Cum să partajați cu ușurință capturile de ecran folosind Gboard pe Android

Cum să partajați cu ușurință capturile de ecran folosind Gboard pe Android

⌛ Reading Time: 3 minutes

Trimiterea unei capturi de ecran necesită de obicei un număr de pași, cum ar fi capturarea acesteia, localizarea acesteia în aplicația Galerie și utilizarea aplicațiilor Bluetooth sau Mesagerie pentru a o trimite. Ce se întâmplă dacă ți-am spune că există un alt mod de a partaja capturi de ecran pe Android care necesită doar o copiere și lipire rapidă? Aici, vă arătăm cum să utilizați aplicația Gboard pentru a partaja cu ușurință capturi de ecran pe Android.

Partajați capturi de ecran folosind Gboard pe Android

Gboard este una dintre cele mai bune aplicații de tastatură bogate în funcții pentru dispozitivele Android. Are toate opțiunile de personalizare și oferă utilizatorului o experiență lină.

În special, dacă se întâmplă să utilizați Gboard pe dispozitivul dvs. Android, atunci aveți noroc, deoarece există o opțiune ascunsă în Gboard care vă permite să partajați capturi de ecran copiindu-le și lipiți-le.

Aparent, puteți salva capturile de ecran pe clipboard-ul Gboard de pe telefon. Este ușor pentru utilizator să acceseze captura de ecran copiată din clipboard și să o partajeze cu alte persoane mai târziu. Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a utiliza Gboard pentru a copia / lipi cu ușurință capturi de ecran și a le partaja cu alte persoane pe Android.

1. Instalați cea mai recentă versiune beta (10.5.04.367007960 sau mai recentă) a aplicației Gboard din Magazinul Google Play. Asigurați-vă că sunteți înscris în programul beta. Alternativ, puteți descărca cea mai recentă aplicație beta de la Oglindă APK.

2. Deschideți aplicația Gboard pe dispozitivul dvs. Android în oricare dintre aplicațiile dvs. preferate, cum ar fi WhatsApp.

3. Apăsați pe pictograma „Clipboard” din partea de sus a meniului tastaturii Gboard. Dacă bara de meniu nu afișează pictograma „Clipboard”, trebuie să atingeți pictograma cu trei puncte și să alegeți opțiunea „Clipboard” de acolo.

Capturi de ecran Android Gboard Clipboard

4. Gboard vă va afișa un mesaj care vă permite să copiați text și imagini și să le păstrați timp de o oră. Pur și simplu apăsați butonul „Activați Clipboard”.

Capturi de ecran Android activat

5. Asigurați-vă că ați permis accesul Gboard la spațiul de stocare al dispozitivului. Aceasta va permite Gboard să afișeze fotografii în clipboard.

6. Când faceți o captură de ecran, aceasta va apărea în meniul „Clipboard”. Puteți lipi pur și simplu captura de ecran din clipboard și partaja-o în aplicația dvs. de mesagerie.

Captură de ecran în Clipboard

7. Gata! Acum ați partajat capturi de ecran pe Android fără efort.

Încheierea

Această caracteristică inteligentă este disponibilă în prezent numai pentru aplicația beta Gboard și va ajunge la versiunea stabilă în viitor. Între timp, puteți învăța, de asemenea, cum să faceți combo-uri emoji cu Gboard.

Legate de:

  • 7 dintre cele mai bune alternative Gboard pentru utilizatorii Android
  • Cum se introduce codul Morse în aplicația Gboard
  • Cum se traduce scrierea de mână în text utilizând Gboard pe Android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.