Cum să ocoliți cu ușurință Samsung FRP 2023?

samsung smartphone
⏱️ 7 min read

Vrei să știi cum să ocoliți cu ușurință Samsung FRP? Ei bine, acesta este articolul pentru tine! Urmând pașii menționați în acest articol, veți putea să ocoliți cu ușurință Samsung FRP și să vă accesați telefonul sau tableta fără probleme. Cu această metodă, veți putea să vă îndepliniți toate sarcinile necesare fără să vă faceți griji cu privire la securitatea dispozitivului. Deci, dacă doriți să știți cum să ocoliți blocarea Google pe Samsung, consultați pașii descriși în acest articol!

Partea 1: Când ar trebui să ocolim Samsung FRP?

Samsung FRP este cel mai comun tip de parolă în telefoanele Samsung. Scopul principal al acestuia este de a proteja telefonul de accesul neautorizat și de falsificare. Dacă doriți să ocoliți Samsung FRP Lock, aveți nevoie de un expert care știe ce face. În caz contrar, îți va fi dificil pentru că necesită multe cunoștințe tehnice și pricepere.

Ar putea exista o mulțime de scenarii când trebuie să ocolim FRP Samsung. De exemplu, ar trebui să obțineți un telefon sau o tabletă nouă dacă nu doriți parola curentă sau dacă dispozitivul dvs. a fost pierdut/furat și aveți nevoie de acces la el cât mai curând posibil. În aceste cazuri, ocolirea Samsung FRP este cea mai bună cale de a merge, deoarece economisește timp și bătăi de cap.

Alte motive pentru care ar putea fi nevoie să ocolim FRP Samsung sunt:

  • Când faceți upgrade de la un model mai vechi de telefon/tabletă Galaxy cu funcțiile de securitate avansată ale lui Sammy activate (cum ar fi Knox), care necesită un pin din patru cifre ca parte a setărilor standard de securitate Android
  • Când ați uitat parolele originale ale dispozitivului și trebuie să-l deblocați imediat
  • Dacă telefonul sau tableta dvs. a fost deteriorată și necesită o resetare din fabrică pentru a le restabili la setările implicite

Partea 2: Este posibil să faci Samsung FRP Ocoliți instantaneu?

Ar putea fi o mulțime de probleme dacă doriți să ocoliți Samsung FRP instantaneu, deoarece nu este atât de ușor pe cât s-ar putea crede. Majoritatea oamenilor care încearcă acest lucru eșuează și trebuie să treacă din nou prin procesul de la zero. Acest lucru se datorează faptului că ocolirea Samsung FRP necesită acces la fișiere speciale de firmware, care sunt de obicei ascunse într-un mod foarte complicat. Dar este posibil să ocoliți Samsung Google Verification pe Samsung dacă aveți cunoștințele potrivite și știți unde să căutați. Vă vom împărtăși un ghid de ocolire ușor și pas cu pas pe care să-l urmați dacă aveți nevoie.

Partea 3: Cum fac Samsung FRP Ocoli ușor?

Pentru a ocoli Samsung FRP, puteți utiliza 4uKey pentru Android, care a fost dezvoltat de populara firmă terță Tenorshare. Este nevoie de un timp foarte scurt pentru ca 4uKey pentru Android să implementeze această procedură, iar blocarea poate fi ocolită în doar câteva minute cu doar câteva clicuri.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să utilizați Tenorshare 4uKey pentru Android pentru a elimina blocarea Google de pe dispozitivele Samsung. 4uKey are următoarele avantaje;

  • O eliminare completă a blocării Samsung Google FRP este posibilă cu programul.
  • Nu vor exista limitări la ceea ce puteți face cu smartphone-ul dvs.
  • Samsung Galaxy S21, S20, S10+ și J7 (Android 6-11) se numără printre modelele mobile Samsung compatibile.
  • De asemenea, poate elimina pinii, modelele și amprentele de pe ecranul de blocare Android și poate ocoli Samsung FRP

Următorii pași vor explica cum să ocoliți blocarea Samsung FRP folosind Tenorshare 4uKey. Citiți-le cu atenție:

Etapa 1: Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să descărcați și să instalați 4uKey pentru Android pe computer. Pe ecranul principal al programului, selectați fila „Eliminați blocarea Google (FRP)” din partea dreaptă, apoi veți putea instala software-ul și debloca smartphone-ul Samsung blocat.

Cum sa ocoliti cu usurinta Samsung FRP 2023

Etapa 2: Pentru a continua, va trebui să alegeți versiunea Samsung OS și să faceți clic pe „Start”.

1673024757 835 Cum sa ocoliti cu usurinta Samsung FRP 2023

Etapa 3: Pentru a continua, faceți clic pe „Trimiteți notificarea” după ce ați verificat informațiile pe care le-ați ales și ați conectat dispozitivul la Wi-Fi.

1673024758 675 Cum sa ocoliti cu usurinta Samsung FRP 2023

Notă: așteptați ca dispozitivul dvs. să primească notificarea după aceea. Asigurați-vă că cablul USB nu este deconectat în timpul procesului.1673024758 581 Cum sa ocoliti cu usurinta Samsung FRP 2023

Etapa 4: După ce a fost primit cu succes, apăsați pe „Vizualizare” și săriți la browser pentru a începe configurarea dispozitivului Samsung. Finalizați toți pașii programului și setați un nou pin.

1673024759 955 Cum sa ocoliti cu usurinta Samsung FRP 2023

Etapa 5: Conform operației dumneavoastră, întreaga procedură va dura aproximativ cinci minute. După repornirea telefonului mobil Samsung, contul Google va fi eliminat cu succes.

1673024759 705 Cum sa ocoliti cu usurinta Samsung FRP 2023

Cadou bonus: Vânzări speciale de Crăciun Tenorshare TO Warm December

Crăciunul este chiar după colț și, pentru a vă ajuta să intrați în spirit, Tenorshare Special Christmas Sale este lansată acum. Utilizatorii pot beneficia de reduceri interesante la Tenorshare 4uKey și la alte programe software. Grăbește-te și profită la maximum de această oportunitate! Există un răsfăț pentru toată lumea!

Partea 4: Orice alte beneficii după îndepărtarea Samsung FRP Lacăt?

Dacă comparați metodele de eliminare a blocării Samsung FRP, atunci Tenorshare 4uKey pentru Android este cu siguranță cel mai simplu și mai ușor de utilizat program pentru a șterge un Cont Google de pe un mobil Samsung. În afară de aceasta, oferă și diverse alte beneficii. Unii dintre ei sunt:

Economie de timp: Un mare avantaj al 4uKey pentru Android este că vă economisește timp. Pentru a elimina o blocare Samsung FRP, nu trebuie să rootați sau să flashați niciun firmware personalizat. Tot ce aveți nevoie este software-ul și un cablu USB. Acest lucru face întregul proces mult mai ușor și mai rapid.

Securitate: Un alt mare avantaj al Tenorshare 4uKey pentru Android este că vă păstrează dispozitivul în siguranță. Software-ul nu vă deteriorează mobilul Samsung, lăsând urme pe dispozitiv sau pe stocarea sa internă. Puteți folosi telefonul după ce ați eliminat blocarea Samsung FRP.

Instalare usoara: Unul dintre cele mai bune lucruri despre Tenorshare Samsung FRP Bypass Software este că este foarte ușor de instalat. După ce l-ați descărcat și instalat, trebuie să urmați câțiva pași simpli și mobilul dvs. Samsung va fi deblocat. Nu este nevoie să te încurci cu setări sau coduri complicate.

Funcții bogate: Tenorshare FRP Unlock Tool are un set bogat de funcții care îl fac instrumentul perfect pentru a elimina blocarea Samsung FRP. Poate debloca toate tipurile de încuietori, inclusiv încuietori Samsung FRP. În plus, software-ul are diverse alte caracteristici care îl fac o alegere ideală pentru utilizatori.

Compatibilitate: 4uKey pentru Android este compatibil cu toate dispozitivele mobile Samsung moderne. Poate fi folosit pentru a debloca toate modelele de Galaxy Note, S4, S5 și multe alte telefoane Samsung.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unei modalități ușoare și ușor de utilizat de a elimina o blocare Samsung FRP, atunci instrumentul Tenorshare Samsung FRP de ocolire este cu siguranță programul pentru dvs. Știm cu toții că poate fi o bătaie de cap să încercăm să scoatem singuri o blocare Samsung FRP, dar acest software face procesul mult mai ușor. De asemenea, are și alte caracteristici grozave care îl fac o alegere ideală pentru utilizatori, ocolind orice blocare a ecranului Android fără parole. Deci, dacă aveți un telefon care este blocat cu o blocare Samsung FRP, atunci vă recomandăm să încercați Tenorshare 4uKey pentru Android.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x