Cum să obțineți farmecul de reparare în Minecraft: ghid practic și sfaturi utile

How to Get Mending Enchantment in Minecraft
⏱️ 11 min read

Minecraft este un joc de aventură și construcție, care oferă o varietate de activități creative, precum construirea caselor, minarea și înfruntarea monștrilor. Pe măsură ce jucătorii explorează lumea virtuală, acestora li se poate întâmpla să înfrunte diferite obstacole, de la sălbăticiunile pădurilor până la monștri înfricoșători. Pentru a-și proteja jucătorii de asemenea amenințări, Minecraft oferă o gamă largă de instrumente de protecție, dintre care unele sunt instrumente magice de repariere. În acest ghid, vom învăța cum să obținem aceste instrumente, cum să le utilizăm și cum să ne îmbunătățim jocul prin achiziționarea de noi instrumente și tehnici de luptă. Cu ajutorul acestor instrumente, jucătorii vor putea să-și repare structurile și să-și păstreze propria securitate, în timp ce se bucură de experiența de joc oferită de Minecraft.

Spre deosebire de majoritatea jocurilor video, Minecraft are un mod ușor frustrant de a vă folosi instrumentele și armele. Indiferent de cât de puternice sunt, toate armele Minecraft se uzează odată cu folosirea. Cu alte cuvinte, echipamentul tău nu este suficient de durabil pentru a rezista întregului joc. Când o armă rămâne fără durabilitate, trebuie să colectați ingrediente și să o creați din nou. Sună obositor, nu? Dacă ar fi să găsești Netherite în Minecraft pentru a-ți reface echipamentul, atunci durabilitatea limitată pare crudă. Din fericire, vă avem acoperit. Trebuie doar să înveți cum să obții Mending Charm în Minecraft, iar instrumentele tale pot dura aproape pentru totdeauna. Este una dintre cele mai bune descântece Minecraft pe care ar trebui să le aplicați întregii echipe. Acestea fiind spuse, să nu pierdem timpul și să învățăm cum să obținem și să folosim Repararea Enchantment în Minecraft.

Repararea vrăjirii în Minecraft: Explained (2022)

Repararea este o descântec unică care cere jucătorilor să lucreze pentru a o activa. Prin urmare, ne-am împărțit ghidul în diferite secțiuni pentru a acoperi toate aspectele acestui puternic descântec. Puteți naviga printre subiecte folosind următorul tabel.

Ce face Mending în Minecraft?

După cum dezvăluie numele, repararea vă repara articolele și le restabilește durabilitatea. Ele își vor pierde în continuare durabilitatea atunci când sunt folosite din nou, dar cu descântecul de reparare aplicat, puteți restabili cu ușurință durabilitatea. Este una dintre cele mai comune descântece din joc pe care o poți aplica fiecărui element care are durabilitate în Minecraft.

Ce articole poti repara?

Puteți aplica farmecul de reparare la următoarele articole din Minecraft:

 • Cască
 • salopete
 • Colanți
 • Cizme
 • Cioc
 • Lopată
 • Topor
 • Sabie
 • Sapă
 • tijă
 • Arc
 • Foarfece
 • silex și oțel
 • morcov pe un bat
 • ciuperca deformata pe bat
 • Armură
 • elitre
 • Trident
 • Carapace de broasca testoasa
 • Arbaletă

Vă rugăm să rețineți că nu puteți aplica reparația niciunui articol pe care îl aveți deja descântec infinit in aceea. Ambele sunt incompatibile din cauza funcționalității lor similare.

Cum funcționează reparația în Minecraft?

Anumite activități, cum ar fi reproducerea, uciderea mafioților și ruperea anumitor blocuri. sfere de experiență in joc. Reparația este direct legată de colectarea acestor globuri de experiență. De fiecare dată când câștigi experiență în joc, echipa ta cu farmecul de reparare o câștigă durabilitate restabilită.

Reguli pentru reparații în Minecraft

Procesul de reparare din Minecraft funcționează pe baza următoarelor principii:

 • Acest descântec repară obiectele atunci când sunt în mâinile jucătorilor (primare sau secundare) sau în sloturile lor de armură. Cu alte cuvinte, reparație repara doar articolele echipate.
 • Ignoră elementele deja din dvs maxim durabilitate.
 • Fiecare experiență repară punctele orb Două puncte de durabilitate.
 • În cele din urmă, dacă nu mai sunt obiecte de reparat, sfere de experiență sunt adăugate jucătorului. Nivel de experiență ca de obicei.

Ce se întâmplă dacă aveți mai multe articole cu reparație

Dacă ați echipat mai multe obiecte cu Mending Charm, atunci jocul selectează și țintește unul la întâmplare. Nu le puteți controla alegerea, dar urmați aceste reguli:

 • Indiferent de nivelul de deteriorare, selecția nu prioritizează orice articol. Cu toate acestea, reparația ignoră elementele care sunt la durabilitatea lor maximă.
 • În timp ce se colectează experiență, merge doar la unul elementul selectat. Prin urmare, chiar dacă rămâne experiență, aceasta nu va merge spre repararea unui alt articol. În schimb, Minecraft adaugă toate punctele rămase în bara de experiență a jucătorului.

Cum să obțineți farmecul de reparare în Minecraft

Acum că știți cum funcționează reparația, este timpul să aflați cum să obțineți farmecul reparației în joc. Din păcate, reparația este o descântec de comori. Dacă nu știai deja, vrăjele de comori nu pot fi aplicate folosind o tabelă de vrăjiri. În schimb, ar trebui să cauți cărți de descântece cu o descântec de reparare. Puteți găsi cărți fermecate cu reparații în următoarele situații:

 • Comerț cu bibliotecar sătean la orice nivel.
 • Jefuirea pradă din cuferele din lumea de peste și din Nether. Fortărețele au cele mai mari șanse de a da icre cufere cu cărți fermecate.
 • Pescuit în corpurile de apă din întreaga lume. Furtunile sunt cea mai bună vreme pentru pescuit în Minecraft.
 • raiduri raiders au și gloate care aruncă cărți fermecate când sunt ucise. Dar acest lucru este exclusiv pentru Baza ediție.

Printre aceste opțiuni, tranzacționarea cu un sătean bibliotecar este cea mai fiabilă modalitate de a repara în Minecraft. Puteți folosi cele mai bune semințe de sat Minecraft pentru a găsi cu ușurință un sat potrivit. Alternativ, puteți crește și sătenii pentru a obține manual un bibliotecar pentru meserii mai bune.

Comanda pentru a obține o carte fermecată cu reparare

De asemenea, puteți folosi următoarea comandă pentru a obține o carte fermecată cu un farmec de reparare:

/give @p enchanted_book{Descântece stocate:[{id:mending,lvl:1}]} 1

Alternativ, puteți folosi această comandă pentru a obține direct un obiect vrăjit cu vrăjirea reparației.

/dați @p sabie de diamant{Incantații:[{id:mending,lvl:1}]} 1

Poate sa înlocuiți „sabia_diamant” parte a comenzii cu orice alt element al jocului. Ambele comenzi funcționează în ediția Java. Le-am testat pe Minecraft 1.18.2.

Cum să utilizați Mending Enchanted Book în Minecraft

Odată ce găsiți o carte fermecată cu un descântec de reparare, o puteți utiliza cu ușurință pentru orice articol eligibil. Urmați acești pași pentru a face acest lucru:

1. Pentru început, face o nicovală folosind 3 blocuri de fier și 4 lingouri de fier cu următoarea rețetă pe un banc de lucru.

Reteta de Crafting Anvil

2. Apoi, plasați nicovala pe un bloc solid și utilizați butonul drept al mouse-ului sau tasta de acțiune secundară pentru a o accesa. De asemenea, asigurați-vă că aveți cel puțin nivelul 1 pe bara de experiență pentru a aplica farmecul de reparare.

bara de experiență minecraft

3. În cele din urmă, plasați obiect pe care doriți să îl vrăjiți în celula stângă a nicovalei şi a carte fermecată în celula din mijloc. Apoi, în scurt timp, cartea va fi consumată și articolul tău fermecat va fi gata de utilizare.

Folosind cărți fermecate pe o nicovală

Obține Mending Charm fără cărți

Dacă nu găsești o carte fermecată reparată, poți și caută obiecte deja fermecate. Astfel de articole pot fi obținute de obicei prin:

 • jefuirea oraselor finale în dimensiunea finală
 • uciderea gloatelor cu obiecte fermecate

Cel mai bun mod de a găsi mafioți cu obiecte fermecate este să înființezi o fermă de mafioți în Minecraft. Puteți folosi unul pentru a ucide mulțimi pentru a câștiga experiență și, sperăm, câteva obiecte fermecate pentru a le repara.

Combină obiecte fermecate

Dacă găsiți un obiect fermecat care are pe el vrăjirea reparației, îl puteți combina cu o copie a aceluiași articol. Deci, dacă aveți o sabie de diamant cu reparație și o sabie de diamant cu o altă vrajă, puteți folosește o nicovală pentru a combina ambii.

Combinarea descântecului de reparații în Minecraft

Obiectul combinat va consuma cele două obiecte originale și va avea descântecele ambelor obiecte. Dar din moment ce repararea este incompatibilă cu infinitul, nu poți combina aceste descântece nici măcar cu o nicovală.

Întrebări frecvente

Î. Poate fi reparat prin vrăjirea unei cărți?

Repararea este o descântec de comori, așa că nu poți folosi tabelul de descântece pentru a repara manual cărți sau orice alte obiecte din joc. În schimb, ar trebui să cauți cărți fermecate care apar în mod natural.

Î. Care este cel mai rapid mod de a repara?

Pescuitul este, de obicei, cea mai rapidă modalitate de a obține cărți fermecate cu farmecul de reparare. Dar comerțul cu un sătean bibliotecar poate fi mult mai eficient dacă apar în locul potrivit și aveți suficiente resurse.

Î. Cum să creșteți șansele de a obține un farmec de reparație?

Dacă pescuiți, puteți folosi mare noroc III feerie pe undița ta. Va crește șansele de a obține prada rare. Prin urmare, veți avea șanse mai mari să obțineți cărți fermecate cu Mending Charm.

Î. Cât de rar este o carte de reparații în Minecraft?

Conform testelor jucătorilor Minecraft, șansele de a obține o carte fermecată cu o descântec de reparare sunt doar 0,8%.

Î. Poate un sătean de nivel 1 să aibă reparații?

Bibliotecar Sătenii din toate nivelurile poate oferi cărți fermecate cu un farmec de reparare.

Î. Unde este cel mai bun loc pentru a găsi farmecul de reparare?

Cuferele din orașele antice și bibliotecile de cetăți au șanse mari să aibă cărți fermecate. Puteți obține Mending Charm în Minecraft din cufere din aceste locații.

Î. Cum să resetați un sătean Libraian?

Dacă nu obțineți vraja dorită de la bibliotecar, puteți reseta acel sătean rupând și înlocuindu-le. pupitru.

Utilizați azi Mending Charm în Minecraft

Cu asta, acum poți oferi echipamentului tău o durabilitate nelimitată. Trebuie doar să obțineți o descântec de reparații în Minecraft pentru tot ce poate fi distrus. Și odată ce ai terminat, poți continua să înveți despre alte descântece din joc. Ghidul nostru de descântece Minecraft vă poate ajuta să profitați la maximum de ele. În cazul în care doriți să vă împingeți echipa și mai departe, cele mai bune moduri Minecraft vă pot ajuta să deblocați și mai mult potențial. Cu toate acestea, mai întâi va trebui să instalați Forge în Minecraft pentru a rula modificări. Dar dacă nu sunteți sigur că instalați pluginuri terță parte în jocul dvs., le puteți încerca și pe cele mai bune servere Minecraft modificate. Acestea fiind spuse, pe ce obiect vei folosi farmecul de reparare? Spune-ne în comentarii!

În concluzie, Minecraft este un joc care poate fi uneori frustrant din cauza limitării durabilității instrumentelor și armelor. Cu toate acestea, Mending Charm este un descântec puternic care vă permite să reparați elementele folosite și să vă mențineți echipamentul durabil pentru tot restul jocului. Este important să găsiți cărți fermecate cu acest farmec și să învățați cum să îl utilizați înainte de a vă aventura în lumea Minecraft.
“Ne revedem cu noi inovații și tehnologii la fel de fascinante ca cele de astăzi. Până atunci, nu uitați să vă țineți la curent cu ultimele noutăți din lumea digitală și să testați mereu noile experiențe tehnologice.!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x