Cum să postezi GIF-uri pe Instagram

Cum să postezi GIF-uri pe Instagram
⏱️ 4 min read

Indiferent de modul în care îl pronunți (este vorba despre un „G”, nu un „J”, apropo.), GIF-urile sunt hilar. Pentru cei care se întreabă ce este un GIF, este o imagine animată scurtă care se bucură la nesfârșit. GIF-urile par să atingă locul dulce al culturii meme-urilor pe Internet, desfășurând o gamă între amuzant și pur și simplu nebun.

GIF-urile, prin definiție, sunt menite să fie partajate cu alții. Din fericire, partajarea lor prin Facebook și alte puncte de socializare precum Twitter și Tumblr este ușoară. Cu toate acestea, Instagram nu este atât de ușor. Acest lucru se datorează faptului că Instagram îi place să se prezinte ca o aplicație foto puristă. Din acest motiv, Instagram nu acceptă în prezent formatul de imagine GIF animat.

După cum spune Jeff Goldblum Parcul Jurassic, „Viața găsește o cale”Și, din fericire, există soluții alternative pentru a posta GIF-uri pe Instagram. Deși în prezent nu există o modalitate de a posta un GIF direct pe Instagram, acesta acceptă fișiere video. Pentru a posta un GIF, trebuie pur și simplu să îl convertiți mai întâi într-un fișier video. Bineînțeles, acest lucru implică un pic de grăsime pentru cot, dar atunci când „Apreciază” începe să ruleze, munca ta va merita.

GIPHY

GIPHY este un site popular care găzduiește GIF-uri. Vă permite cu ușurință să partajați GIF-urile găsite pe site la diverse puncte de socializare, inclusiv Instagram. Când găsiți una pe care doriți să o distribuiți, faceți clic pe pictograma Instagram sub titlul „Distribuiți” sub GIF. Un formular de e-mail (livrat pe ecranul dvs. printr-o marcă GIPHY NES Power Glove) vă va solicita să introduceți adresa de e-mail. Introduceți adresa de e-mail și apăsați butonul „Trimiteți”. GIPHY vă va trimite apoi un fișier video cu buclă de cincisprezece secunde în format MP4 direct în căsuța de e-mail.

gif-giphy-logo

Deoarece puteți posta numai pe Instagram utilizând aplicația mobilă, deschideți e-mailul de pe telefon și descărcați fișierul video MP4. În cele din urmă, declanșează Instagram, atinge pictograma camerei și selectează videoclipul. Rețineți că poate fi necesar să mutați fișierul MP4 din folderul „Descărcări” în rola camerei dvs. pentru ca Instagram să o poată vedea. Apăsați butonul „Distribuiți” pentru a posta cu succes GIF pe Instagram sub forma unui videoclip de cincisprezece secunde.

Aplicația GIPHY CAM

CAM GIPHY este o aplicație gratuită pentru Android (îmi pare rău de utilizatorii de iPhone) care vă permite să vă creați propriile GIF-uri. În plus, le permite utilizatorilor să plesnească o grămadă de filtre și autocolante nebunești pe creațiile lor GIF-tastic. GIPHY CAM permite utilizatorilor să-și împărtășească creațiile în aproape toate rețelele sociale, inclusiv Instagram.

gif-giphy-cam

Dacă nu aveți o dispoziție creativă, puteți utiliza în continuare aplicația pentru a posta orice GIF pe care îl găsiți pe web. Salvați GIF-ul pe care doriți să îl partajați pe telefonul dvs., deschideți GIPHY CAM și atingeți pictograma benzii de film. Selectați GIF-ul pe care l-ați descărcat și atingeți butonul „>”. GIF-ul va fi apoi importat în GIPHY CAM. Odată ce ați terminat, apăsați pe butonul Instagram și ați terminat!

Dacă utilizați un iPhone, există mai multe aplicații în magazinul de aplicații care funcționează similar cu GIPHY CAM. Dezavantajul este că va trebui să vă deschideți portofelul pentru a le instala.

Photoshop

Photoshop este un instrument de manipulare a imaginii incredibil de puternic. Dacă aveți acces la Photoshop, îl puteți folosi pentru a converti rapid un GIF într-un fișier video. Cea mai bună parte este că este foarte ușor, necesitând cunoștințe zero despre Photoshop.

gif-photoshop-video-export

Pentru a converti un GIF într-un fișier video, deschideți GIF în Photoshop. Apoi faceți clic pe „Fișier -> Export -> Renderizează video”. Va apărea un meniu care arată similar cu imaginea de mai sus, care vă permite să modificați setările videoclipului. Dacă doriți să vă jucați, nu ezitați, dar setările implicite vor fi bune. Apăsați butonul „Render” și Photoshop va converti GIF într-un videoclip MP4. În cele din urmă, trimiteți-vă videoclipul prin e-mail. Deschideți e-mailul cu telefonul și postați pe Instagram.

Cunoașteți alte modalități de a posta GIF-uri pe Instagram? Ești un utilizator iPhone care poate recomanda o aplicație similară cu GIPHY CAM pentru iOS? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x