Cum să personalizați pictogramele aplicațiilor iOS 15

Cum să schimbați pictogramele aplicațiilor în iOS 15
⏱️ 11 min read

Pe măsură ce utilizatorii se adaptează la noile caracteristici ale sistemului de operare iOS 15 de la Apple, învățând mereu cum să își personalizeze experiența de utilizare, un sfat util ar putea fi în legătură cu schimbarea pictogramelor aplicațiilor. În locul pictogramelor standard, utilizatorii pot crea propria colecție personalizată de iconițe. Acest truc simplu poate ajuta la îmbunătățirea organizării aplicațiilor pe ecranul principal, făcându-le mai ușor de identificat. Procesul de schimbare a pictogramelor aplicațiilor în iOS 15 este ușor și presupune descărcarea unei aplicații de personalizare a iconițelor, alegerea unei imagini și înlocuirea pictogramei în setările aplicației. Cu această caracteristică, utilizatorii iOS pot să-și personalizeze într-un mod inedit aplicațiile, fără a fi restricționați de designul implicit al sistemului de operare.

Ecranul de pornire al iPhone-ului merită un aspect mai izbitor. Pe lângă utilizarea widget-urilor complet personalizabile, ar trebui să utilizați pictograme de aplicații personalizate pe iPhone pentru a stila ecranul de pornire după bunul plac. Indiferent dacă doriți să alegeți un design monocrom, să vă înfrumusețați ecranul cu tema codificată cu culori sau să mergeți offline, pictogramele personalizate pentru aplicații au un rol de jucat. Dacă sunteți gata să vă intensificați jocul de personalizare, permiteți-mi să vă arăt cum să schimbați cu ușurință pictogramele aplicațiilor în iOS 15 sau o versiune ulterioară.

Cum să utilizați pictogramele aplicațiilor personalizate pe iPhone cu iOS 15 sau o versiune ulterioară

Care sunt cerințele pentru a crea pictograme personalizate pentru aplicații iPhone?

Dacă tot ce ai nevoie este un schimbător de pictograme de aplicație decent pentru dispozitivul tău iOS, fără a pierde banii, aplicația Shortcuts este mai mult decât capabilă să-ți satisfacă așteptările. Cu toate acestea, dacă preferați să aveți o mulțime de teme interesante și pictograme personalizate pentru aplicații, ar trebui să obțineți schimbatoare de pictograme terțe. În timp ce majoritatea schimbătorilor de pictograme sunt disponibile gratuit, deblocarea tuturor temelor va necesita să faceți upgrade la versiunea premium.

Schimbați pictogramele aplicațiilor pe iPhone folosind aplicația de comenzi rapide

1. Pentru a începe, lansați aplicația de comenzi rapide pe iPhone, apoi atingeți butonul butonul „+”. în colțul din dreapta sus al ecranului.

2. Acum, atingeți „+” Adăugați o acțiune buton.

adăugați o nouă acțiune în interiorul comenzii rapide

Notă: Daca el deschide aplicația opțiunea apare sub Sugestii de acțiune următoare, alegeți-o. În caz contrar, treceți la pasul următor.

3. Apoi, introduceți „Deschide aplicația” în bara de căutare din partea de sus și selectează-l a rezultatelor căutării.

căutați acțiunea de deschidere a aplicației în comenzile rapide

4. Apoi atingeți “Aplicație” și apoi selectați aplicația pentru care doriți să creați o pictogramă personalizată. Voi face o pictogramă personalizată pentru App Store.

Selectați aplicația în aplicația Comenzi rapide de pe iPhone

5. Apoi da un nume potrivit la aplicație, apoi atingeți Făcut în colțul din dreapta jos al ecranului.

Dați un nume adecvat aplicației

Setați un glif ca pictogramă de aplicație personalizată pe iPhone

Aplicația Comenzi rapide are o bibliotecă în creștere de obiecte și simboluri care vă permite să creați o varietate de pictograme personalizate pentru aplicații.

 • Apăsați pe icoana situat în partea stângă a numelui aplicației dvs. și apoi alege culoarea pentru pictograma aplicației dvs.
Alegeți o culoare pentru pictograma personalizată a aplicației iPhone
 • acum joacă glifă și apoi alegeți dintr-o mulțime de opțiuni. Folosiți categorii personalizate, cum ar fi Obiecte, simboluri și oameni în partea de jos pentru a explora diferite glife.
 • După selectarea pictogramei dorite, apăsați pe Făcut în colțul din dreapta sus al ecranului.
creați un glif și alegeți o culoare pentru comandă rapidă
 • Apoi atingeți pictograma meniului în colțul din dreapta sus al ecranului și selectați Adăugați pe ecranul de start.
 • Rețineți că puteți afișa și această pictogramă de aplicație personalizată pe Apple Watch, să o fixați în bara de meniu macOS și chiar să o utilizați ca acțiune rapidă pe Mac.
atingeți butonul de meniu din aplicația Comenzi rapide pentru iOS
 • atinge în cele din urmă Adăuga în dreapta sus pentru a termina. Pictograma aplicației dvs. personalizate pentru iPhone va apărea acum pe ecranul de pornire.
utilizați pictograma aplicației personalizate pentru iPhone

Utilizați o imagine ca pictogramă pentru aplicația iPhone

Dacă doriți să personalizați în continuare pictograma aplicației, puteți alege să utilizați o imagine personalizată ca pictogramă a aplicației pentru iPhone.

 • Atingeți pe pictograma meniului situat în colțul din dreapta sus al ecranului, apoi alegeți Adăugați pe ecranul de start.
atingeți butonul de meniu din aplicația Comenzi rapide pentru iOS
 • Acum atingeți pictograma aplicației implicite și selectați alege o fotografie.
 • Este important să rețineți că, dacă imaginea se află în aplicația Fișiere, atingeți alege fișierul apoi selectați imaginea. Și dacă doriți să faceți o fotografie, atingeți Fa o poza.
 • Următorul, selectați o imagine din biblioteca foto. După, reglați imaginea și atingeți Alege în colțul din dreapta jos al ecranului.
Setați imaginea ca pictogramă pentru aplicația iPhone
 • Imaginea dvs. va fi acum setată ca pictogramă pentru aplicația pentru iPhone. lovit în cele din urmă Adăuga în colțul din dreapta sus al ecranului pentru a finaliza.
pictograma aplicației cu o imagine personalizată pe ecranul de pornire al iPhone

Asta e tot! Pictograma aplicației personalizate va apărea acum pe ecranul de pornire. În viitor, puteți lansa aplicația atingând această pictogramă.

Notă:

 • Deși acest truc funcționează destul de fiabil, mai întâi va activa aplicația Comenzi rapide înainte de a lansa aplicația.
 • Dacă doriți să deschideți aplicația fără a invoca aplicația Comenzi rapide, dezactivați notificările de comenzi rapide. Pentru a face acest lucru, accesați Aplicația Setări -> Timp ecran -> Vezi toată activitatea -> Notificări -> Comenzi rapide. Acum, dezactivați comutatorul de lângă Activați notificările.

Cele mai bune aplicații de la terți pentru a crea pictograme personalizate pentru aplicații iPhone

Dacă doriți să optați pentru personalizare completă, ar trebui să încercați schimbatoare de pictograme pentru aplicații terțe pentru iPhone și iPad. Încărcate cu o mulțime de pictograme și teme interesante pentru aplicații, acestea vă oferă mai multă flexibilitate pentru a crea pictograme după bunul plac.

1. Trusă estetică

Aesthetic Kit este un schimbător de pictograme de aplicație plin de caracteristici pentru iPhone și iPad. Ceea ce îl diferențiază de alți schimbatori de pictograme este o colecție masivă de pictograme (10.000 de pictograme și widget-uri). Prin urmare, veți avea multă libertate de a experimenta. În plus, vine și cu o bibliotecă robustă de widget-uri pe care le puteți folosi pentru a crea machete atrăgătoare.

Trusă de frumusețe pentru iPhone și iPad

Instalare: (gratuit9,99 USD/lună)

2. Alama: pictograme și widget-uri personalizate

Un alt schimbător de pictograme a aplicației care merită o privire atentă este Brass (peste 5 milioane de descărcări). De asemenea, vine încărcat cu o gamă largă de pictograme de aplicații personalizate, teme și widget-uri care vă permit să vă împodobiți ecranul de pornire cu diferite aspecte. În timp ce Brass este disponibil gratuit, deblocarea tuturor pictogramelor și temelor va cere să plătiți 2,49 USD/săptămână sau 6,99 USD/lună.

Brass App Icon Changer pentru iPhone și iPad

Instalare: (gratuit6,99 USD/lună)

3. Tema pictogramelor și Schimbatorul de pictograme

„Icon Themer & Icon Changer” are toate bazele acoperite pentru a fi platforma dumneavoastră unică pentru pictogramele și temele aplicațiilor. Puteți folosi această aplicație pentru a personaliza pictogramele aplicației iPhone folosind culoarea și fundalul dorite. Cu temele și widget-urile proiectate profesional la dispoziția dumneavoastră, crearea unui design impresionant vă va fi destul de ușoară. La fel ca schimbatoarele de pictograme menționate mai sus, oferă și o versiune gratuită limitată și vă permite să deblocați toate pictogramele și temele prin nivelul premium (9,99 USD/lună).

Tema Pictogramelor aplicației pentru iPhone și iPad

Instalare: (gratuit9,99 USD/lună)

Creați pictograme personalizate pentru aplicații pentru a stila ecranul de pornire al iPhone și iPad

Iată! Așadar, așa puteți crea pictograme de aplicații personalizate pe iPhone și iPad. După cum am spus mai sus, aplicația Comenzi rapide este mai mult decât suficientă pentru a vă permite să creați pictograme atractive pentru aplicațiile pentru dispozitivul dvs. iOS. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți o mulțime de pictograme și teme pentru aplicații proiectate profesional, schimbătorii de pictograme terți sunt întotdeauna acolo pentru a vă potoli setea. Acestea fiind spuse, asigurați-vă că ne împărtășiți feedbackul și spuneți-ne schimbătorul de pictograme preferat pentru iOS.

Ecranul de pornire al iPhone-ului poate fi personalizat prin utilizarea pictogramelor de aplicații personalizate și a widget-urilor. Aplicația Shortcuts este capabilă să satisfacă așteptările utilizatorilor pentru crearea de pictograme personalizate pentru aplicațiile iPhone. De asemenea, există și schimbători de pictograme terți, cum ar fi Aesthetic Kit, Brass și Icon Themer & Icon Changer, care oferă o bibliotecă vastă de pictograme și teme. În final, utilizatorii pot alege între personalizarea manuală a pictogramelor și utilizarea aplicațiilor terțe pentru a stila ecranul de pornire al iPhone-ului lor.
Mulțumesc pentru că ai parcurs până aici această postare plină de tehnologie și inovație. Sper că informațiile și opinile exprimate îți vor fi utile în viitorul apropiat și că vei continua să îți îmbogățești cunoștințele în domeniul digital. Nu uita să îmi lași și mie un comentariu cu părerea ta sau să îți împărtășești experiențele personale în legătură cu subiectul abordat. Înainte să ne reîntâlnim la următoarea postare, nu uita să fii mereu curios și să explorezi mereu noi tehnologii. Pașiunea pentru IT începe aici și ești parte a acestei comunități!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x