Come ottenere schede verticali su browser Chrome e Firefox

Cum să obțineți file verticale pe browserele Chrome și Firefox

⌛ Reading Time: 3 minutes

Microsoft a introdus recent noua funcție de file verticale pentru browserul Edge. Oferă un mod curat și minim de stivuire a tuturor filelor pe partea laterală a browserului Edge. Acest lucru menține partea de sus a browserului curată de lista lungă de file pe care o avem în mod tradițional. Personal, arată destul de îngrijit și răcoritor. Dar trecerea la un browser nou nu are sens doar de dragul filelor verticale. Din fericire, există soluții alternative prin extensii care vă vor ajuta să obțineți filele verticale din alte browsere. Aici vă arătăm câteva extensii pentru a obține file verticale pe Chrome și Firefox.

Obțineți file verticale în Chrome

Pentru Chrome, în magazinul Chrome nu lipsesc extensiile de file verticale. Cu toate acestea, majoritatea au o interfață de utilizare proastă. Mai jos este una dintre cele mai bune extensii de file verticale disponibile pentru Google Chrome.

Filele verticale de Michael

Filele verticale vă poate oferi experiența filelor verticale, cum ar fi browserul Microsoft Edge. Este, de asemenea, una dintre extensiile de file verticale foarte apreciate din Chrome Web Store.

Această extensie oferă câteva funcții suplimentare, cum ar fi ajustarea poziției barei laterale, strângerea paginii web, titlul filei, modul întunecat etc.

Mai mult, extensia Filelor verticale are o interfață de utilizator destul de minimă și simplă, iar acțiunile sunt de fapt mai rapide în comparație cu alte extensii din Magazinul web Chrome.

În ceea ce privește dezavantajele acestei extensii, în primul rând, nu funcționează în paginile Chrome, cum ar fi noua filă, setări, istoric și Magazinul web Chrome. În al doilea rând, și probabil cel mai enervant, trebuie să activați această extensie de fiecare dată când o minimizați.

Obțineți file verticale în Firefox

Pentru Firefox, există de fapt câteva extensii pe care le puteți utiliza pentru a obține file verticale.

1. Fila Stil copac

Fila Stil copac oferă o abordare diferită a caracteristicii filelor verticale. Vă permite să setați o filă părinte și să setați diferitele ei file copil. Veți ajunge să aveți file verticale sub forma unui copac. Puteți crea o ierarhie de file pentru o navigare ușoară.

Fila stil copac Firefox Chrome file verticale

Dacă deschideți o filă nouă dintr-o filă deschisă în prezent, atunci aceasta este organizată automat ca o filă „copil” în arborele filelor. Utilizatorii pot extinde sau restrânge filele cu ușurință făcând clic pe butonul triunghi descendent / ascendent din fila „părinte”.

Există o singură opoziție pe care am putut să o găsesc cu această extensie: vizualizarea în arbore a filelor se poate aglomera. În afară de asta, nu există nimic care să nu-i placă.

2. Tab Center Reborn

A doua extensie cu file verticale Firefox care mi se pare utilă este Tab Center Renăscut. După cum sugerează și numele, reîmprospătează meniul de file pentru Firefox și duce filele verticale la nivelul următor. Nu numai că vă afișează filele în format vertical, ci și miniatura paginii web.

Filele verticale Firefox Tab Center Renăscut Chrome

Aceasta îi permite utilizatorului să navigheze rapid în mai multe file, aruncând o privire asupra miniaturii. Tab Center Reborn pentru Firefox se amestecă, de asemenea, cu tema browserului. Nu am întâmpinat probleme cu această extensie și este o replică demnă a filelor verticale pe care le-ați obține cu browserul Microsoft Edge.

Încheierea

Sincer, dacă doriți cu adevărat să utilizați caracteristica filelor verticale, dar nu pe Microsoft Edge, aș recomanda utilizarea acesteia pe Mozilla Firefox. Extensiile cu file verticale pentru Firefox sunt mai lustruite și oferă mai multe opțiuni. Nu uitați să verificați și aceste suplimente Firefox pentru a vă proteja confidențialitatea.

Legate de:

  • Cum se exportă și se șterg parolele salvate în Firefox
  • 26 Firefox Quantum Despre: Trucuri de configurare pe care trebuie să le aflați
  • Cum se creează noi profiluri de utilizator în Google Chrome și Firefox

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.