Cum să partajați jocurile Steam cu familia

Cum să partajați jocurile Steam cu familia
⏱️ 4 min read

Folosind Steam Family Sharing, puteți partaja jocuri Steam cu prietenii și familia fără ca aceștia să fie nevoiți să cumpere o altă copie. Sună grozav pe hârtie, dar există unele limitări, iar permiterea acestuia necesită conectarea contului dvs. pe computerul unde vor fi partajate jocurile.

Aici discutăm acele limitări, vă arătăm cum să configurați partajarea Steam Family Sharing și chiar vă oferim o metodă pentru a face acest lucru, care nu va impune nimănui să-și partajeze parola sau să fie acolo în persoană.

Partajarea Steam Family: Regulile

Steam Family Sharing vă permite să partajați jocurile dvs. Steam cu prietenii și familia, dar vine cu câteva limitări cheie. Aceste limitări sunt:

  • O singură persoană poate folosi biblioteca partajată la un moment dat. Dacă joci în prezent oricare dintre jocurile tale, biblioteca ta nu va fi disponibilă pentru prietenii cu care ți-ai împărtășit jocurile.
  • Trebuie să fiți online pentru a juca jocuri comune.
  • Câteva jocuri selectate nu pot fi partajate. Marea majoritate a jocurilor de pe Steam acceptă Family Sharing, dar pentru a verifica ce jocuri din biblioteca dvs. nu acceptă, Click aici. (Va trebui să vă conectați la contul dvs. Steam de pe browser.)

În ceea ce privește limitările, cam atât, dar cum o configurați?

Partajare Steam Family: Cum să o configurați

Vești bune: dacă știi să te conectezi la Steam, știi cum să configurezi Steam Family Sharing. Principala cerință este conectarea la contul dvs. pe celălalt computer. De exemplu, dacă aveți un membru al familiei interne, vă puteți conecta pur și simplu la mașina lor.

După ce v-ați conectat, ceea ce trebuie să faceți este să accesați Setările Steam. Puteți găsi acest lucru în stânga sus a ferestrei Steam.

Faceți clic pe „Familie”, apoi pe „Autorizați partajarea bibliotecii pe acest computer”. Mai jos, veți avea o listă a conturilor eligibile pentru partajarea familiei, care ar trebui să fie orice conturi care s-au conectat anterior la acel computer.

Setări pentru partajarea în siguranță a familiei Steam 2

Felicitări! Acum aveți configurată Partajarea în familie. Deconectați-vă de la contul dvs. și PC-ul ar trebui să aibă acum acces la toate jocurile dvs. Family Sharing.

Dar cum configurați Steam Family Sharing atunci când persoana cu care doriți să o distribuiți este departe? În epoca relațiilor la distanță și a distanțării sociale, sunt mari șanse să doriți să faceți acest lucru fără a vă compromite parola.

Cum se face partajarea pe distanțe lungi de familie fără partajarea parolelor

Aici intervine vechiul nostru prieten TeamViewer. Urmați acest ghid pentru a configura TeamViewer și utilizați funcționalitatea Telecomandă pentru a vă conecta la contul dvs. pe computerul unui prieten de încredere. Activați Family Sharing așa cum se arată mai sus, apoi deconectați-vă.

Dacă nu doriți să instalați TeamViewer și să aveți Google Chrome, o altă alternativă viabilă este Chrome Remote Desktop. Ambii utilizatori vor trebui să se îndrepte către Pagina Desktop la distanță, faceți clic pe „Configurați accesul la distanță” și faceți clic pe Descărcare. De aici, programul de instalare vă va ajuta să configurați Chrome Remote Desktop.

Distribuirea Familiei Steam în condiții de siguranță pentru desktop la distanță

După ce vă configurați amândoi, persoana cu care partajați va trebui să deschidă „Asistență la distanță” în pagina Desktop la distanță Chrome, apoi să dați clic pe „Generați cod”. Pe aceeași pagină de la capăt, lipirea codului de acces în fereastra „Conectare la alt computer” vă va permite să vă conectați pe computerul dvs. și să configurați partajarea familială.

După ce ați făcut acest lucru, asigurați-vă că vă deconectați de pe contul dvs. Steam de pe computerul pe care îl partajați. Felicitări din nou! Ați distribuit în siguranță jocurile dvs. Steam prietenilor și familiei!

Dacă vă confruntați cu jocuri Steam care nu deschid probleme, iată câteva remedieri pentru dvs.

Legate de:

  • Steam nu se deschide? Iată soluțiile
  • Cum se remediază problemele de sunet ale jocurilor Steam în Linux
  • Cum să vă accelerați descărcările Steam

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x