Cum să personalizați pictogramele aplicației din meniul de pornire Windows 10

Cum să personalizați pictogramele aplicației din meniul de pornire Windows 10
⏱️ 3 min read

În Windows 10 puteți fixa aplicațiile instalate și alte setări în meniul Start. Meniul de pornire Windows 10 acceptă patru dimensiuni diferite de plăci – mici, medii, largi și mari. În general, Windows 10 va prelua pictograma din aplicația țintă și o va afișa pe țiglă. Pe cât de bun este, Windows 10 nu oferă o modalitate ușoară de a personaliza rapid dimensiunea pictogramei faianței sau de a schimba complet pictograma care apare pe faianță. BUtah, dacă vreți vreodată să personalizați sau să schimbați pictograma țiglă, iată cum puteți.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Personalizați pictogramele plăcilor din meniul Start Windows 10

Pentru a personaliza pictogramele plăcilor din meniul Start Windows 10, vom folosi o aplicație gratuită și portabilă numită TileIconifier. Mergeți la GitHub și descărcați fișierul.

Odată descărcat, extrageți conținutul fișierului zip în orice folder la alegere și executați aplicația.

De îndată ce deschideți aplicația, aceasta vă scanează sistemul și afișează toate aplicațiile. Selectând aplicația din panoul din stânga, puteți vedea pictograma corespunzătoare din panoul din dreapta. Mai mult, veți găsi, de asemenea, toate comenzile necesare pentru a personaliza pictogramele de dale din panoul din stânga.

icon-tile-icon-screen-home

Pentru a schimba pictograma țiglă, selectați aplicația din panoul din stânga și faceți clic pe butonul „Schimbați imaginea” care apare în panoul din dreapta. În cazul meu, vreau să schimb pictograma plăcilor Google Keep, astfel încât să nu afișeze pictograma generică Google Chrome când o fixez în meniul de pornire.

faianță-iconificator-schimbare-imagine

Acțiunea de mai sus va deschide fereastra Selector de pictograme. Aici veți vedea toate pictogramele asociate aplicației. Dacă doriți să utilizați o pictogramă personalizată, selectați butonul radio „Utilizați imaginea personalizată”.

icoană-țiglă-utilizare-imagine-personalizată

Acum, faceți clic pe butonul „Răsfoiți” și selectați pictograma personalizată. În cazul meu, am descărcat o pictogramă personalizată pentru Google Keep și am selectat-o.

icoană-țiglă-selectare-imagine-personalizată

După selectarea pictogramei personalizate, faceți clic pe butonul „OK” care apare în partea de jos a ferestrei.

icoană-țiglă-clic-ok

Acțiunea de mai sus vă va duce la fereastra principală. Aici puteți personaliza, de asemenea, culoarea de fundal a plăcii selectând o culoare din meniul derulant din secțiunea „Culoare de fundal”. În cazul meu, am selectat o culoare albastră personalizată.

icon-icon-tile-select-tile-color

După ce ați terminat totul, faceți clic pe butonul „Tile Iconify”.

icoană-icoană-salvare-modificări

Cu acțiunea de mai sus, pictograma țiglă va fi modificată instantaneu și puteți vedea modificările în meniul Start.

icoană-țiglă-icoană-țiglă-schimbată

Dacă credeți că dimensiunea pictogramei este prea mare sau prea mică, o puteți modifica și pe aceasta. În cazul meu, dimensiunea pictogramei este prea mare. Pentru a schimba dimensiunea pictogramei, pur și simplu faceți clic pe butonul Zoom Out sau Zoom In de lângă pictograma Medium sau setările pictogramei mici și faceți clic pe butonul „Tile Iconify” pentru a salva modificările.

icon-iconifier-change-tile-icon-size

Cu acțiunea de mai sus, ați schimbat cu succes dimensiunea pictogramei plăcilor din meniul Start Windows 10.

icoană-icoană-țiglă-icoană-dimensiune-schimbată

Dacă vreți vreodată să reveniți înapoi, selectați aplicația din listă și faceți clic pe butonul „Remove Iconify”.

icon-tile-icon-remove-tile-icon-changes

Faceți comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele dvs. despre utilizarea TileIconifer pentru a schimba și personaliza pictogramele de dale din meniul Start Windows 10.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x