Cum să obțineți WhatsApp pe iPad-ul dvs. fără Jailbreaking

Cum să obțineți WhatsApp pe iPad-ul dvs. fără Jailbreaking

Spre disperarea utilizatorilor WhatsApp din întreaga lume, compania nu a lansat încă o aplicație iPad. De ani de zile aplicația WhatsApp a fost aproape de topul topurilor din App Store ca una dintre cele mai populare aplicații de chat din întreaga lume. Dintr-un motiv sau altul, WhatsApp și compania-mamă, Facebook, ar prefera ca utilizatorii să se lipească de iPhone. Dar nu disperați, deoarece există o modalitate de a utiliza WhatsApp pe iPad fără niciun fel de hacking, jailbreak sau modificare a iPad-ului dvs. Cea mai bună parte? Începeți doar câteva minute.

Web WhatsApp

1. Primul pas este să vă deschideți browserul Safari. Simplu până acum, nu? Nu vă faceți griji, nu devine mai dur.

2. Acum, tastați web.whatsapp.com în bara de căutare Safari și apăsați „Go”. Veți observa imediat că nu aterizați pe portalul web dedicat. În schimb, aterizați pe pagina principală a companiei. Este în regulă pentru că vom reîncărca pagina în modul „Desktop”.

3. În capătul din stânga al barei de căutare din Safari veți vedea o pictogramă „aA” – țineți apăsat pe aceste litere. O apăsare lungă va afișa o serie de opțiuni, dintre care una este „solicitați site-ul desktop”. Atingeți acea opțiune.

Whatsapp Ipad Fără Jailbreak Desktop

4. Pe măsură ce pagina se reîncarcă, oricine a folosit anterior portalul web va vedea un site familiar. Trei opțiuni scurte apar pe pagină, oferindu-vă instrucțiuni despre cum să utilizați WhatsApp pe computer.

Whatsapp Ipad fără Jailbreak Qrcode

5. Mai întâi, trebuie să deschideți WhatsApp pe iPhone, să atingeți setările din meniul de jos și să selectați WhatsApp Web / Desktop în meniul care apare. Utilizatorii Android pot înregistra pe pictograma meniului cu trei puncte și pot accesa WhatsApp Web.

Whatsapp Ipad Fără iPhone Jailbreak

6. Folosind oricare dispozitiv, scanați codul QR cu camera din spate a telefonului smartphone. Imediat după scanarea codului QR, veți vedea imediat tot istoricul WhatsApp pe ecran.

Whatsapp Ipad fără chat-uri Jailbreak

7. Gata. Acum puteți conversa prin chat folosind funcționalitatea completă a platformei WhatsApp desktop chiar de pe iPad.

Limitări

Acum, înainte de a trece la crearea unei comenzi rapide, există câteva limitări ale aplicației iPad. Primul este că notele vocale nu funcționează, deoarece Safari pe iPad nu este acceptat oficial. Veți putea asculta note vocale, dar nu este încă un sistem bidirecțional. A doua limitare este lipsa notificărilor. Platforma WhatsApp nu acceptă notificările mesajelor primite pe browserele web iOS. Cu alte cuvinte, dacă doriți să primiți o notificare cu privire la un mesaj primit, va trebui să lăsați browserul deschis. Totuși, acesta este un preț mic de plătit până când compania devine înțeleaptă și lansează o aplicație dedicată iPad.

Comenzi rapide WhatsApp

Acum că suntem pregătiți cu un browser web, este timpul să faceți o comandă rapidă, astfel încât să puteți reveni rapid la aplicația web. La fel ca aplicația în sine, crearea unei comenzi rapide durează doar câteva secunde.

1. Primul lucru pe primul loc. Apăsați pictograma „Distribuiți” din Safari pentru a afișa meniul. Butonul respectiv arată ca un pătrat cu o săgeată îndreptată spre nord.

Whatsapp Ipad fără foaie de acțiune Jailbreak

2. După ce apare, faceți clic pe opțiunea pe care o veți vedea pentru „Adăugați la ecranul de pornire”.

Whatsapp Ipad Fără Jailbreak Adaugă pe ecranul de pornire

3. Aici puteți redenumi aplicația cu altceva decât WhatsApp, dar pentru a ușura lucrurile, apăsați „Adăugați” în partea dreaptă sus a meniului de partajare.

4. Pictograma de comandă rapidă va apărea chiar pe ecranul de pornire în primul spațiu disponibil. Dacă îl apăsați o dată, îl veți deschide ca orice altă aplicație și vă va duce imediat înapoi la aplicația desktop prin Safari. S-ar putea să dureze o secundă sau două pentru a reîncărca de fiecare dată în funcție de viteza conexiunii, dar va sincroniza automat orice mesaj pe care l-ați trimis recent pe smartphone sau laptop.

Whatsapp Ipad Fără ecran de pornire Jailbreak

Concluzie

Pe cât de ușor a fost de configurat, există o mulțime de speranțe acolo și milioane de utilizatori care doresc să vadă Facebook lansează o aplicație WhatsApp pentru iPad. Ar fi o descărcare imediată pentru utilizatorii dedicați din întreaga lume. Aplicația iPad ar fi o descărcare instantanee pentru dvs.? Sunet dezactivat dacă ați renunțat la WhatsApp până când lansează o actualizare iPad în App Store.

Scroll to Top