Cum să personalizați cu ușurință telefonul Android fără înrădăcinare

Cum să personalizați cu ușurință telefonul Android fără înrădăcinare
⏱️ 6 min read

Android este bine cunoscut pentru personalizarea sa. De la un ROM personalizat la interfața de utilizare, puteți personaliza aproape totul. În acest articol discutăm despre cum să personalizăm un telefon Android cu o singură captură: nu este necesar acces root sau ROM personalizat!

Nu orice telefon Android sau utilizator Android are acces la capabilități de înrădăcinare sau deblocare, așa că pentru acest articol vom vorbi despre cea mai bună personalizare pe care o puteți obține, chiar acum, din aplicațiile din Magazinul Play … fără a fi nevoie de acces root sau de dezvoltator- cunoștințe de nivel. De asemenea, vă vom spune cum puteți utiliza aceste aplicații pentru a oferi o experiență mai bună dispozitivului dvs. Android.

Creați / setați ton de apel personalizat

Ringdroid vă permite să editați rapid, să salvați și să utilizați tonuri de apel din fișiere audio (de obicei melodii) care sunt prezente pe dispozitivul dvs., salvându-vă de un proces altfel flagrant. Când deschideți Ringdroid, vi se va oferi o listă de fișiere audio compatibile pe dispozitivul dvs., care vor fi de obicei tonurile de apel și sunetele de notificare preexistente.

Pentru a utiliza Ringdroid în mod corespunzător, va trebui să transferați fișiere audio (cum ar fi MP3-uri) de pe computer pe dispozitivul dvs. Android. Fișierele de pe playere media, precum Spotify și Google Play Music, nu vor funcționa.

Obțineți imagini de fundal personalizate și multe altele

ZEDGEîntre timp, se străduiește să vă ofere tot felul de lucruri pentru telefonul dvs.: imagini de fundal, tonuri de apel, melodii de notificare, jocuri și chiar pachete de pictograme personalizate.

În mod implicit, o selecție de imagini de fundal recomandate este ceea ce veți vedea prima dată când deschideți ZEDGE. Cu toate acestea, deschiderea meniului va dezvălui celelalte opțiuni listate, inclusiv tonuri de apel și jocuri. Pentru imagini de fundal, tonuri de apel și majoritatea opțiunilor, tot ce trebuie să faceți este să selectați o intrare. Din aplicație, puteți descărca selecția și o puteți aplica în aplicație.

Utilizați câteva widget-uri pentru ecranul de pornire!

Widgeturile personalizate de pe ecranul de pornire sunt o modalitate excelentă de a adăuga confort și funcționalitate suplimentară dispozitivului dvs. Android. Majoritatea aplicațiilor vin cu un widget pe care îl puteți adăuga pe ecranul de pornire. Aici vom evidenția trei dintre preferatele noastre.

În primul rând este Google Keep. Google Keep este una dintre numeroasele aplicații Google, dar este cu ușurință cea mai puțin cunoscută. Practic, este un serviciu de luare a notelor / păstrarea notelor și, cu widgetul său pe ecranul de pornire, puteți lua rapid note în orice moment, note disponibile pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Următorul este Widget-ul bateriei a renăscut ceea ce vă permite să urmăriți mai bine durata de viață a bateriei cu un widget redimensionabil. De asemenea, oferă câteva funcționalități suplimentare, cum ar fi un mod de economisire a energiei activat pe timpul nopții.

În cele din urmă, există 1Vremea. 1Weather este o aplicație meteorologică puternică, personalizabilă, care include funcționalități grozave pentru widget. Pentru cel mai bun widget de urmărire a vremii, 1Weather nu poate fi depășit.

Instalați un lansator personalizat

Lansatorul Android este un lucru ciudat. Este posibil să nu știți, dar lansatorul dvs. este probabil cea mai utilizată parte a dispozitivului. Conține fiecare aplicație de pe dispozitivul dvs., iar modul său de sortare și gestionare a acestor aplicații variază în funcție de lansator. De obicei, telefoanele Android au interfețe UI foarte diferite, bazate pe ROM-urile producătorului, dar cu un lansator personalizat puteți regla experiența de navigare a sistemului în funcție de gusturile dvs.

no-root-best-customization-apps-nova

Nova și Buzz Launcher ambele sunt soluții extraordinar de puternice care le depășesc pe cele livrate în mod implicit pe telefonul dvs. Există și alte lansatoare personalizate disponibile, dar Nova și Buzz sunt cele mai populare și, în opinia acestui scriitor, cel mai fiabil mod de a personaliza telefonul Android.

Pentru a începe să utilizați aceste aplicații, tot ce trebuie să faceți este să le instalați și să începeți să le utilizați ca lansator de acasă.

Scufundându-vă mai adânc, ambele lansatoare oferă posibilitatea de a personaliza lucruri precum dimensiunea grilei aplicației (cantitatea de aplicații pe care le puteți păstra pe ecran), efectele de derulare și tranziție, cantitatea de aplicații care pot fi stocate în doc, și chiar gesturile de deschidere anumite aplicații. În timp ce experiența dvs. în cadrul aplicațiilor nu se va schimba prea mult, utilizarea unui lansator va permite în esență cel mai puternic mod de a personaliza telefonul Android fără a necesita înrădăcinare sau deblocare.

Utilizați o aplicație de tastatură personalizată

În cele din urmă, unde am fi dacă nu am vorbi despre tastaturi? Nu numai că o tastatură personalizată este unul dintre cele mai bune moduri în care puteți personaliza un telefon Android, de obicei, acestea corespund cu un salt masiv de utilizare și viteză cu care puteți utiliza dispozitivul pentru a vă trimite prietenilor text sau pentru a naviga pe web. Cu mult înainte ca producătorii de Android să înceapă livrarea tastaturilor cu glisare tactilă ca parte a sistemului lor de operare, SwiftKey și Swype au fost pe scenă pentru a oferi utilizatorilor o privire asupra viitorului tastării pe mobil.

no-root-best-customization-apps-swiftkey

Aceste tastaturi sunt încă mai bogate în funcții decât tastaturile Android stoc. Acestea permit utilizatorilor să instaleze diverse teme care pot fi fie modificări simple de culoare, fie lucrări de artă complet concepute pentru tastatură. De asemenea, oferă servicii de stocare în cloud pentru preferințe și date de utilizare (astfel încât să puteți instala aceeași aplicație pe un alt dispozitiv și să preluați toate predicțiile următoare ale cuvintelor intacte) și posibilitatea de a personaliza complet aspectul tastaturii dvs. cu ecran tactil.

Pentru a începe să utilizați aceste aplicații, trebuie doar să le instalați și să le setați ca tastatură implicită. Puteți face acest lucru instalând și lansând aplicația, deoarece vă ghidează prin proces destul de ușor.

Să recunoaștem: faceți multe tastări pe telefon. De ce nu o faci cu stil?

Concluzie

Ne-ar plăcea să aprofundăm mai mult, dar dacă ne-am scufunda prea mult în piscina personalizării Android, probabil că nu vom mai putea ieși niciodată. Acest articol oferă șase aplicații și șase moduri de a personaliza telefonul Android: în timp ce înrădăcinarea și deblocarea oferă o nouă lume de posibilități, puteți face totuși multe pe dispozitivul dvs. existent fără a trage nimic prea nebun.

Acestea fiind spuse, suntem siguri că mulți dintre voi aveți propriile idei despre care sunt cele mai bune aplicații de personalizare pentru Android. Ce aplicații non-root folosiți pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare pe Android? Cum v-ați personalizat telefonul Android?

Comentează mai jos și anunță pe toată lumea!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x