Cum să opriți adăugarea de noi aplicații pe ecranul de pornire Android

Cum să opriți adăugarea de noi aplicații pe ecranul de pornire Android

Există mai multe aplicații ca oricând de descărcat și explorat pe telefonul dvs. Android. Dar o problemă care apare din descărcarea atât de multe aplicații este că ecranul de pornire devine supraaglomerat. Când sunt atât de multe aplicații pe ecranul de pornire, devine dificil să o localizezi pe cea pe care vrei să o folosești. Iată cum faceți o curățare și opriți adăugarea de noi aplicații pe ecranul de pornire

Eliminarea aplicațiilor din ecranul de pornire

În funcție de modelul de telefon Android și de lansatorul de acasă utilizat, majoritatea telefoanelor Android au o setare pentru a dezactiva adăugarea de aplicații noi pe ecranul de pornire. Mai jos sunt pașii pentru modificarea setărilor:

1. Pe telefonul dvs. Android, accesați ecranul de pornire. Acesta este ecranul care este primul lucru pe care îl vedeți când porniți telefonul. Gândiți-vă la acesta ca la desktopul telefonului dvs.

2. Găsiți o secțiune goală a ecranului de pornire în care nu există aplicații fixate pe ecran.

3. Apăsați în jos pe spațiul gol de pe ecranul de pornire pentru câteva secunde.

4. Câteva opțiuni vor apărea pe ecran în partea de jos. Selectați opțiunea intitulată „Setări acasă”.

5. Faceți clic pe această opțiune pentru a afișa o listă de caracteristici legate de aspectul și funcționarea ecranului de pornire.

Derulați prin listă până ajungeți la secțiunea intitulată „Adăugați pictograma la ecranul de pornire”. Aceasta este opțiunea care decide dacă o aplicație va fi adăugată sau nu pe ecranul de pornire.

Sistem de dată și oră Android

6. Dezactivați butonul albastru de lângă opțiune făcând clic pe ea, astfel încât butonul să devină gri. Acum, de fiecare dată când descărcați o aplicație, aceasta nu va mai fi adăugată pe ecranul de pornire.

7. Dacă doriți să reveniți la setarea originală, pur și simplu urmați aceiași pași descriși mai sus și comutați pe butonul de lângă „Adăugați pictograma la ecranul de pornire”.

Adăugarea de aplicații individuale pe ecranul de pornire

Acum că aplicațiile descărcate nu mai apar pe ecranul de pornire, ar putea exista unele aplicații individuale care sunt vizibile pe pagina de aplicații pe care doriți să le adăugați pe ecranul de pornire. Pentru a face astfel:

1. Accesați pagina în care se află aplicația.

2. Apăsați în jos pe pictograma aplicației timp de câteva secunde, apoi mișcați ușor degetul fără a-l scoate de pe ecran.

Pin pentru ecranul de pornire Android

Ecranul de pornire va fi afișat în fundal. Plasați pictograma aplicației pe porțiunea ecranului de pornire la care doriți să o fixați.

Aplicația va fi fixată acum pe acea locație de pe ecranul de pornire.

Concluzie

Ecranul de pornire al telefonului dvs. Android este un loc pentru păstrarea celor mai importante aplicații în care acestea pot fi accesate cu ușurință, în locul fiecărei aplicații noi de jocuri sau noutăți pe care le-ați descărcat din capriciu. Păstrarea numai a aplicațiilor esențiale pe ecranul de pornire vă va face ecranul de pornire mai ușor de gestionat și va elimina multiplele pagini pe care trebuie să le derulați altfel.

Legate de:

  • Cum să personalizați ecranul de blocare Android
  • Cum se setează fontul personalizat în Android
  • Cum să treceți la un ceas de 24 de ore pe Android
Scroll to Top