Cum să prepari beton în Minecraft Bedrock și Java – ghid pas cu pas

How to Make Concrete in Minecraft Bedrock and Java
⏱️ 9 min read

Minecraft este un joc plin de posibilități și construcții impresionante, iar betonul este unul dintre cele mai utilizate materiale pentru a construi structuri solide și elegante. Acest articol îți va arăta cum să faci beton în Minecraft, atât în versiunea Bedrock, cât și în cea Java.

Pentru a face beton, ai nevoie de patru ingrediente de bază: nisip, pietriș, apă și un pigment. În versiunea Bedrock, poți utiliza orice pigment – pudră de roșu de viță de vie, pudră de cacao, pudră de bețe de bambus etc. – pentru a da culoare betonului. În versiunea Java, ai la dispoziție mai multe opțiuni, incluzând pudră de roșu de viță de vie, pudră de lămâie și pudră de cacao.

Pentru a face betonul, trebuie să ai un bloc de nisip și unul de piatră sub formă de dale, trepte sau blocuri normale. Plasează cele două elemente pe ambele ecrane ale masca de creare pentru a obține 8 blocuri de beton. Adaugă pigmentul dorit și, în versiunea Bedrock, apă pentru a le transforma în beton colorat.

După ce ai făcut betonul, poți să îl utilizezi pentru a construi podele, pereți, acoperișuri și multe alte structuri. Betonul este un material puternic și ușor de utilizat, care îți va oferi posibilitatea de a-ți transforma lumea Minecraft într-un mod spectaculos. Cu aceste instrucțiuni simple, vei fi capabil să faci beton în orice versiune a jocului, astfel încât să poți începe să-ți construiești un univers unic și fascinant.

Principala problemă cu construirea unei case în Minecraft sau orice altă structură este lipsa blocurilor. Fiecare structură are nevoie de o varietate de blocuri, iar unele blocuri colorate pot fi mult mai greu de găsit decât altele. Dacă aceasta sună ca o situație care poate fi identificată, ești locul potrivit. Acoperim cum să faceți beton în Minecraft în acest ghid și puteți obține acest bloc de construcție în 16 culori unice. De asemenea, ingredientele de crafting pentru acest bloc sunt ușor de găsit. Deci, având suficient timp, betonul poate deveni cu ușurință singurul material de construcție pentru ideile tale de case Minecraft. Acestea fiind spuse, haideți să ne aprofundăm în proces și să aflăm cum să facem beton în Minecraft.

Fabricarea betonului în Minecraft (2022)

Deși ușor de realizat, concrete are unele mecanisme de joc unice, inclusiv culori și gravitație. Prin urmare, ne-am împărțit ghidul în mai multe secțiuni pentru a acoperi fiecare detaliu al betonului. Dar puteți folosi tabelul de mai jos pentru a trece direct în procesul de creație.

Ce este betonul în Minecraft?

Similar cu lumea reală, betonul este un element de construcție în Minecraft. Are 16 variante de culoare, ca lâna, dar betonul nu este inflamabil. În ceea ce privește culorile, jumătate dintre ele sunt strălucitoare, în timp ce cealaltă jumătate arată puțin sumbră. Această gamă unică face din beton materialul de construcție perfect pentru o mare varietate de structuri.

În comparație cu alte blocuri de construcție, betonul are o textura mai curata si mai fina. Și din moment ce nu este afectat de gravitatea jocului, puteți avea și blocuri de beton care plutesc în aer. Dar are și o variație gravitațională cu aspect de praf. Mai multe despre asta mai târziu.

Culori concrete în Minecraft

Culori de beton
Aceeași ordine ca în lista de mai jos (de la L la R)

Puteți realiza blocuri de beton în următoarele culori folosind diferite vopsele:

 • beton negru
 • beton roșu
 • Beton verde
 • beton brun
 • beton albastru
 • beton violet
 • beton cian
 • beton gri deschis
 • beton gri
 • beton roz
 • Beton de var
 • beton galben
 • beton albastru deschis
 • Beton magenta
 • beton portocaliu
 • beton alb

Elemente de care aveți nevoie pentru a face beton

Pentru a face beton în Minecraft, trebuie mai întâi să transformați betonul în pulbere, ceea ce necesită următoarele elemente:

 • patru blocuri de pietriș
 • patru blocuri de nisip
 • O nuanță de dorit culoare

Puteți găsi pietriș și blocuri de nisip în jurul și pe suprafața corpurilor de apă. Râurile sunt cel mai bun loc pentru a le găsi. Nici măcar nu ai nevoie de un instrument pentru a le sparge. Între timp, orice colorant poate fi creat prin plasarea articolului aferent în zona de crafting. Poți să folosești Minecraft wiki pentru a găsi o listă completă de coloranți și ingredientele acestora.

Rețetă de fabricare a betonului Minecraft

Odată ce pulberea de beton este gata, puteți folosi apă pentru a o transforma într-un bloc de beton. Urmați acești pași pentru a face cu ușurință beton în Minecraft:

1. Mai întâi, deschideți tabloul de desen și plasați colorantul în prima celulă din zona de crafting de pe rândul de sus. Apoi, puneți două blocuri de nisip lângă el. Apoi, puneți încă două blocuri de nisip în primele două celule ale rândului din mijloc, urmate de un bloc de pietriș. În cele din urmă, umpleți rândul de jos cu blocuri de pietriș pentru a termina rețeta.

Rețetă de fabricare a pulberii de beton

2. Rețeta menționată mai sus vă va oferi praf de beton Este similar cu betonul și este, de asemenea, un bloc de construcție. Dar el este predispus la gravitatea jocului. Deci, spre deosebire de beton, nu va rămâne plutind în aer dacă nu există un bloc dedesubt.

blocuri gravitaționale

3. Pentru a transforma pulberea de beton în blocuri de beton, trebuie să o puneți în contact cu apa. Poate sa plasați blocul în interiorul apei sau turnați apă în jurul unui set de blocuri de zgârietură pudră. Apoi, în câteva secunde, toate blocurile de praf de beton vor fi transformate în blocuri de beton. Schimbarea texturii este un indiciu clar al conversiei reușite.

Conversia blocurilor de praf în blocuri obișnuite

Întrebări frecvente

Am nevoie de găleți de apă pentru a face beton?

Puteți folosi o găleată cu apă sau blocuri de apă (orice) pentru a transforma pulberea de beton în beton. Dar acest proces nu funcționează cu ploaie, cazane sau sticle de apă.

Puteți obține beton în Survival Minecraft?

Puteți face cu ușurință blocuri de cidru, chiar și în modul de supraviețuire, folosind praf de beton. Pentru a face pulbere de beton, aveți nevoie de 3 ingrediente, inclusiv patru blocuri de pietriș, patru blocuri de nisip și o vopsea de culoarea dorită. Apoi puteți urma rețeta de crafting din ghidul nostru pentru fabricarea pudrei de beton. Când puneți aceste blocuri în apă, ele devin blocuri de beton cu o modificare a texturii.

Când a fost adăugat betonul la Minecraft?

Betonul a fost adăugat la Minecraft în actualizarea 1.12.

Câte culori are betonul?

În Minecraft, betonul poate avea 16 culori tradiționale de vopsea.

Faceți beton și construiți case în Minecraft

Cu asta, am deblocat puterea tuturor blocurilor de care aveți nevoie pentru a vă împacheta baza într-un singur bloc. Cu cunoștințele despre cum să faci beton în Minecraft, poți economisi ore în procesul de construcție. Singura parte mai puțin abundentă a rețetei tale este vopseaua. Dar dacă știi despre biomi Minecraft, poți obține o mulțime de coloranți într-un timp foarte scurt. Dar dacă cumva nici aceste 16 culori concrete nu sunt suficiente, folosește cele mai bune moduri Minecraft pentru a extinde colecția exponențial. Cu toate acestea, dacă sunteți cineva care caută idei pentru a profita la maximum de oferta limitată, cele mai bune hărți de aventură pentru minecraft vă pot oferi multe idei creative. Acestea fiind spuse, care este culoarea ta preferată când vine vorba de blocuri de zgârietură Minecraft? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Articolul își propune să ofere o soluție pentru principala problemă a construirii unei case în Minecraft – lipsa blocurilor. Ghidul acoperă cum să faci beton în Minecraft în 16 culori unice, iar ingredientele de crafting sunt ușor de găsit. Având suficient timp, betonul poate deveni cu ușurință singurul material de construcție pentru ideile tale de case Minecraft. Ghidul este împărțit în mai multe secțiuni care acoperă detaliile culorilor și mecanismelor de joc unice ale betonului, dar tabelul de rețetă de fabricare a betonului poate fi utilizat pentru a se obține informații directe.
Încheiem și această postare, dar nu uitați că tehnologia nu doar evoluează, dar ne și transformă în permanență. Rămâneți conectați și nu ezitați să explorați noi posibilități. Vă așteptăm cu o nouă porție de informații săptămâna viitoare. Pa și să aveți o zi plină de inovație și descoperiri tehnologice!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x