Cum să obțineți mai multe aprecieri și distribuiri pe Facebook

pexels tobias dziuba 927629 1
⏱️ 4 min read

Dacă dețineți o afacere mică, utilizarea strategică a Facebook vă poate ajuta să ajungeți direct la publicul țintă. Este esențial să obțineți mai multă implicare pe Facebook pentru a vă extinde acoperirea. De asemenea, crește probabilitatea ca Facebook să-ți promoveze postările către un public mai nou. În acest articol, vă prezentăm primele 5 moduri de a obține mai multe aprecieri și distribuiri pe Facebook.

Citeste si: Redmi Note 12 Pro Speed ​​Edition cu Snapdragon 778G SoC a fost lansat

Fii la curent cu ceea ce este în tendințe

Iată ce se întâmplă când nu mai urmăriți pe cineva pe Facebook

Cel mai simplu mod de a vă asigura că postările dvs. obțin vizibilitate și tracțiune este interacțiunea cu subiecte care sunt în tendințe pe Facebook. Algoritmul este conceput pentru a promova conținut care este aliniat cu ceea ce este în tendințe pe platformă. Vei observa o creștere vizibilă a cifrelor atunci când postezi despre un subiect în tendințe, comparativ cu când postezi despre altceva. Deoarece Facebook se ocupă de promovarea Reels în zilele noastre, realizarea de conținut video poate oferi paginii tale acel impuls atât de necesar. La sfârșitul zilei, nu trebuie să postezi mereu despre subiecte în tendințe. Este o modalitate bună de a câștiga o anumită tracțiune, dar scopul tău ar trebui să fie să folosești acea tracțiune pentru a-ți promova postările obișnuite.

Colaborați cu alți influenceri Facebook

Utilizatorii Facebook vor putea să partajeze videoclipuri direct folosind funcția „Partajare pe Reels”.  Cum să obțineți mai multe aprecieri și distribuiri pe Facebook

Lucrul cu alți influenți Facebook vă aduce mai multă expunere și vă aduce conținutul către alt public. Nu vă puteți baza întotdeauna pe algoritmul Facebook pentru a vă transmite conținutul către spectatori. Colaborările sunt o modalitate ușoară de a vă extinde publicul și de a aduce mai multă diversitate conținutului dvs. În timp ce lucrați cu alți influenți, ar trebui să determinați ce spectatori se încadrează în publicul dvs. țintă.

Aflați cel mai bun moment pentru a posta

O nouă experiență de pagină Facebook a fost lansată pentru utilizatorii din India.  Cum să obțineți mai multe aprecieri și distribuiri pe Facebook

O privire rapidă în valorile dvs. de Facebook vă va permite care orele sunt cele mai propice pentru a obține mai multe aprecieri și distribuire la postările dvs. În general, postările de pe Facebook tind să se descurce bine atunci când sunt publicate după-amiaza târziu sau seara. Acesta este, în general, momentul în care publicul tău este acasă de la serviciu și toată lumea are timp liber să fie pe Facebook. Dacă postezi noaptea târziu, implicarea postării va scădea drastic. Examinați-vă valorile de implicare și găsiți momentul care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Fixați-vă postarea cu cele mai bune performanțe

Fixarea postării cu cele mai bune performanțe aduce mai multă implicare și oferă utilizatorilor noi un exemplu de tip de conținut la care se aștepta de la pagina ta. Deoarece postările fixate vor primi cu siguranță mai multă implicare, este, de asemenea, mai probabil să fie transmise publicului țintă. După ce ați fixat o postare, nu o lăsați acolo pentru totdeauna. După ce postarea atinge plafonul de logodnă, înlocuiește-o cu o postare mai recentă.

Amestecă lucrurile cu fotografii și videoclipuri

Creați postări video.0 008 Sfaturi pentru a implica membrii grupului dvs. Facebook.  Cum să obțineți mai multe aprecieri și distribuiri pe Facebook

Nu vă bazați doar pe postările text pentru a vă aduce aprecieri și distribuiri. Este posibil ca utilizatorilor să nu le placă conținutul monoton și, după un timp, Facebook poate înceta să vă promoveze postările din cauza lipsei de implicare. Amestecă lucrurile postând fotografii și videoclipuri din când în când. Fotografiile sunt întotdeauna mai probabil să primească mai multe distribuiri decât postările obișnuite de text.

Citeste si: Cum să căutați și să descărcați certificatul de marcă comercială din India de pe web? (2023)

Concluzie

Acestea sunt primele 5 moduri de a obține mai multe aprecieri și distribuiri Facebook. Există o mulțime de aplicații terță parte care vă permit să cumpărați aprecieri pentru postările dvs., dar implicarea plătită nu este la fel de benefică precum aprecierile organice. De asemenea, Facebook vă poate interzice profilul dacă observă că plătiți pentru implicare. Dacă ați găsit acest articol util, spuneți-ne în comentarii!

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți fi la curent cu ajutorul Aplicația Android Gadget Bridge. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x