Cum să obțineți o reducere pentru studenți Apple?

btsch
⏱️ 2 min read

Mulți oameni nu știu acest lucru, dar Apple oferă reduceri „Înapoi la școală” la anumite produse exclusiv studenților. Folosind Apple Education Store, studenții pot revendica reduceri la mai multe variante de Mac și iPad. Puteți găsi Măr„Prețurile pentru educație” pe site-ul său oficial. Dar cum se poate folosi de aceste oferte? În acest articol, vă arătăm cum puteți obține o reducere pentru studenți Apple.

Citeste si: Cum să utilizați tableta Android ca al doilea monitor: Top 4 metode

Criterii pentru a beneficia de Reducerea pentru studenți Apple

Iată care sunt criteriile pe care trebuie să le îndepliniți pentru a fi eligibil pentru o reducere pentru studenți Apple.

  • Trebuie să fii un student actual sau recent acceptat.
  • Trebuie să aparțineți facultății sau personalului unui colegiu sau universitate.
  • Ești părintele unui student de facultate.

Iată cum puteți obține o reducere pentru studenți Apple

Pasul 1: Accesați pagina „Prețuri Apple Education”. Puteți face acest lucru făcând clic pe acest link sau selectând „Magazin” pe site-ul Apple și derulând până la „Prețuri pentru educație”.

Pasul 2: Faceți clic pe „Obțineți verificat cu UNiDAYS”.

Pasul 2: faceți clic pe „Obțineți verificat cu UNiDAYS”.

Pasul 3: Înscrieți-vă folosind adresa de e-mail personală.

Pasul 3: Înscrieți-vă folosind adresa de e-mail personală.  Cum să obțineți o reducere pentru studenți Apple

Pasul 4: UNiDAYS vă va verifica statutul de student solicitându-vă să înregistrați e-mailul care ți-a fost atribuit de universitatea ta. De asemenea, vi se va cere să introduceți numele instituției dvs., cursul pe care îl urmați și anul de studiu.

Pasul 5: După ce ați terminat procesul de verificare, reveniți la pagina Apple Education Preț pentru a verifica toate ofertele disponibile.

reveniți la pagina Apple Education Preț pentru a verifica toate ofertele disponibile.  Cum să obțineți o reducere pentru studenți Apple

Pasul 6: Faceți clic pe un produs pentru a-l selecta.

Pasul 7: Adăugați-l în geantă și apoi verificați pentru a cumpăra produsul.

Pasul 6: Faceți clic pe un produs pentru a-l selecta.  Cum să obțineți o reducere pentru studenți Apple

Citeste si: Cum să porniți lanterna pe iPhone fără a o debloca: 3 modalități bune

Concluzie

Acesta este modul în care puteți obține o reducere pentru studenți Apple. Puteți chiar să mergeți la Apple Store local și să verificați dacă oferă reduceri pentru studenți. Există șanse să obțineți o ofertă mai bună la o locație fizică Apple Store. Dacă nu, puteți face oricând achiziția online.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x