Cum să obțineți un număr Google Voice pentru apeluri gratuite pe computerul dvs., Android și iOS

Cum să obțineți un număr Google Voice pentru apeluri gratuite pe computerul dvs., Android și iOS
⏱️ 6 min read

Un număr Google Voice este un serviciu gratuit de la Google. Serviciul vă oferă posibilitatea de a efectua și de a primi apeluri, de a vă personaliza mesageria vocală, de a trimite mesaje text, de a citi transcrierile text ale mesajelor dvs. vocale și multe altele.

Veți primi un număr de telefon la înscrierea la Google Voice. Acest număr se conectează la dispozitivele dvs. și poate funcționa pe liniile VoIP (ceea ce face posibilă efectuarea de apeluri prin intermediul computerului), telefoane mobile, telefoane de lucru și telefoane de birou.

Deși veți obține majoritatea funcțiilor Google Voice gratuit, acesta are funcții cu plată. Înregistrarea apelurilor, de exemplu, funcționează numai pe conturile plătite.

Notă: Numerele Google Voice sunt disponibile numai pentru utilizatorii din SUA.

Cum să obțineți un număr Google Voice

Funcționarea unui număr Google Voice necesită o procedură similară pe toate dispozitivele.

1. Dacă nu aveți deja un cont Google, accesați Pagina web a conturilor Google pentru a obține un cont Gmail.

2. Accesați pagina Google Voice Signup pentru a urma procesul explicat mai jos.

3. Faceți clic pe „Obțineți Google Voice” și vă va duce la „Bun venit la Google Voice”. așa cum se vede mai jos.

google-voice-number-gv-1

4. Citiți cu atenție termenii de utilizare și politica de confidențialitate pentru a vă asigura că vă simțiți în siguranță cu aceștia, apoi faceți clic pe butonul „Continuați”.

google-voice-number-gv-2

5. În pagina următoare veți alege un număr Google Voice. Puteți găsi și alege numărul dvs. Google Voice introducând codul de zonă sau orașul dorit.

google-voice-number-gv-3

Am ales un număr Google Voice pentru Compton, California.

google-voice-number-gv-4

6. Apoi, veți conecta numărul dvs. Google Voice la numărul dvs. de telefon obișnuit din SUA pentru verificare.

google-voice-number-gv-5a

7. Introduceți numărul de telefon în casetă și faceți clic pe „Trimiteți codul”. Introduceți codul și faceți clic pe „Confirmare”, apoi faceți clic pe „Finalizare”.

google-voice-number-gv-6

Acum puteți efectua și primi apeluri utilizând numărul dvs. Google Voice. Descărcați aplicația Google Voice pe telefonul smartphone pentru a începe să vă bucurați de numărul dvs. de telefon Google.

Dacă utilizați un Platforma Android sau ecosistemul iOS, obțineți cea mai recentă aplicație Hangouts.

Dacă folosiți Android, veți avea nevoie de încă o aplicație, apelatorul Hangouts.

Tarife pentru apeluri vocale Google

Puteți utiliza aplicația mobilă Google Voice sau aplicația web pentru a efectua apeluri internaționale și interne în SUA Apelurile din America de Nord (SUA și Canada) sunt gratuite pentru toate apelurile Google Voice locale și externe.

Cu toate acestea, va trebui să plătiți 0,01 USD pe minut dacă sunați din alte țări. Internaţional tarifele apelurilor variază în funcție de țară.

Utilizarea Google Voice pe dispozitivele dvs. iOS

Vă puteți gestiona Contul Google Voice de pe dispozitivele dvs. iOS. Pentru iPhone puteți utiliza o aplicație Google Voice pentru iPhone. Aplicația iPhone a suferit evaluări slabe de la utilizatori. Utilizați aplicația Hangouts în locul aplicației Google Voice dacă vi se pare neplăcută aplicația iPhone.

Funcții și tipuri de conturi Google Voice

google-voice-number-features

Puteți configura Google Voice gratuit și puteți obține aplicații Google Voice gratuit. Cu toate acestea, dacă doriți funcții precum portarea numerelor sau efectuarea de apeluri internaționale către unele țări, va trebui să plătiți. Un cont Google Voice are următoarele funcții:

 • Rutare apeluri
 • Blocarea apelurilor
 • Schimbați dispozitivul telefonic în timp ce primiți un apel
 • Notificări de mesagerie vocală prin SMS sau e-mail
 • Apeluri video și vocale de la PC la PC gratuit în întreaga lume
 • Mesageria vocală transcrisă în text
 • Apel în conferință
 • Setați ce telefoane ar trebui să sune pe baza apelantului
 • Apeluri de la PC la telefon în America de Nord gratuit
 • Înregistrarea apelurilor Google Voice
 • Mesaje text Google Voice / SMS Google Voice
 • Apeluri telefonice internaționale ieftine
 • Personalizați mesajele de întâmpinare specifice ale apelantului dvs.
 • Ascultați mesaje vocale înainte de a decide să răspundeți la apeluri

Un număr Google Voice vă oferă mult spațiu pentru personalizare. Puteți primi apeluri de pe toate telefoanele dvs. sau de pe anumite telefoane.

Puteți utiliza planul de date al dispozitivului pentru a primi apeluri pe Hangouts atunci când nu sunteți pe web. Pentru a primi apeluri folosind planul dvs. de date, verificați costurile cu furnizorul dvs. de servicii mobile. Google oferă (și actualizează) pași pentru ca fiecare funcție Google Voice să funcționeze computerul tau, ta Dispozitive cu Android, și Dispozitive iOS.

Google Voice Lite

Acesta este un serviciu numai pentru mesageria vocală. Oferă utilizatorilor un mesaj vocal pentru toate telefoanele lor mobile. Acest cont permite utilizatorilor să adauge alte numere de telefon într-un cont Google Voice și apoi să configureze funcții precum transcrierile mesageriei vocale, felicitări personalizate și multe altele.

Google Voice Lite face ca poșta vocală a unui utilizator să funcționeze ca un e-mail. Puteți stoca mesaje vocale într-o căsuță de e-mail unde pot fi accesate online și prin intermediul telefoanelor mobile. Desigur, poți oricând upgrade de la Google Voice Lite când vedeți nevoia să faceți acest lucru.

Google Voice pe Sprint

google-voice-number-sprint

Acest tip de cont este specific telefoanelor Sprint. Dacă utilizați un telefon Sprint, îl puteți utiliza ca număr de telefon Google și eliminați necesitatea de a avea un număr de telefon diferit de Google Voice.

De asemenea, puteți să înlocuiți numărul de telefon Sprint cu numărul dvs. Google Voice. Deci, dacă aveți un număr Google Voice pe care doriți să îl păstrați, îl puteți face.

Portarea numerelor

Puteți să vă transferați numărul de telefon mobil pe Google Voice. Portarea numărului dvs. existent pe Google Voice vă oferă toată personalizarea de care aveți nevoie, deci nu trebuie să obțineți un număr Google Voice separat. Va trebui să plătiți o taxă pentru a vă transfera numărul.

Încheierea

Pentru cei care stau în SUA, Google Voice este unul care este bun pentru economisirea costurilor. Configurați-l pe dispozitivul dvs. și lăsați un comentariu despre experiența dvs. cu Google Voice mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x