Cum să obțineți un cont Grammarly Premium gratuit (metode de lucru 100%)

⏱️ 8 min read

Obțineți gratuit Grammarly Premium: Aș fi surprins să aflu că sunteți un scriitor profesionist sau pasionat și scrieți și în scopuri comerciale și că nu sunteți încă conștienți de Grammarly. Într-adevăr, cei care cunosc puterea și importanța Grammarly vor primi cu siguranță oferta de a obține gratuit Grammarly Premium.

Scrii o scrisoare oficială, purtați o conversație de afaceri, discutați cu un nazist de gramatică? Atunci permiteți-mi să vă spun că trebuie să alegeți fiecare pas cu înțelepciune! Consecințele arătării unei neglijențe față de oricare dintre ele vă pot costa mult mai mult decât o aplicație! Limba dvs. și în special gramatica vă definesc atunci când purtați o discuție oficială sau neoficială.

De multe ori, chiar dacă suntem foarte conștienți de limbă, avem tendința de a face greșeli pe care nici măcar nu le realizăm, dar ele au un impact mai mare. În astfel de momente, ar fi folosită o mână de ajutor. Și una dintre acestea este aplicația Grammarly care vă ajută să faceți față greșelilor gramaticale pe care le facem.

Înainte de a intra în procedura actuală de a obține gratuit Grammarly Premium, iată ce ar trebui să vedeți odată, mai ales dacă nu sunteți familiarizați cu Grammarly:

Finisare ferestre cu lacuri profesi...
Finisare ferestre cu lacuri profesionale

Ce este Gramatic?

Grammarly este cel mai bun instrument online de pe internet și de pe glob pentru verificarea gramaticii. Practic, aceasta este o aplicație care verifică toate tipurile de erori care includ greșeli de ortografie, greșeli gramaticale, vocabular, punctuație și multe altele.

Dacă sunteți student, blogger sau scriitor, Grammarly are multe de oferit. Cu Grammarly, puteți chiar să vă schimbați accentul de scriere din engleza britanică în engleza americană și invers. Gramatic poate rezolva literalmente 250 de tipuri de erori gramaticale într-un singur clic.

Și, în afară de asta, Grammarly vă oferă și sugestii pentru citări. Nu este uimitor? Stilul dvs. de scriere poate fi, de asemenea, îmbunătățit cu utilizarea Grammarly. Singurul restant al acestui instrument grozav este că nu puteți utiliza Grammarly pe smartphone, ci doar pe computer.

Gramatic, Premium sau Gratuit?

Gratuit din punct de vedere gramatical:

Versiunea Grammarly Free poate fi utilizată dacă sunteți un student sau un scriitor și doriți ca scrierea de bază să fie fără erori, dar nu la fel de avansată, fără erori. Cu versiunea gratuită Grammarly, puteți rezolva până la 100 de tipuri diferite de erori gramaticale.

Gramatică Premium:

În Grammarly Premium, puteți rezolva 250 de erori gramaticale cu un singur clic. Această versiune are câteva caracteristici uimitoare, cum ar fi îmbunătățirea vocabularului, verificarea plagiatului etc.

Obțineți gratuit Grammarly Premium:

Mai jos sunt prezentate trei metode diferite prin care puteți obține gratuit Grammarly Premium. Încercați oricare dintre ele după cum vă convine și utilizați aplicația Grammarly la maximum.

Metoda 1: Cont gratuit Grammarly Premium pentru bloggeri

Dacă sunteți un blogger sau un creator, s-ar putea să știți importanța unui limbaj adecvat și dacă doriți ca blogul dvs. să aibă limbajul perfect, fără erori, și dacă blogul dvs. are un clasament decent, atunci puteți utiliza acest instrument pentru a improviza limba, gramatica și, în consecință, traficul blogului dvs. Iată cum puteți pune mâna pe contul gratuit Grammarly Premium-

Pasul 1: Dând clic pe butonul de mai jos, Inscrie-te pentru contul gratuit al gramaticii.

GRAMMARLY

Pasul 2: Pentru câteva zile, utilizați Versiune gramaticală gratuită.

Pasul 3: Acum trimiteți un e-mail echipei Grammarly că ați folosit Grammarly de ceva timp și acum doriți să faceți un Post sponsorizat pe Grammarly pentru a-l testa, doriți acces la cont premium Grammarly.

Pasul 4: Aveți răbdare pentru o vreme și apoi Grammarly vă va trimite un cont Premium, un nume de utilizator și o parolă. Acest cont va fi valabil o lună după care va trebui să scrieți o postare de recenzie pe acesta.

Pasul 5: Odată ce ați postat articolul referitor la Revizuirea gramaticii, trimiteți-l echipei afiliate Grammarly și apoi vi se va oferi un cont gratuit Grammarly Premium.

Și ai terminat!

Metoda 2: Cont gratuit Grammarly Premium: consultați și câștigați

Nu este nevoie să vă faceți griji dacă nu sunteți blogger, totuși vă puteți pune mâna gratuit pe contul Grammarly Premium. Iată ce puteți face pentru asta:

Pasul 1: Creați un cont nou pe Grammarly făcând clic pe butonul de mai jos.

Pasul 2: Apoi adăugați extensia Grammarly în browser.

Pasul 3: Acum conectați-vă la contul dvs. făcând clic pe pictograma extensiei.

Pasul 4: Navigați acum la pictograma extensiei și atingeți-o. Apoi faceți clic pe Invitați și câștigați opțiune.

Pasul 5: Acum puteți partaja linkul dvs. de afiliat cu prietenii și familia și apoi le puteți cere să creeze conturi noi. Pentru fiecare recomandare pe care ați dat-o, veți primi un cont gratuit Grammarly premium de o săptămână. De asemenea, puteți obține acces gratuit de un an de la doar 50 de puncte de recomandare.

Metoda 3: Cont gratuit Grammarly Premium pentru toată viața prin Flikover

Flikover este compania online care vă oferă diverse instrumente precum instrumente SEO la un preț mult mai mic decât cel real. Deși mai mult de jumătate din serviciile lor sunt plătite, acestea oferă acces Grammarly Premium pentru doar 150 INR pe lună. Anterior, Flikover oferea acces gratuit Grammarly Premium.

Cu toate acestea, acum este plătit. Totuși, aceasta nu este o afacere foarte proastă, oricum această metodă este cu siguranță opțională, așa că, dacă doriți, puteți alege și din alte trei metode.

Pasul 1: Creaza un Cont pe Flikover făcând clic pe butonul dat mai jos.

CREAȚI UN CONT FLIKOVER

Pasul 2: Odată ce vă conectați la contul dvs., veți găsi o listă de produse pe tabloul de bord. Acolo, derulați în jos, căutați Gramatic și apoi faceți clic pe el pentru a vizita fila.

Pasul 3: Vi se va cere acum să instalați două extensii ale Flikover și să le adăugați direct.

Pasul 4: Acum, după ce ați instalat ambele extensii, reîmprospătați pagina. Apoi veți obține acces la linkul Grammarly din subsol, apăsați pe el.

Pasul 5: După ce ați plătit 150 INR pentru Grammarly pe Flikover, în câteva secunde, veți obține contul Grammarly Premium. Apoi, puteți adăuga extensia Grammarly în browserul dvs. și puteți obține accesul premium.

Caracteristici ale contului gratuit Grammarly Premium:

  • Înlocuirea sinonimelor: Când scrieți ceva lung și anumite cuvinte sau cuvinte se repetă mereu, Gramatic poate înlocui acel cuvânt cu sinonimul său. Veți vedea o diferență uriașă și o scriere mult experimentată și avansată.
  • Erori de ortografie corecte: Uneori, fie pentru că nu știm, fie din cauza unui fel de grabă sau de o jumătate de cunoaștere a cuvântului, facem o serie de greșeli de ortografie. Și acestea trec neobservate. Pentru astfel de cazuri, acest instrument surprinde toate acele greșeli de ortografie și vă poate oferi automat ortografiile corecte.
  • Rescrierea punctuației exacte: Acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori. În general, din greșeală acordăm un semn de punctuație într-un loc nepotrivit și uităm să oferim unul acolo unde era foarte necesar. Cu toate acestea, acum nu trebuie să vă faceți griji, deoarece acest instrument va pune el însuși un semn de punctuație acolo unde este necesar.
  • Greșeli gramaticale corecte: A face greșeli de gramatică este un lucru obișnuit care se întâmplă cu aproape toată lumea aproape de fiecare dată. Această greșeală de gramatică vă poate distruge propoziția completă, semnificația și scrierea și impresia. Acest lucru transformă scrierea inutilă și dificil de înțeles. Dar Instrumentul nostru a rezolvat și această problemă. Puteți corecta erorile de gramatică cu acest instrument.

Verdict final:

Așadar, băieți, totul a fost despre Grammarly Premium Free și cum puteți pune mâna pe ea prin patru metode diferite. Puteți încerca oricare dintre metode conform convenției dvs. Sper că ați găsit articolul de utilizare și ați obținut contul gratuit Grammarly Premium.

În cazul în care aveți dubii sau sunteți blocat la orice pas, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro pentru mai multe. sau vă puteți abona, de asemenea, la Newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x