Cum să partajați linkuri de la Android la desktop

Cum să partajați linkuri de la Android la desktop

Să presupunem că citiți un articol foarte frumos pe smartphone-ul dvs. Android și doriți să citiți același lucru pe ecranul mare al computerului dvs., cum ați face asta? Ei bine, puteți partaja linkul care va fi deschis pe desktop. Problema de aici este modul în care ați partaja acel link special cu desktopul dvs. Deși puteți să trimiteți prin e-mail linkul și să îl vizitați pe desktop, nu este cea mai convenabilă cale de acolo. O abordare mai bună ar fi utilizarea unei aplicații special dezvoltate pentru a îndeplini această sarcină. În ghidul de mai jos, veți vedea cum puteți partaja rapid un link de pe telefonul dvs. Android pe desktop.

Vom folosi o aplicație numită CaastMe care permite utilizatorilor să partajeze legături de pe dispozitivele lor cu Android către desktopurile lor. Nu aveți nevoie de niciun fel de echipament pentru a îndeplini sarcina. Tot ce aveți nevoie este aplicația CaastMe instalată pe dispozitivul dvs. și sunteți bine să mergeți. Iată cum:

Partajarea legăturilor din browserul web implicit

Lansați browserul web implicit pe dispozitivul dvs. și deschideți orice site web pe care doriți să îl citiți pe desktop.

Odată ce site-ul s-a încărcat, apăsați butonul Meniu pentru a afișa meniul. Din meniul care apare pe ecran, atingeți “Partajați pagina”, deoarece vă permite să partajați pagina curentă cu celelalte aplicații.

caastme-sharepage

Ecranul care urmează vă va permite să selectați aplicația cu care doriți să partajați pagina curentă. Întrucât scopul nostru este să trimitem linkul paginii web curente pe desktop, vom selecta “CaastMe” din lista de aplicații.

caastme-share

Ce trebuie să faceți acum este să vă îndreptați către Site-ul CaastMe pe desktop. Pe site veți găsi un cod QR pe ​​care trebuie să îl scanați folosind cititorul de cod QR din aplicația CaastMe. Pur și simplu mutați camera dispozitivului pe ecranul computerului și scanați codul.

cod caastme

De îndată ce scanați codul, pagina web care este deschisă în prezent pe dispozitivul dvs. se va deschide acum pe desktop. Sarcina ta este terminată.

Link-ul a fost partajat pe desktop și ar trebui să puteți vedea același site web pe care l-ați distribuit de pe dispozitiv.

Nu numai că puteți partaja linkuri de la browserele web de pe dispozitivul dvs., dar puteți face acest lucru folosind aproape orice aplicație de pe dispozitiv care acceptă funcția Partajare. Să vedem cum puteți partaja un videoclip YouTube pentru a fi vizualizat pe ecranul mare de pe computer.

Partajarea linkurilor video YouTube

Lansați aplicația YouTube pe dispozitivul dvs. și căutați și redați videoclipul pe care doriți să îl distribuiți.

caastme-playvideo

Atingeți pictograma “Distribuiți” din colțul din dreapta sus și selectați aplicația “CaastMe” pentru partajarea linkurilor.

caastme-sharevideo

Încă o dată, accesați site-ul web CaastMe și scanați codul QR. Videoclipul ar trebui apoi lansat pe desktop.

caastme-qrcode

Esti gata.

Concluzie

Dacă ați dorit vreodată să partajați linkuri de pe telefonul dvs. Android pe desktop, dar pur și simplu nu ați avut altă modalitate de a face acest lucru decât să trimiteți prin e-mail linkurile către dvs., acum aveți o modalitate mult mai bună, fără nici o problemă. Încercați și spuneți-ne cum funcționează pentru dvs.!

Scroll to Top