• Fără categorie

Cum să personalizați comenzile rapide de la tastatură în Gmail

Gmail Featured
⏱️ 3 min read

Una dintre cele mai bune modalități de a naviga prin interfața Gmail este prin intermediul comenzilor rapide de la tastatură, iar Google vă oferă o mulțime de comenzi rapide de la tastatură în Gmail. Următorul lucru cel mai bun este că puteți personaliza și comenzile rapide de la tastatură în funcție de preferințele dvs. Aici vă arătăm cum puteți personaliza comenzile rapide de la tastatură în Gmail.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Activați comenzile rapide personalizate de la tastatură

Înainte de a putea personaliza comenzile rapide de la tastatură în Gmail, mai întâi trebuie să le activați. Procesul este destul de simplu.

1. Deschideți Gmail în browser și conectați-vă cu datele de conectare.

2. Faceți clic pe pictograma „roată” sau „Setări” din partea dreaptă sus a interfeței. Din meniul drop-down, selectați opțiunea „Vedeți toate setările”.

Comenzi rapide de la tastatură Setări Gmail

3. Mergeți la fila „Avansat”. Aici, găsiți opțiunea „Comenzi rapide de la tastatură personalizate” și selectați butonul „Activare”.

Comenzi rapide de la tastatură Gmail Personalizare

4. Faceți clic pe „Salvați modificările”. Acum veți vedea că „Comenzi rapide de la tastatură” este activată și o filă nouă va apărea în meniul „Setări”.

Personalizați comenzile rapide de la tastatură în Gmail

După ce ați activat opțiunea de comenzi rapide de la tastatură în Gmail, acum le puteți personaliza după preferințele dvs.

1. Accesați opțiunea „Comenzi rapide de la tastatură” din Setări. Veți observa comenzi rapide personalizate de la tastatură lângă acțiune, împreună cu opțiunea de a seta o comandă rapidă alternativă.

Comenzi rapide de la tastatură 1

2. Introduceți comenzile rapide de tastatură preferate pentru fiecare acțiune.

3. După ce ați terminat, derulați în jos și apăsați butonul „Salvare modificări”.

Salvează modificările

4. Dacă vă răzgândiți și doriți să restaurați toate comenzile rapide de la tastatură la valorile implicite, apăsați butonul „Restaurare setări implicite” și faceți clic pe „Salvare modificări” sub fila „Comenzi rapide de la tastatură” din Setări.

Restabiliti setarile de baza

Asta e! Tocmai ați schimbat comenzile rapide de la tastatură pentru Gmail cu tastele preferate.

Încheierea

Este foarte ușor să personalizați comenzile rapide de la tastatură pentru Gmail și mă bucur că Google oferă o astfel de opțiune pentru a face acest lucru. Dacă întâmpinați probleme la utilizarea Gmail, puteți afla cum să remediați problema Gmail care nu funcționează. Puteți, de asemenea, să dezactivați răspunsul inteligent și scrierea inteligentă în Gmail dacă găsiți că acestea perturbă experiența dvs. de utilizator.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x