Cum să oprești redarea automată a miniaturilor pe YouTube

how to turn off autoplaying video thumbnail previews on mobile and desktop
⏱️ 5 min read

Atunci când navighezi pe site-ul YouTube, te-ai putut simți frustrat din cauza redării automată a previzualizării miniaturilor. Aceasta înseamnă că, chiar dacă nu dorești, clipurile video încep să se joace în fereastra mică a miniaturii, făcându-te să pierzi timp și consumându-ți datele mobile.

Știi că ai posibilitatea să dezactivezi această opțiune și să economisești resursele, dar nu ești sigur cum. În primul rând, trebuie să accesezi site-ul YouTube și să te autentifici. După aceea, poți să mergi la Setări și să cauți rubrica Vizualizare.

Aici vei găsi opțiuni pentru a desactiva redarea automată, dar îți poți alege și alte facilități adiacente. În cazul în care utilizezi aplicația YouTube pe dispozitivele mobile, urmează aceeași procedură și selectează Setări în meniul principal.

Astfel, poți economisi timp și resurse precum date mobile, fără a pierde din vizualizările favoritelor tale. Sperăm că aceste sfaturi te-au ajutat să dezactivezi redarea automată a previzualizării miniaturilor pe YouTube.

În funcție de cine întrebi, previzualizarea în miniatură de pe YouTube, care redă automat videoclipurile pe măsură ce derulezi, este o binefacere sau o nenorocire. Funcția permite utilizatorilor să arunce o privire asupra conținutului video în timp ce trec cu mouse-ul peste miniatură. Cu toate acestea, nu tuturor le place să vadă un videoclip dinamic atunci când navighează în feed. Devine și mai enervant pe mobil, unde puteți derula videoclipul și puteți activa audio din miniatura de previzualizare a redării automate. Deci, dacă sunteți cineva care dorește să oprească redarea videoclipurilor YouTube în timpul derulării, iată cum să dezactivați previzualizarea miniaturilor pe YouTube.

Dezactivează previzualizarea miniaturilor pe YouTube (2022)

Dezactivați previzualizarea miniaturilor pe YouTube (Android și iOS)

1. Deschideți aplicația YouTube pe telefon și atingeți pictograma profilului în colțul din dreapta sus. Acum, selectați „Setări” pentru a accesa setările YouTube.

2. Apăsați pe „General” în setări și alege „Reluare în fluxuri” pentru a controla redarea automată a feedului de pornire YouTube.

reproducerea în furaje

3. Din fereastra pop-up care apare, alegeți „Dezactivați” redarea în surse, si asta e. Miniaturile video nu se vor mai reda automat când defilați prin feed.

dezactivați redarea în fluxuri

Dezactivează previzualizarea redării automate a miniaturilor pe site-ul YouTube

1. Deschide YouTube și dă clic pe fotografia ta de profil din colțul din dreapta sus. Când apare meniul pop-up, faceți clic pe „Setări”.

deschide setările youtube

2. Acum, comutați la secțiunea de setări „Redare și performanță”. din bara laterală din stânga.

vizualizați setările de redare și performanță

3. Aici, dezactivați opțiunea „Redare online”. pentru a opri redarea videoclipurilor când treceți cu mouse-ul peste ele în feedul de pornire YouTube.

dezactivați redarea online

Dezactivează redarea automată a previzualizărilor video pe YouTube

Deci, aceștia sunt pașii necesari pentru a dezactiva redarea automată pe YouTube. Între timp, dacă doriți să ștergeți istoricul YouTube, puteți consulta articolul nostru cu link. Și pentru mai multe astfel de sfaturi, nu uitați să consultați articolul nostru despre cele mai bune trucuri YouTube pe care ar trebui să le cunoașteți.

Articolul oferă instrucțiuni despre cum să dezactivați previzualizarea miniaturilor pe YouTube, atât pentru dispozitivele mobile (Android și iOS), cât și pentru site-ul web. Funcția de previzualizare în miniatură afișează un videoclip pe măsură ce treci cu mouse-ul peste miniatură, ceea ce poate fi enervant pentru unii utilizatori. Conținutul oferă pașii clari pentru oprirea redării video automate și oprirea afișării miniaturilor video în timp ce derulați prin feed-ul YouTube.
Încheiem și această postare, dar avantul tehnologic își continuă cursul. Suntem mereu pregătiți să vă prezentăm cele mai interesante și noi evoluții din industria tech. Rămâneți conectați, în vizită la cel mai tare blog de tehnologie din România!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x