Cum să ocoliți cerințele TPM pentru a instala Windows 11

1642023982 Cum sa ocoliti cerintele TPM pentru a instala Windows 11
⏱️ 4 min read

Există o soluție pentru a ocoli versiunea 2.0 a modulului platformei de încredere (TPM) pentru a instala Windows 11 pe hardware neacceptat și pentru a preveni eroarea „Acest PC nu poate rula Windows 11” și iată cum. Deși Windows 11 pare o actualizare grozavă, compatibilitatea cu hardware-ul mai vechi nu arată la fel de bine, deoarece Microsoft adaugă unele restricții artificiale, lăsând multe computere fără posibilitatea de a face upgrade.

Unele dintre aceste restricții includ necesitatea hardware-ului TPM 2.0, care trebuie să fie activat înainte de a putea continua cu instalarea Windows 11. Motivul este că compania dorește să facă sistemul de operare mai sigur, deoarece un TPM oferă funcții criptografice, cum ar fi generarea și stocarea cheilor de criptare pentru a activa funcții precum Windows Hello, BitLocker și alte funcționalități. În plus, Windows 11 poate necesita, de asemenea, activarea Secure Boot. În plus, computerul trebuie să aibă unul dintre procesoarele acceptate de la Intel, AMD și Qualcomm. În caz contrar, sistemul de operare nu se va instala.

Deși există multe noi modificări nedorite cu Windows 11 în ceea ce privește compatibilitatea și îndepliniți cerințele hardware, dar problema este cipul TPM 2.0, cineva pe Twitter (@cadenzza_) a găsit o soluție pentru a ocoli cerințele TPM 2.0 și Secure Boot din cadrul configurației Windows 11, fără a fi nevoie să creeze o imagine ISO personalizată.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a ocoli cerințele TPM și Secure Boot în timpul instalării Windows 11 pe hardware neacceptat. Citiți avertismentul.

Avertizare: Windows 11 nu este încă pregătit pentru dispozitive. Aceste instrucțiuni nu sunt recomandate. Deși este posibil să puteți continua cu instalarea, nu se știe ce se va întâmpla în timpul sau după instalare. Acest ghid este menit doar să vă arate că este posibil să continuați cu configurarea. Ar trebui să faceți întotdeauna o copie de rezervă a dispozitivului și a datelor înainte de a face modificări. Dacă utilizați aceste instrucțiuni, utilizați-le pe propriul risc. Ai fost avertizat.

Ocoliți cerințele Windows 11 TPM și Secure Boot

Pentru a ocoli cerințele TPM 2.0 și Secure Boot în timpul instalării Windows 11, urmați acești pași:

 1. Porniți computerul cu Unitate flash USB Windows 11.

 2. Folosește Tasta Shift + F10 comandă rapidă de la tastatură în ecranul de configurare.

 3. Tastați următoarea comandă pentru a lansa Editorul de registry din linia de comandă și apăsați introduce:

  regedit
 4. Navigați la următoarea cale de registry:

  HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMSetup
 5. Faceți clic dreapta pe folderul „Configurare” (cheie), selectați Nou submeniu și alegeți Valoare DWORD (32 de biți). opțiune.

  Configurați Windows 11 regedit

 6. Denumiți cheia BypassTPMCcheck și apăsați introduce la remediați cerința Windows 11 TPM 2.0.

 7. Faceți dublu clic pe BypassTPMCcheck tasta și modificați valoarea din 0 la 1.

  Windows 11 remediază TPM 2.0
  Windows 11 remediază TPM 2.0

 8. Apasă pe O.K buton.

 9. Faceți clic dreapta pe folderul „Configurare” (cheie), selectați Nou submeniu și alegeți Valoare DWORD (32 de biți). opțiune.

 10. Denumiți cheia BypassSecureBootCheck și apăsați introduce la remediați cerința Windows 11 Secure Boot.

 11. Faceți dublu clic pe BypassSecureBootCheck tasta și modificați valoarea din 0 la 1.

 12. Apasă pe O.K buton.

 13. Apasă pe Închide butonul (X) pentru a închide Registrul.

 14. Apasă pe Închide butonul (X) pentru a închide linia de comandă.

După ce ați finalizat pașii, puteți continua cu instalarea Windows 11 pe un dispozitiv fără TPM 2.0 sau Secure Boot, iar sistemul de operare ar trebui să se instaleze normal.

Este important de subliniat că Microsoft vă va permite să instalați previzualizări ale Windows 11 fără restricții hardware prin programul Windows Insider. În schimb, politicile vor fi aplicate atunci când va trebui să instalați la versiunea finală.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast