Cum să obțineți Xbox Game Pass Ultimate pentru doar 5 USD timp de până la 36 de luni

1643726736 Cum sa obtineti Xbox Game Pass Ultimate pentru doar 5
⏱️ 6 min read

Abonamentul Xbox Game Pass Ultimate costă 15 USD în fiecare lună, dar există un truc pe care îl puteți folosi pentru a obține până la 36 de luni pentru doar 180 USD (sau chiar mai puțin), scăzând costul la 5 USD pe lună.

Acest lucru este posibil deoarece Microsoft dorește să atragă utilizatorii către serviciu, așa că compania are o promoție care îți permite să aduci orice timp preplătit mai rămas pe Xbox Live Gold la serviciul Game Pass la același tarif.

Xbox Game Pass de la Microsoft este un serviciu de abonament care vă oferă acces nelimitat pentru a descărca și juca peste 100 de jocuri de înaltă calitate folosind rețeaua Xbox Live pe Xbox One, Xbox Series X și S sau PC.

Cum funcționează Xbox Live Gold la Game Pass Ultimate

Dacă sunteți un client nou Game Pass, puteți adăuga trei ani de Xbox Live Gold preplătit (pe care îl puteți găsi de obicei online pentru 60 USD sau uneori chiar pentru 50 USD). Pe măsură ce vă alăturați serviciului Game Pass Ultimate, procesul vă va permite să convertiți timpul rămas în noul serviciu până la 36 de luni.

Singura avertizare este că orice lucru mai mare de 36 de luni va fi pierdut. Ca urmare, cel mai bine este să vă apropiați cât mai mult posibil pentru a profita la maximum de afacere.

De exemplu, dacă nu mai aveți timp pe Xbox Live Gold, puteți obține două carduri preplătite de 12 luni sau coduri online. Când adăugați fiecare cod, procesul ar trebui să vă solicite să activați plățile recurente, iar în acest fel ar trebui să vă răsplătească cu o lună suplimentară pentru fiecare cod pe care îl adăugați, ducând totalul la 26 de luni. Și când vă conectați pentru prima dată la Xbox Game Pass Ultimate, cumpărând o lună pentru 1 USD, veți primi trei luni gratuite, ceea ce duce la 29 de luni.

Dacă puteți găsi abonamentul preplătit Xbox Live Gold de 12 luni pentru 50 USD (de obicei în Newegg), costul va fi de 101 USD pentru cele 29 de luni de Game Pass. În loc de 435 USD, dacă ați plăti 15 USD în fiecare lună, ați economisi în jur de 334 USD.

Cum se transformă Xbox Live Gold în Game Pass Ultimate

Pentru a transfera timpul de plată anticipat Xbox Live Gold rămas în Xbox Game Pass Ultimate, urmați acești pași:

 1. Deschis cont Microsoft.

 2. Apasă pe Servicii și abonamente fila.

 3. În secțiunea „Xbox Live Gold”, faceți clic pe Administra legătură.

 4. Apasă pe Valorificați un card sau un cod legătură.

  Valorificați cardul sau codul
  Sfat rapid: Puteți obține oricând un card preplătit de 12 luni la mulți comercianți online, cum ar fi Amazon.
 5. Confirmați codul de 25 de caractere.

 6. Apasă pe Următorul buton.

  Aplicați codul cardului Xbox Live Gold
  Aplicați codul cardului Xbox Live Gold

 7. (Opțional) Activați opțiunile de plată recurente pentru a obține o lună suplimentară.

  Activați plățile recurente și primiți o lună gratuită
  Activați plățile recurente și primiți o lună gratuită
  Notă rapidă: Dacă nu doriți plata recurentă, o puteți dezactiva din setările Xbox Game Pass Ultimate din contul dvs. Microsoft.
 8. Apasă pe A confirma buton.

 9. Repeta pașii nr 2 prin 8 pentru a răscumpăra și mai mult timp preplătit.

 10. Apasă pe Servicii și abonamente fila.

 11. În secțiunea „Xbox Live Gold”, faceți clic pe Administra legătură.

 12. În secțiunea „Setări de plată:, faceți clic pe „Faceți upgrade sau anulați abonamentul pentru Xbox Live Gold” meniul derulant și selectați Faceți upgrade la Xbox Game Pass Ultimate opțiune. (Sau faceți clic pe acest link pentru a accesa Game Pass Ultimate Pagina Oficială.)

  Faceți upgrade la opțiunea Xbox Game Pass Ultimate
  Faceți upgrade la opțiunea Xbox Game Pass Ultimate

 13. Apasă pe A te alatura buton.

  Butonul de alăturare Xbox Game Pass Ultimate
  Butonul de alăturare Xbox Game Pass Ultimate

 14. Apasă pe Continua buton.

  Actualizați detaliile abonamentului
  Conversie Xbox Live Gold în Game Pass Ultimate

 15. Apasă pe Abonati-va buton.

  Abonare la Xbox Game Pass Ultimate
  Abonare la Xbox Game Pass Ultimate

După ce ați finalizat pașii, puteți începe să utilizați beneficiile Game Pass Ultimate, inclusiv descărcarea și redarea a peste 100 de jocuri de înaltă calitate, jocuri online, streaming de jocuri xCloud și reduceri exclusive pentru achiziționarea de jocuri.

După încheierea perioadei, va trebui să plătiți 14,99 USD pe lună pentru a continua cu serviciul, dar puteți oricând să renunțați și să continuați doar cu abonamentul Xbox Live Gold.

Singura avertisment cu privire la aceasta este că este o ofertă unică pentru noii clienți Game Pass. După schimbare, adăugarea mai multor timp preplătit Xbox Live Gold poate fi convertită în Game Pass, dar la o rată echivalentă.

Actualizare 21 ianuarie 2022: Acest ghid a fost publicat în martie 2021 și a fost revizuit pentru a se asigura că procesul este încă exact. Deși Microsoft poate actualiza designul site-ului web, pașii se aplică în continuare pentru a finaliza sarcina.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x