Cum să opriți primirea de e-mailuri nedorite în Gmail

How to Block Emails on Gmail
⏱️ 7 min read

Gmail este serviciul de e-mail pe care îl folosim cu toții, însă, uneori, poate fi deranjant să primim mesaje nedorite. Din fericire, există câteva metode simple prin care putem bloca aceste e-mailuri și aici vă vom spune cum să faceți asta. În primul rând, puteți adăuga adresa expeditorului la lista voastră de „contacte” în Gmail, ceea ce va reduce șansele de a primi mesaje spam. În plus, puteți adăuga filtre personalizate pentru a direcționa mesajele nedorite în dosarul spam. În cazul în care primiți un e-mail specific care nu doriți să-l primiți niciodată din nou, puteți folosi și opțiunea „blocați expeditorul”. În felul acesta, veți fi siguri că nu veți mai primi mesaje de la acea persoană.

Căsuțele noastre de e-mail se pot umple cu ușurință cu e-mailuri spam dacă nu ținem cont de serviciile la care ne înscriem. Din fericire, furnizorii de e-mail precum Gmail oferă utilizatorilor o modalitate de a bloca e-mailurile. Blocarea spamului este o modalitate sigură de a vă ajuta să prioritizați e-mailurile și să vă asigurați că nu pierdeți comunicări importante între toate promoțiile de spam. În acest articol, am explicat pașii pentru a bloca e-mailurile în Gmail.

Blocarea e-mailurilor în Gmail: un ghid detaliat (2022)

Blocați e-mailurile pe site-ul Gmail (Windows, Mac și Linux)

1. Conectați-vă la contul dvs. Gmail și deschideți e-mailul de la expeditorul pe care doriți să-l blocați. Acum faceți clic pe pictograma cu trei puncte verticale în colțul din dreapta sus al e-mailului.

2. Când apare lista de opțiuni, alege „Blocare .

blocați expeditorul de e-mail

3. Din mesajul de confirmare, faceți clic pe OK” pentru a bloca adresa de e-mail în Gmail.

blocați adresa de e-mail

Deblocați e-mailurile de pe site-ul Gmail

1. Pentru a debloca e-mailul cuiva, trebuie mai întâi faceți clic pe pictograma roată Setări din colțul din dreapta sus.

Cum să blocați e-mailurile în Gmail

2. Când apare fereastra pop-up „Setări rapide”, alegeți „Vedeți toate setările” pentru a vă revizui setările Gmail.

vezi toate setările gmail

3. Aici, treceți la secțiunea „Filtre și adrese blocate” și selectați adresele de e-mail pe care doriți să le deblocați. Acum, faceți clic pe butonul „Deblocați adresele selectate”..

deblocați adresele selectate

4. Când apare mesajul de confirmare, faceți clic pe „clar” pentru a debloca expeditorul.

confirmați deblocarea e-mailului

Blocați e-mailurile în aplicația mobilă Gmail (Android și iPhone)

Blocarea unei persoane în aplicația mobilă Gmail este destul de simplă. Deschideți e-mailul de la expeditor, atingeți meniul vertical cu trei puncte și selectați opțiunea „Blocați . Și gata, Gmail va opri acum trimiterea de spam către dvs. de la această adresă de e-mail.

blocați în gmail

Deblocați e-mailurile în aplicația mobilă Gmail (Android și iPhone)

Pentru a debloca pe cineva în aplicația mobilă Gmail, deschideți e-mailul de la expeditorul blocat și atingeți „Deblocați” expeditorul. În viitor, veți primi e-mailuri noi de la expeditor în căsuța dvs. de e-mail Gmail.

deblocați expeditorul gmail

Primiți e-mailuri spam? Cum să vă dezabonați de la e-mailurile spam

Dacă doriți să vă dezabonați de la e-mailurile de marketing enervante, deschideți-vă contul de e-mail în Gmail și faceți clic pe „Renunța” lângă adresa de e-mail din partea de sus.

dezabonați-vă de la e-mailuri în gmail

În funcție de serviciu, fie vei avea o soluție cu un singur clic pentru a te dezabona, fie vei fi redirecționat către o pagină web dedicată pentru a solicita feedback cu privire la decizia ta de a nu mai primi e-mailuri. Dacă nu vedeți butonul „Dezabonare” lângă adresa de e-mail din Gmail, îl veți găsi undeva în partea de jos a e-mailului.

Întrebări frecvente

Când blochezi pe cineva în Gmail, știe ea?

Nu, expeditorul nu va primi o notificare când îl blocați în Gmail.

Cum blochez e-mailurile din Gmail fără ca ei să știe?

Puteți folosi butonul Blocare din fereastra de e-mail pentru a scăpa de e-mailurile spam din Gmail. Am detaliat instrucțiunile pentru a bloca pe cineva în Gmail în acest articol.

De ce e-mailurile blocate continuă să vină prin Gmail?

Dacă ați primit un e-mail de la cineva pe care ați blocat-o deja, cel mai probabil persoana respectivă folosește o nouă adresă de e-mail. Acum va trebui să blochezi și noua adresă de e-mail.

Blocați e-mailurile spam pentru a vă curăța căsuța de e-mail

Acestea sunt metodele de a bloca e-mailurile de la cineva din Gmail folosind site-ul web și aplicația mobilă. Dacă nu doriți să blocați complet e-mailurile, puteți alege să le arhivați. Puteți afla cum să arhivați e-mailurile și să găsiți e-mailuri arhivate în Gmail din ghidul nostru conectat. Odată ce ați terminat cu asta, vă recomandăm, de asemenea, să utilizați foldere și etichete pentru a vă menține cutia poștală organizată.

În concluzie, este important să ne protejăm casuțele de e-mail de spam, deoarece acestea pot fi umplute cu ușurință cu promoții necorespunzătoare și să pierdem comunicări importante. Furnizorii de e-mail, precum Gmail, oferă o modalitate sigură de a bloca e-mailurile și de a prioritiza comunicările importante. În acest articol, s-au explicat pașii pentru a bloca și debloca e-mailurile în Gmail. Folosirea acestor metode poate ajuta la curățarea și organizarea casuței de e-mail.
Încheiem cu această postare despre ultimele noutăți din tehnologie, dar până data viitoare când ne vom reîntâlni, nu uitați să fiți curioși și să explorați lumea digitală în continuare. În mod sigur, mai sunt multe de descoperit și de învățat din acest domeniu fascinant. Stay tech-savvy!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x