Cum să partajați o melodie și o listă de redare pe Spotify

Cum să partajați o melodie și o listă de redare pe Spotify
⏱️ 3 min read

Ideea de a crea o listă de redare pe Spotify este să auzi doar melodiile care îți plac. Dar va veni un moment în care veți dori să împărtășiți melodiile preferate prietenilor cărora le place același tip de muzică ca dvs.

Spotify are diferite moduri în care puteți partaja melodiile sau listele de redare preferate cu prietenii dvs., indiferent dacă utilizează sau nu Spotify. Este posibil ca opțiunile să nu fie într-o zonă ușor de văzut, dar sunt acolo. Puteți chiar să partajați o melodie care începe să fie redată în momentul specificat. În acest fel, prietenii tăi aud doar partea pe care vrei să o audă.

Cum să partajați o listă de redare pe Spotify

După ce lansați Spotify, veți vedea diferite secțiuni în stânga dvs. După „Biblioteca dvs.” ar trebui să vă vedeți toate listele de redare. Faceți clic pe cel pe care doriți să îl partajați.

Dacă sunteți la începutul listei de redare, cele trei puncte orizontale (care au opțiunea Partajare) vor fi în dreapta butonului Pauză. Dacă vă aflați în altă parte decât începutul listei de redare, punctele vor fi în partea dreaptă sus a ecranului.

share-dots

Faceți clic pe puncte, iar butonul Partajare va fi ultimul din listă. Plasați cursorul deasupra acestuia și va apărea automat un nou meniu. Pentru a partaja o singură melodie, faceți clic pe punctele orizontale din același rând cu melodia și alegeți unde doriți să partajați melodia.

De exemplu, chiar dacă aveți WhatsApp Web deschis, nu veți vedea WhatsApp ca o opțiune de partajare, dar deoarece este posibil să îl aveți pe telefon, acesta va apărea în opțiunile de partajare mobilă.

share-menupop

Dacă distribuiți o melodie pe telefonul dvs. smartphone, veți avea și opțiunea de a partaja prin SMS. Dacă doriți mai multe opțiuni, faceți clic pe „Mai multe” și Spotify vă va arăta toate aplicațiile cu care veți putea partaja muzica. În opțiunea de partajare, puteți partaja muzica dvs. Spotify fie pe rețelele de socializare, fie prin copierea și lipirea linkului.

Cum să partajați o parte specifică a unei melodii pe Spotify

Să presupunem că există o melodie al cărei început nu este atât de grozav, dar după cele cincisprezece secunde, devine mai bun. Pentru a-i arăta prietenului tău că piesa nu este un eșec complet, poți să o împărtășești din acel moment.

imparte link-ul

Puteți face acest lucru făcând clic dreapta pe melodia pe care doriți să o partajați și mutând cursorul la opțiunea de partajare. Când apare fereastra, faceți clic pe „Copiați adresa URL Spotify”. Va fi ultima pe listă. Adresa URL vă va duce prietenul la secunda exactă a melodiei pe care ați copiat linkul.

Dacă doriți să partajați o melodie cu un prieten despre care știți că are un cont Spotify, căutați contul acestuia cu următorul cod: „Spotify: user: friendsSpotifyUsername”. Evident, înlocuiți ultima parte cu numele de utilizator Spotify al prietenilor dvs. și ar trebui să le puteți găsi contul.

Concluzie

Spotify facilitează partajarea preferatului și vă oferă diverse surse pe care le puteți utiliza. Trebuie doar să decideți cum și unde doriți să partajați muzica. Cât de des îți împărtășești muzica? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x