Cum să obțineți Gmail în Telegram și multe altele cu Telegram Bot

Cum să obțineți Gmail în Telegram și multe altele cu Telegram Bot
⏱️ 5 min read

Popularitatea smartphone-urilor ajută într-adevăr mesajele instantanee să-și câștige baza de utilizatori, îndreptându-se spre e-mail ca rege al arenei de comunicare personală. În timp ce e-mailul testat în timp este ideal pentru textul în format lung și pentru fișierele de dimensiuni mari, mesajul instant, cu mobilitatea sa, strălucește cel mai puternic pentru bătăile scurte și rapide între prieteni. De aceea, clienții de e-mail și mesagerii instant au diferențele lor, deoarece sunt creați dintr-o altă perspectivă.

Încet, dar sigur, diferența de utilizare dintre cele două se reduce. A avea două aplicații separate pentru a îndeplini funcții mai mult sau mai puțin similare pare din ce în ce mai depășit. Dacă sunteți utilizator Gmail și Telegram și sunteți de acord cu declarația, puteți încerca Botul Gmail Telegram pentru a primi e-mailul dvs. în cadrul clientului Telegram.

Rise of the Bots

Un lucru care separă Telegrama de majoritatea celorlalți mesageri instantanee este existența roboților. Odată ce a fost o caracteristică preferată printre utilizatorii hard-core IRC cu câteva decenii în urmă, tehnologia bot a revenit recent și a alimentat mai multe aplicații mobile populare, inclusiv Telegram.

Dar ce sunt roboții, în special roboții Telegram? Conform acestuia pagina oficială de bot, roboții sunt „aplicații terțe care rulează în Telegram.”Utilizatorii pot interacționa cu roboții trimițându-le mesaje, comenzi și cereri inline. Roboții pot fi controlați folosind cereri HTTPS către API-ul bot al Telegram.

Însoțiți de o armată de roboți existenți, utilizatorii Telegram pot face lucruri pe care mulți alți mesageri instant nu le pot imagina, cum ar fi:

  • Primiți notificări și știri personalizate
  • Integrarea cu alte servicii
  • Creați instrumente personalizate
  • Construiți jocuri single și multiplayer
  • Construiți servicii sociale

Puteți chiar să vă creați botul cu ajutorul BotFather (Se pare că jocul de cuvinte este destinat.), Similar cu metoda pe care o folosim pentru a conecta un blog WordPress cu Telegram.

Primiți e-mailurile primite din Gmail în Telegram

Pentru a vă conecta Gmail Inbox la contul dvs. Telegram, aveți nevoie de ajutorul botului Gmail. Iată pașii pentru a o face.

Notă: capturile de ecran sunt preluate din versiunea desktop a Telegram. Veți avea o interfață mai mult sau mai puțin similară cu versiunea mobilă.

1. Deschideți botul Gmail în aplicația Telegram. Pentru a începe puteți vizita acest link de bot Gmail și permiteți-i să deschidă clientul Telegram. Alternativ, puteți trimite și un mesaj direct la „@gmailbot”.

2. Veți primi un mesaj de explicație rapid care vă va spune ce poate face acest bot. Faceți clic pe „Start” pentru a continua.

telegram-gmail-mte-start

3. Pentru a permite robotului să-și facă treaba, trebuie să îl autorizați să configureze integrarea Gmail.

telegram-gmail-mte-authorize

Botul va încerca să deschidă linkul de integrare Gmail. Atingeți „Deschideți” pentru a continua.

telegram-gmail-mte-open-link-1

4. Alegeți unul dintre conturile dvs. Gmail pe care doriți să îl utilizați cu Telegram.

telegramă-gmail-mte-alege-cont

5. Trebuie să permiteți ca botul Gmail pentru Telegram să vă gestioneze contul Gmail prin Telegram. Faceți clic pe butonul „Permiteți”.

telegram-gmail-mte-allow

După ce totul este configurat corect, veți avea un canal dedicat Gmail și veți începe să primiți e-mailuri în clientul dvs. Telegram.

Gestionarea e-mailurilor în Telegram

Acum că e-mailurile dvs. merg oriunde merge Telegrama dvs., cum le gestionați? Chiar dacă interfața este diferită de clientul dvs. obișnuit de e-mail, este destul de simplă.

Când deschideți „conversațiile” dvs. Gmail, veți vedea fragmente scurte din toate mesajele primite. Sub fragmente sunt opțiunile disponibile. Puteți vizualiza mesajul complet făcând clic pe butonul „Afișați mai multe” sau accesați mai multe „Acțiuni”.

telegrama-gmail-mte-show-more-actions

Sub butonul „Acțiuni” puteți găsi comenzi de e-mail obișnuite, cum ar fi răspuns, redirecționare, arhive, ștergere etc.

telegramă-gmail-mte-acțiune-n-răspuns

Puteți accesa mai multe comenzi tastând simpla bară (/). Există patru comenzi disponibile:

  • /start – pentru a autoriza un alt cont Gmail
  • /nou – pentru a compune un e-mail nou
  • / setări – pentru a regla setările de notificare
  • /Stop – pentru a dezactiva notificările prin e-mail

telegramă-gmail-mte-comenzi

Pentru a vă împiedica Telegrama să fie o infracțiune de notificare, puteți alege ce e-mailuri doriți să primiți prin comanda „/ settings> Blacklist”.

telegram-gmail-mte-blacklist

Dezavantajele

Gmail bot oferă utilizatorilor Telegram comoditatea de a gestiona e-mailul fără a părăsi vreodată mediul Telegram, dar vine și cu unele dezavantaje.

Cea mai evidentă este necesitatea de a fi selectivi în filtrarea ce e-mailuri ar trebui să intre în Telegram și care ar trebui să fie omise. Dacă doar lăsați să intre orice e-mail, Telegrama dvs. va fi aglomerată cu e-mailuri în cel mai scurt timp.

De asemenea, este recomandabil să nu conectați prea multe conturi, deoarece nu există nicio modalitate de a sorta ce e-mailuri aparțin acelui cont.

Și, deși robotul este perfect pentru răspunsuri rapide, interfața nu este cu adevărat ușor de utilizat pentru a compune e-mailuri lungi.

telegram-gmail-mte-compose-1

Pe scurt, botul Gmail pentru Telegram este minunat dacă îl folosești pentru a primi cele mai importante e-mailuri și pentru a da răspunsuri rapide.

Ce părere aveți despre integrarea Gmail cu Telegram?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x