Cum să partajați Apple Music cu familia dvs.

Cum să partajați Apple Music cu familia dvs.

⌛ Reading Time: 4 minutes

Apple Music a devenit un concurent viabil pentru Spotify și servicii de streaming similare, mai ales când vine vorba de partajarea conturilor. Folosind această opțiune, puteți partaja abonamentul cu prietenii și familia, astfel încât toată lumea să poată accesa versiunea sa a serviciului de streaming muzical. Aici vă arătăm cum să partajați Apple Music prin Family Sharing, o caracteristică integrată în fiecare dispozitiv creat de Apple.

Cine poate partaja Apple Music folosind partajarea în familie?

Înainte de a continua mai departe, trebuie să luați în considerare ceva important. Nu orice cont Apple Music poate utiliza Family Sharing, deoarece trebuie să aveți un abonament „Family” la Apple Music (la un preț de 14,99 USD / lună) pentru a utiliza Family Sharing. Acest lucru nu se aplică pentru planurile de abonament „Student” sau „Individual”.

Alternativ, Apple One vă permite să vă abonați la Apple Music (și o grămadă de alte servicii). Cu toate acestea, pentru a folosi Family Sharing, aveți nevoie fie de un cont „Family” (19,95 USD / lună), fie de un cont „Premier” (29,95 USD / lună).

Abonații la planurile Apple One aplicabile pot partaja Apple Music cu maximum cinci persoane. Cei abonați direct la planul Apple Music Family își pot partaja abonamentul cu maximum șase persoane.

Configurați partajarea familiei

De îndată ce configurați Family Sharing pe iPhone sau iPhone, puteți începe să partajați serviciile digitale Apple eligibile, care includ Apple Music. Iată ce trebuie să faceți:

1. Pe iPhone sau iPad, lansați aplicația Setări. Atingeți numele dvs., care ar trebui să fie vizibil în partea de sus a ecranului dispozitivului.

2. Selectați „Partajare familială”. Dacă nu ați folosit această funcție până acum, veți vedea o opțiune pentru „Configurați-vă familia”. Dispozitivul dvs. va afișa acum ce servicii aveți permisiunea de a partaja și Apple Music ar trebui să fie acolo.

3. În timpul ultimului pas de configurare Family Share, veți putea invita persoane. Selectați opțiunea „Invitați persoane”, apoi alegeți cum doriți să distribuiți invitația. Se poate face printr-un mesaj text, e-mail, AirDrop sau în persoană.

Distribuiți invitația de trimitere a muzicii Apple

Din acest moment, ați început să vă partajați abonamentul Apple Music. Cu toate acestea, pentru ca alții să înceapă să utilizeze acest serviciu de streaming, trebuie să accepte invitația dvs. După ce apasă pe „Înscrie-te în familie”, vor primi acces la Apple Music și la orice alt serviciu.

Distribuiți invitația de primire a muzicii Apple

Cum să partajați Apple Music prin adăugarea de noi membri în grupul dvs. de partajare a familiei

Acum că v-ați configurat grupul de partajare a familiei, puteți șterge sau adăuga noi membri la acesta. Dacă decideți să partajați Apple Music cu cineva mai târziu, faceți următoarele:

1. Pe iPhone sau iPad, navigați la aplicația Setări. Selectați numele dvs. în partea de sus și alegeți „Partajare familială” printre opțiunile prezente pe ecran.

2. În acest moment, veți vedea grupul dvs. Family Sharing. Pentru a adăuga pe altcineva în grupul respectiv, selectați „+ Adăugați un membru”. Va apărea un ecran de configurare care vă oferă o imagine de ansamblu a numărului de „sloturi gratuite” rămase în abonament.

Distribuiți pașii Apple Music pentru a invita pe cineva

3. Atingeți „Invitați persoane” și alegeți modul în care doriți să trimiteți invitația (puteți face acest lucru printr-un mesaj, e-mail sau AirDrop). Destinatarul va trebui să interacționeze cu invitația dvs., activându-și contul pe parcurs. Asta este!

După ce trimiteți o invitație pentru a partaja abonamentul dvs. Apple Music, puteți verifica starea invitației dvs. accesând „Setări -> [your name] -> Partajarea familiei. ” În cazul unei probleme tehnice, puteți oricând să trimiteți din nou invitația selectând „Retrimiteți invitația”.

Încheierea

Asta ar fi totul despre cum să partajați Apple Music prin Family Sharing. Pentru mai multe despre Apple Music, iată cum să creați propriul post de radio în Apple Music, precum și să descărcați melodiile Apple Music pentru ascultare offline.

Legate de:

  • Cum se utilizează versurile sincronizate cu Time Music cu Apple Music
  • Cum să redați Apple Music în Linux
  • 7 sfaturi și trucuri Apple Music despre care probabil nu știați

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.