Cum să ocoliți verificarea OTP pe orice aplicație sau site web

⏱️ 4 min read

Ignorați verificarea OTP: Nu de fiecare dată când considerăm că este interesantă verificarea parolei One Time și, ca rezultat, căutați modalități prin care puteți ocoli cumva procedura de verificare OTP. Dar permiteți-mi să vă spun că nu puteți ocoli verificarea OTP, în schimb, puteți ocoli verificarea OTP fără a utiliza telefonul. Nimic de îngrijorat, deoarece am menționat o modalitate în acest articol prin care puteți utiliza un număr de telefon fals pentru a ocoli verificarea OTP.

Acest articol va acoperi modul în care puteți efectua procesul de ocolire a verificării OTP utilizând un număr de telefon fals. Aici, veți ști cum să Ignorați verificarea prin SMS proces. Dar înainte de asta, să ne aruncăm mai întâi în câteva elemente de bază.

Ce este verificarea OTP?

Verificarea OTP, adică Verificarea Parolă O singură dată, este o formalitate pentru utilizarea pentru prima dată a unei aplicații sau a unui site web. Aceasta implică practic un proces de autentificare sau pur și simplu un mod prin care este creat un cont pe acea aplicație sau site web. Vi se cere să furnizați numărul dvs. de telefon pentru a vă verifica. Aceasta poate fi considerată o măsură de siguranță împotriva conturilor false pentru aplicații sau site-uri.

Prin OTP, vi se trimite codul pe numărul de telefon pe care l-ați furnizat. Apoi, va trebui să trimiteți același cod aplicației sau site-ului web care v-a trimis codul în primul rând. Ca să verifice dacă ești tu. Acest lucru vine în multe feluri. Puteți alege să solicitați un apel sau un cod sau un apel pierdut pentru a primi această verificare OTP.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Bypass de verificare OTP:

Totuși, nu toate site-urile web funcționează pe principiul verificării OTP. În plus, unele aplicații și site-uri vă pot solicita verificarea OTP, iar altele nu. Dar pentru acele site-uri web care vă solicită acest cod, nu vă puteți conecta acolo fără verificarea OTP. Acest lucru implică faptul că pur și simplu nu puteți ocoli verificarea OTP. Cu toate acestea, există o modalitate prin care puteți sări peste a da propriul număr pentru procesul de verificare OTP. Dar totuși, parcurgeți-l și creați-vă contul sau autentificarea.

În concluzie, ocolirea verificării OTP menționată în acest articol funcționează oarecum așa: – Accesați aplicația sau site-ul pe care doriți să îl utilizați, dar doriți să evitați verificarea OTP a acelui site. Adăugați un alt număr aleatoriu de pe diverse site-uri care oferă aceste numere gratuit. Apoi efectuați ocolirea verificării OTP. Pentru a ști cum puteți face acest lucru, urmați ghidul pas cu pas prin care puteți efectua cu ușurință OTP Verification Bypass pentru orice site.

Trebuie să citiți: Cum să creați un cont Gmail fără număr de telefon

Număr de telefon care furnizează site-uri web:

 • getsms.org
 • sms-online.co
 • esendex.com
 • proovl.com
 • textlocal.com
 • mfreesms.com
 • receivefreesms.com
 • resevwamsonline.com
 • smsreceivefree.com
 • receiveonlinesms.biz
 • sms-online.co
 • receive-a-sms.com
 • primeștemsonline.in
 • primeștemsonline.me
 • receive-sms-now.com
 • receivefreesms.net
 • hs3x.com
 • receive-sms-online.com
 • freesmsverfification.com

Cum să ocoliți verificarea numărului de telefon?

Pasul 1: Mergi la www.receive-sms-now.com sau orice alt site menționat mai sus.

Pasul 2: Acolo vei da peste numeroase țări a alege din.

Pasul 3: Selectați numărul din oricare țară doriți.

Pasul 4: Acum Copiați numărul respectiv și adăugați-l la aplicația sau site-ul web unde doriți să ocoliți procesul de verificare OTP. Un mesaj text va fi scăzut la numărul pe care l-ați menționat în OTP Verification Bypass.

Pasul 5: Accesați site-ul web de unde ați luat numărul de telefon. În cazul nostru- www.receive-sms-now.com. Acolo, puteți vedea mesajul privind verificarea OTP.

Pasul 6: Acum copiați Codul din acel mesaj (la www.receive-sms-now.com) ai văzut la pasul anterior. Inserați codul respectiv în OTP Verification Bypass de pe aplicație sau site-ul web.

Și am terminat cu toții aici! Astfel, ați făcut OTP Verification Bypass pentru orice aplicație sau site web. Rețineți doar că puteți utiliza orice alt site decât http://www.receive-sms-now.com, din lista pe care am menționat-o mai sus în acest articol.

Rotunjind:

Totul a fost despre OTP Verification Bypass. Sper că voi ați găsit acest articol util în același lucru. Spuneți-ne dacă aveți întrebări sau sugestii pentru noi. Continuați să vizitați pagina noastră pentru mai multe astfel de articole. Sau vă puteți abona, de asemenea, la Newsletter-ul nostru pentru notificările în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x