Cum să primiți notificări pentru orice postare Facebook fără să comentați

Cum să primiți notificări pentru orice postare Facebook fără să comentați
⏱️ 2 min read

Ai observat vreodată că oamenii scriu „urmărind” în comentariile unei postări pe Facebook? Acestea fac acest lucru, astfel încât să poată primi notificări atunci când postarea se actualizează, dar există o modalitate mult mai ușoară și mai eficientă de a face acest lucru – și este încorporat chiar în Facebook.

Bineînțeles, scrierea cuvântului „urmărire” pe măsură ce comentariul dvs. își atinge scopul, dar înseamnă, de asemenea, că toți ceilalți care doresc să urmărească, de asemenea, progresul unui post, ajung să-l scrie și el. Rezultatul este că veți primi notificări pentru toate comentariile „următoare”, făcându-le doar mai multe detritusuri pe care trebuie să le citiți pentru a ajunge la informațiile pertinente.

Cum sa primiti notificari pentru orice postare Facebook fara sa

În loc să vă alocați timp și efort pentru a scrie un comentariu doar pentru a putea primi notificări de actualizare, puteți utiliza o funcție care face parte din Facebook de vârste. Accesați orice postare pe Facebook (nu contează dacă este într-un grup, pe cronologia unui prieten sau în feedul dvs.) și faceți clic pe săgeata mică din colțul din dreapta sus. Din acel grup de opțiuni, alegeți „Activați notificările pentru această postare”. Veți primi notificări oricând cineva comentează, chiar dacă nu ați făcut-o niciodată.

1604948043 155 Cum sa primiti notificari pentru orice postare Facebook fara sa

Dacă utilizați o aplicație mobilă, cum ar fi aici pe iPad, procedura este practic aceeași – atingeți săgeata din colțul din dreapta sus și alegeți „Activați notificările pentru această postare”.

1604948043 95 Cum sa primiti notificari pentru orice postare Facebook fara sa

Puteți utiliza, de asemenea, această caracteristică pentru Stop primirea notificărilor pentru orice postare, inclusiv una pe care ați comentat-o.

sshot-3

De asemenea, este posibil să puteți dezactiva notificările de la alertele de notificări de pe site-ul principal.

sshot-4

Din fericire, aceasta nu este o supărare pe Facebook, cum ar fi notificările de ziua de naștere sau postările „în această zi”. Mai degrabă, este doar o problemă umană care poate fi ușor remediată printr-o educație simplă. Acestea fiind spuse, este sigur să presupunem că unii oameni vor scrie întotdeauna „urmăriți” sau ceva similar pentru a rămâne la curent, dar este plăcut să știți că acum nu trebuie.

Așadar, acum puteți să vă ascultați la noi culmi, menținând în același timp profilul dvs. la un nivel constant constant, configurând notificări pentru orice postări care vă interesează.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x