Cum să opriți redarea videoclipurilor YouTube în timp ce derulați

Cum să opriți redarea videoclipurilor YouTube în timp ce derulați
⏱️ 5 min read

Redarea automată a feedului de acasă YouTube este concepută pentru a vă permite să previzualizați rapid videoclipurile pentru a face o alegere mai bună dacă urmăriți întregul videoclip. Din păcate, nu numai că devine uneori enervant, ci și un impact asupra utilizării datelor. Din fericire, este destul de ușor să oprești redarea videoclipurilor YouTube în timp ce derulezi pe feedul de acasă. Să examinăm cum să faceți acest lucru pe Android și iPhone.

De ce ar trebui să dezactivați redarea automată?

Dacă aveți o conectivitate de date măsurată sau limitată, redarea automată va reda spoilsport pentru utilizarea datelor dvs. Pentru a evita pierderea datelor limitate, ar trebui să le dezactivați. În mod similar, dacă navigați pe YouTube pe o conexiune slabă la Internet, redarea automată va crea probleme. Dezactivarea acestuia se va dovedi utilă.

Cum se dezactivează redarea automată pe YouTube pe Android și iPhone

Pentru a opri redarea automată a videoclipurilor în timp ce derulați pe YouTube, trebuie să dezactivați redarea dezactivată în setarea feedului. Este o caracteristică care vă permite să previzualizați videoclipurile pe fluxul de pornire YouTube fără a deschide de fapt videoclipul. Videoclipurile încep să fie redate automat pe măsură ce derulați în jos în flux, iar videoclipurile sunt dezactivate, astfel încât să nu vă jeneze, mai ales dacă vă aflați într-un loc public și doar derulați prin flux. Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine previzualizarea, subtitrările video sunt activate automat.

Urmați acești pași pentru a dezactiva redarea automată:

1. Lansați aplicația YouTube pe telefonul dvs. Android sau iPhone.

2. Apăsați pe pictograma imaginii de profil din partea de sus, urmată de Setări.

3. Apăsați pe General.

Este posibil să fiți tentat să apăsați în schimb opțiunea de redare automată. Cu toate acestea, acesta nu este cel care va dezactiva redarea automată pe feedul de acasă. Dacă o atingeți, veți vedea opțiunea de a reda automat următorul videoclip. Această setare ajută la activarea redării automate a videoclipurilor sugerate, astfel încât acestea să fie redate automat când ați terminat vizionarea videoclipului curent.

Setări videoclipuri YouTube Generale

4. În General, apăsați pe Redare dezactivată în fluxuri și schimbați-l la Dezactivat pentru a dezactiva complet redarea automată a fluxului de acasă. Dacă doriți, îl puteți menține activat numai pe Wi-Fi. În acest fel, videoclipurile vor fi redate automat numai pe Wi-Fi și nu pe datele mobile.

Setări videoclipuri YouTube Ecran principal de redare automată

întrebări frecvente

1. Ce se întâmplă când dezactivați redarea dezactivată în fluxul YouTube?

Când dezactivați funcția, videoclipurile nu se vor reda automat pe măsură ce derulați în jos pe feedul de acasă din aplicația YouTube. Va trebui să atingeți videoclipul pentru a-l reda și acesta va fi redat în modul normal.

2. Videoclipurile cu redare automată se adaugă la istoricul vizionărilor?

Da. Dacă vizionați videoclipul mai mult de trei secunde, acesta va fi adăugat la istoricul vizionărilor. Și dacă decideți să-l urmăriți în viitor, videoclipul va începe să fie redat din aceeași poziție în care ați încetat să-l urmăriți în modul de previzualizare. Aflați cum să întrerupeți și să ștergeți istoricul vizionărilor YouTube.

3. Puteți menține redarea automată activată numai pe Wi-Fi?

Da. Dacă doriți doar să dezactivați previzualizarea automată pe datele mobile, este posibil. Pur și simplu selectați Wi-Fi numai în setările de mai sus.

4. De ce redarea dezactivată în flux nu apare în aplicația mea YouTube?

În primul rând, verificați dacă ați urmat pașii corecți menționați mai sus. În versiunile anterioare, opțiunea Redare dezactivată în feed era disponibilă direct în Setări YouTube în loc să acceseze „Setări -> General”, deci verificați și acolo.

În afară de aceasta, această caracteristică funcționează numai în următoarele versiuni ale aplicației YouTube:

  • Android (Premium) – Versiunea 13.10+
  • Android (gratuit) – Versiunea 13.30+
  • iPhone – Versiunea 13.35+

Notă: funcția nu este disponibilă pe iPad.

Încheierea

Acum că ați oprit redarea videoclipurilor YouTube în timp ce derulați, puteți afla, de asemenea, cum să aruncați videoclipuri YouTube de pe telefon pe computer, să vizualizați subtitrări, să vizionați videoclipuri YouTube offline și multe altele. Cu toate acestea, totul ar trebui folosit în limitare. Dacă sunteți dependent de YouTube, aflați cum să petreceți mai puțin timp pe YouTube.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x