Cum să personalizați setările de sunet pe Mac-ul dvs

Photo of a Mac on a desktop
⏱️ 5 min read

Când utilizați un Mac, este foarte posibil ca singurul lucru legat de sunet pe care îl veți schimba pe computer să fie volumul. Dar, în unele cazuri, poate fi necesar să mai ajustați câteva setări, cum ar fi dacă Mac-ul dvs. redă sunet.

În acest articol, veți descoperi cum să personalizați setările Mac-ului dvs., precum și cum să accesați aceste funcții în primul rând.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Schimbați ieșirea sunetului Mac-ului dvs

Dacă descoperiți că melodia sau podcast-ul pe care îl ascultați nu sună la fel de bine ca odinioară, problema ar putea fi dincolo de căști. Acesta ar putea fi și cazul în care sunetul de pe Mac nu funcționează. Înainte de a vă arunca căștile pentru ceva nou, este demn de explorat să verificați și să modificați ieșirea sunetului Mac-ului dvs.

Pentru a ajusta ieșirea sunetului Mac-ului dvs., va trebui mai întâi să accesați secțiunea „Sunet” din setări. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este ținând în mână F10, F11sau F12 și Alt simultan. (În funcție de tastatură, Alt ar putea fi numit Opțiune sau in schimb.)

Când se deschide fereastra „Sunet”, faceți clic pe fila „Ieșire”. Alegeți dispozitivul al cărui sunet doriți să-l modificați în bara de sus.

Ieșire setări sunet Mac

Dacă o parte a căștilor tale nu este la fel de tare ca cealaltă, poți comuta echilibrul între stânga și dreapta. Mutați bara laterală sub „Setări pentru dispozitivul selectat”.

Controlați intrarea sunetului Mac-ului dvs

La fel de important ca schimbarea modului în care asculți lucrurile este controlul modului în care sunetul intră în Mac-ul tău. A ști cum să faci acest lucru este util mai ales atunci când faci orice activitate care implică vorbirea, cum ar fi înregistrarea unui podcast.

Pentru a modifica intrarea sunetului Mac-ului dvs., va trebui să reveniți la setările „Sunet”. Dar în loc de „Ieșire” selectați „Intrare”.

Săgeată de intrare Setări Mac

După ce ați făcut acest lucru, veți avea ocazia să modificați cât de tare este intrarea dvs. Puteți face acest lucru lângă secțiunea „Volum de intrare”.

Volum de intrare Setări Mac

Dacă doriți să reduceți zgomotul de fundal, bifați caseta de lângă „Utilizați reducerea zgomotului ambiental”.

Reducerea zgomotului ambiental de intrare Mac

Merită remarcat faptul că puteți găsi, de asemenea, Setările „Sunet” accesând sigla Apple din colțul din stânga sus al ecranului. De acolo, accesați „Preferințe de sistem…” și apoi faceți clic pe „Sunet”.

Preferințe de sistem Mac Sunet

Cum să înregistrați ecranul pe Mac cu sunet

Înregistrarea ecranului pe iPhone este ușoară, iar acest lucru pe un Mac este, de asemenea, simplu. Dar o frustrare comună pentru utilizatorii de Mac este să facă o înregistrare pe ecran, dar să nu audă niciun sunet, mai ales când vorbesc.

Pentru a înregistra ecranul pe Mac și a vorbi simultan, va trebui să utilizați QuickTime. După ce ați deschis aplicația, accesați „Fișier” în partea de sus a ecranului.

Din lista de opțiuni, faceți clic pe „Înregistrare nouă ecran”.

Preferințe de sistem Mac Quicktime Screen Recording

În partea de jos, unde vedeți „Opțiuni”, asigurați-vă că este bifată „Microfon încorporat”.

Începeți să înregistrați ori de câte ori sunteți gata. Odată ce doriți să opriți, faceți clic pe pictograma „Oprire” din bara de instrumente din partea de sus a ecranului.

Quicktime Stop Screen Recording

Modificarea setărilor de sunet pentru Mac este simplă

Acum știți cum să vă schimbați atât intrările, cât și ieșirile pe computer. De asemenea, v-am arătat cum puteți înregistra ecran pe Mac cu sunet.

Deși setările de sunet ale computerului dvs. nu sunt des vizitate, optimizarea acesteia este cheia pentru a vă bucura de cea mai bună experiență posibilă cu Mac-ul dvs. De ce să nu încerci?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x