Cum să partajați și să încorporați cu ușurință albume cu imagini mari cu Imgur

Cum să partajați și să încorporați cu ușurință albume cu imagini mari cu Imgur
⏱️ 4 min read

Cu toții avem modul nostru preferat de a partaja imagini pe internet. De la rețelele de socializare până la gazdele de imagini, obținerea unei imagini individuale pentru toți nu a fost niciodată mai ușoară. Totuși, când vine vorba de cantități mari de imagini, lucrurile devin puțin supărătoare. Unele site-uri de socializare au o cantitate maximă de imagini pe care le puteți încărca într-o singură postare, ceea ce înseamnă că trebuie să vă luptați cu limitări pentru a le trimite prietenilor și familiei. Ar fi mult mai ușor dacă ai putea crea un album cu aceste imagini și apoi să împărtășești un link către acesta pe social media, nu-i așa?

Din fericire, popularul gazdă de imagini Imgur acceptă acest lucru. Folosind funcția lor de album, puteți atribui mai multe imagini sub un singur album, apoi puteți partaja albumul ca un link individual, fără a fi nevoie să reîncărcați imaginile pe fiecare site web. Iată cum funcționează.

Realizarea unui album

Mai întâi, trebuie să colectați imaginile pe care doriți să le încărcați într-un singur loc ușor de accesat. În acest exemplu, voi viza să împărtășesc prietenilor mei acest album cu zece fotografii, așa că le voi pune pe toate într-un singur loc.

Apoi, mergeți la Imgur. Puteți face acest lucru mergând la www.imgur.com. Deși nu este esențial, este recomandat să vă creați un cont înainte de a încărca albumul. Aceasta înseamnă că albumul dvs. va fi asociat cu contul dvs. și vă permite să adăugați, să editați și să ștergeți cu ușurință fotografii din acesta.

imgur-album-login

Acum că aveți un cont de utilizator, puteți crea albume și le puteți salva în numele dvs. de utilizator. Puteți face pașii următori fără un cont, dar veți pierde controlul valoros asupra albumului, cum ar fi setarea vizibilității acestuia.

Crearea unui album folosind Drag and Drop

Acum că sunteți gata să vă creați albumul, crearea unuia este incredibil de ușor. Accesați pagina principală principală Imgur, selectați toate imaginile pe care doriți să le încărcați în folderul de imagini, apoi trageți-le direct în fereastra browserului, cum ar fi următoarea imagine.

imgur-album-upload-images

Imgur va încărca toate aceste imagini în contul dvs. și le va sorta, de asemenea, într-un album pentru dvs. Înainte de a mai edita albumul, acordați-i un nume distinctiv, astfel încât să îl puteți găsi cu ușurință mai târziu.

Crearea manuală a unui album

Dacă tragerea fișierelor nu funcționează bine pentru dvs., puteți crea manual un album. Puteți face acest lucru trecând peste numele dvs. din partea dreaptă sus și făcând clic pe „imagini”.

imgur-album-select-images

Aici, faceți clic pe „Adăugați imagini” și selectați imaginile dorite.

imgur-album-add-images

imgur-album-browse

După ce ați terminat încărcarea imaginilor, plasați cursorul peste numele dvs. din partea dreaptă sus și selectați „Albume”.

imgur-album-albume

Aici, faceți clic pe „Album nou”.

imgur-album-album-nou

Puteți denumi albumul aici și îi puteți da o descriere. De asemenea, puteți seta setările sale de vizibilitate aici. „Public” înseamnă că oamenii îl pot vedea în profilul dvs. Imgur. „Ascuns” înseamnă că oamenii au nevoie de un link direct pentru a-l vizualiza. „Secret” înseamnă doar că îl puteți vedea, indiferent dacă altcineva are o legătură directă.

imgur-album-create-album

Odată creat, vă va cere să adăugați imagini în album. Selectați toate imaginile pe care le-ați încărcat mai devreme, apoi faceți clic pe Salvare.

imgur-album-select-uploads

Descrierea și partajarea imaginilor dvs.

Indiferent de ruta pe care o luați, veți avea acum un album numit plin de imagini. Puteți apoi să parcurgeți albumul și să adăugați titluri și descrieri pentru fiecare imagine în cazul în care doriți să vorbiți puțin despre ele.

imgur-album-album-entry

Pentru a partaja acest album online, puteți utiliza instrumentele de partajare din dreapta. Acesta acceptă câteva platforme de socializare, precum și capacitatea de a-l conecta direct oriunde doriți.

imgur-album-share-options

Și mai bine, dacă doriți să găzduiți albumul pe un site web, puteți utiliza funcția „încorporați postarea”. Acest lucru vă va oferi un cod pe care îl puteți lipi apoi unde doriți să arătați albumul. De asemenea, puteți vedea o previzualizare a modului în care va arăta pe site-ul dvs. web.

imgur-album-embed

Partajarea înseamnă grijă

Partajarea de imagini și fotografii este un aspect bine susținut al social media, dar gestionarea unor cantități imense de imagini se poate dovedi în continuare dificilă. Cu funcționalitatea albumului Imgur, totuși, veți putea crea cu ușurință albume pentru a le partaja cu familia, prietenii sau cu oricine doriți să le distribuiți.

Aveți un mod preferat de a afișa grupuri mari de imagini simultan? Spuneți-ne mai jos!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x