Cum să obțineți un nume invizibil în Printre noi

⌛ Reading Time: 2 minutes

În acest articol, vă împărtășim toate metodele despre Cum să obțineți un nume invizibil în Printre noi. Între noi este într-adevăr cel mai popular joc al momentului și oamenii înnebunesc din cauza lui. Jocul se referă la o sarcină de finalizare a echipajului în care majoritatea sunt colegi de echipaj și 1 sau 2 sunt impostori.

Colegii echipajului trebuie să termine sarcinile date, iar impostorii trebuie să-i omoare. Dacă sunteți unul dintre cei 3 oameni din lume care încă nu știu despre ce altceva se numără printre noi, vă recomandăm să consultați ghidul nostru printre noi aici pentru a afla totul despre asta.

De asemenea, dacă doriți să folosiți jocul la maximum, verificați Cele mai bune linii de preluare pe care le puteți folosi în Printre noi.

Astăzi vom vorbi despre ceva diferit la Printre noi. Acum, cine nu ar vrea să-i încurce puțin pe colegii lor de echipaj și chiar pe impostori? Ce se întâmplă dacă îți spun că îți poți face de fapt numele invizibil printre Printre noi?

Da. Poti sa faci asta! Dacă doriți să adăugați mai multă distracție jocului, făcându-vă numele invizibil și confuzând alți jucători pe tot parcursul jocului, urmați ghidul scurt și ușor de mai jos-

Credite imagine: Nattstar

Cum să obțineți un nume invizibil în Printre noi

  • Pe dispozitiv, deschideți un browser web.
  • Vizitați link-ul de mai jos – https://www.compart.com/en/unicode/U+3164
  • Pe acest site, atingeți lung pe spațiul gol dintre virgule („) în fața Caracter.
  • Copie acest.
  • Deschideți printre noi.
  • Așteaptă pentru Meniul a deschide.
  • Odată ce meniul se deschide, atingeți opțiunea de Pe net.
  • Acum Pastă text gol selectat în Numele personajului caseta din partea de sus a Meniul.
  • În cele din urmă, faceți clic pe „Bine‘pe tastatura cu nume.

Asta e. Acum aveți un nume invizibil în Printre noi.

Sper că veți putea obține cu ușurință un nume invizibil în Printre noi cu ajutorul ghidului de mai sus. În caz de dubii, nu ezitați să ne anunțați în secțiunile de comentarii de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.