Cum să opriți Google de la înregistrarea activității aplicațiilor în Android

Cum să opriți Google de la înregistrarea activității aplicațiilor în Android
⏱️ 4 min read

Știați că Google ține în evidență modul în care interacționați cu serviciile sale? În timp ce oamenii au știut că Google își amintește și înregistrează ceea ce căutați, mulți oameni nu își dau seama că au și ochii pe dispozitivul dvs. Android. Unii oameni pot fi surprinși să afle că Google poate înregistra de fapt activitatea aplicației pe telefonul dvs., înregistrând ce aplicație ați folosit și când!

Din fericire, toate aceste informații nu sunt în spatele ușilor închise. Utilizând Activitatea mea, puteți vedea în ce ține Google filele și chiar îi puteți spune Google să nu urmărească anumite lucruri. Dacă preferați ca Google să nu înregistreze activitatea aplicației pe telefonul dvs., puteți utiliza Activitatea mea pentru a dezactiva acest lucru.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Ce este înregistrat?

Cât de mult utilizează aplicația dvs. Google? După cum se dovedește, nu există o mulțime de informații stocate. Poate spune când ați deschis WhatsApp, de exemplu, dar nu va înregistra fiecare mesaj trimis prin intermediul aplicației. Extinderea jurnalelor include numele aplicației, data și ora la care a fost deschisă aplicația, ce sistem de operare se afla și ce dispozitiv a fost folosit pentru ao rula.

Google susține că principalul motiv pentru aceste jurnale este acela de a vă oferi o experiență personalizată mai bună. De exemplu, dacă Google vă vede că vă bucurați de o mulțime de jocuri de aventură, vă poate afișa reclame pentru jocuri de aventură în timp ce navigați pe web. Indiferent, unii oameni nu apreciază acest lucru, fie pentru că nu sunt de acord cu faptul că datele lor sunt utilizate în acest mod, fie pur și simplu nu au încredere în motivele ulterioare ale Google din spatele înregistrării!

Cine poate accesa aceste jurnale?

Aceste jurnale nu sunt puse la dispoziția publicului; numai tu le poți vedea pe pagina „Activitatea mea”. Ca atare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că persoanele care folosesc informațiile din aceste jurnale împotriva dvs. în vreun fel. Nu vor apărea în căutările Google, iar oamenii nu le pot accesa căutând adresa dvs. de e-mail sau numărul de telefon mobil.

Cum pot vedea ce este înregistrat?

Dacă doriți să aruncați o privire la ceea ce Google a înregistrat pentru utilizarea aplicației dvs., puteți face acest lucru cu un Căutarea activității mele cu doar categoria „Android” selectată. Acest lucru vă va oferi apoi o descriere a tot ceea ce Google știe despre utilizarea Android, inclusiv aplicații și căutări pe web. Dacă faceți clic pe butonul „Detalii” de sub fiecare element, puteți vedea toate informațiile care au fost adunate când ați folosit aplicația.

Cum îl pot opri?

Dacă ați aruncat o privire și ați decis că preferați să nu aveți activitate de înregistrare a aplicației Google, oprirea acesteia este foarte ușoară. De la pagina principală Activitatea meafaceți clic pe „Controale de activitate”.

controale de urmărire a aplicațiilor

Găsiți comutatorul „Activitate de pe web și din aplicații” și setați-l în poziția oprit.

aplicație-urmărire-comutare

Google va opri acum urmărirea activității aplicației pe telefonul dvs.

Ce altceva este urmărit?

Acum că ați dezactivat Activitatea de pe web și din aplicații, este posibil să fiți interesat să vedeți ce mai știe Google despre dvs. Puteți vedea toate detaliile pe pagina de vizualizare principală a Activității mele, care include căutări Google și site-uri web pe care le-ați vizitat. Din nou, acestea pot fi dezactivate cu opțiunile respective, așa cum ați făcut cu activitatea din aplicație.

Urmărirea urmăririi

Lui Google îi place să urmărească modul în care îi folosiți serviciile și este posibil să vedeți ce învață despre dvs. prin intermediul site-ului Activitatea mea. Acum știți cum să vedeți ce este înregistrat și cum să opriți Google de la urmărire, dacă nu doriți ca anumite lucruri să fie înregistrate.

Aveți încredere în Google cu datele dvs.? Spuneți-ne mai jos!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x