Cum să produceți meme pe Microsoft Teams – Ghid pas cu pas

Cum să creați meme în Microsoft Teams
⏱️ 4 min read

Titlul “Cum să creați meme în Microsoft Teams” se referă la procesul prin care utilizatorii pot învăța să creeze meme-uri (imagini umoristice sau virale) în aplicația Microsoft Teams. Microsoft Teams este o platformă pentru comunicare și colaborare care permite utilizatorilor să își organizeze activitățile și să comunice cu colegii lor într-un mediu virtual. Cu ajutorul funcției de editare a imaginilor disponibile în aplicația Teams, utilizatorii pot crea meme-uri într-un mod ușor și distractiv. Astfel, acestea pot fi folosite pentru a adăuga un aspect umoristic și personal în comunicarea cu colegii de muncă, ceea ce poate fi o modalitate excelentă de a menține o atmosferă relaxată și productivă în echipă.

Este 2021 și nu va fi o exagerare să spunem că memele au preluat oficial cea mai mare parte a vieții noastre. Nu există zi în care să nu vedem măcar un meme pe internet. LA programare technoking-ul lui Tesla Elon Musk, „Cine controlează memele, controlează Universul”. Ținând cont de utilizarea tot mai mare a memelor în viața noastră de zi cu zi, Microsoft a adăugat capacitatea de a crea meme în Teams în urmă cu câțiva ani. Cu toate acestea, încă nu este utilizat pe scară largă, iar în acest articol vă vom învăța cum să utilizați generatorul de meme în Microsoft Teams.

Creați meme în Microsoft Teams

1. Deschideți Microsoft Teams și accesați un chat. Din lista de opțiuni prezentă sub caseta de conversații, faceți clic pe butonul Sticker.

2. Puteți căuta meme populare din secțiunea populară, dezvoltatori și meme-uri de birou în timp ce bârfiți sau puteți alege o imagine pentru a crea un meme.

caută echipe de meme populare

3. Alternativ, puteți răsfoi întreaga colecție de meme din secțiunea „Meme”. Aici aveți și opțiunea de creați meme personalizate în Microsoft Teams folosind o imagine la alegere.

echipele secțiunii meme

4. După ce ați selectat o imagine, puteți adăugați text de sus și de jos apoi faceți clic pe „Terminat” pentru a-l adăuga în caseta de chat.

adăugați text de sus și de jos

5. Înainte de a trimite meme-ul, puteți alege să adăugați subtitrări la acesta. Faceți clic pe butonul „Trimite” pentru a-l partaja după ce ați terminat.

trimite echipe meme

Microsoft Teams Meme Generator: Limitare

Deși funcția funcționează excelent pentru șabloanele de meme prezente în Microsoft Teams, va trebui să fii selectiv când vine vorba de meme personalizate. De exemplu, tot textul memei Bernie Sanders prezentat în imaginea de mai jos ar trebui să fie în partea de jos. Când am încercat să adaug textul în întregime în jumătatea de jos, era aproape de necitit. Deci, puteți crea doar meme personalizate care funcționează bine cu vechiul format de text de sus și de jos.

echipe meme personalizate

Încercați creatorul de meme Microsoft Teams

Pur și simplu, funcția de creare a meme nu poate înlocui o aplicație sau un site web cu drepturi depline pentru crearea de meme. De fapt, nici măcar nu încearcă să facă asta. Această funcție este pentru cei care doresc să partajeze rapid un meme fără a părăsi platforma. Indiferent dacă ați început să utilizați Teams sau alte instrumente de comunicare video în timpul pandemiei sau le-ați folosit de ceva vreme, încercați funcția de creare a meme-urilor din Teams. Spune-ne gândurile tale cu noi în comentariile de mai jos. De asemenea, dacă nu sunteți în măsură să creați meme, atunci lăsați acest generator de meme AI să creeze câteva meme amuzante pentru dvs.

Dacă sunteți nou la acest instrument de videoconferință, ar trebui să activați anularea zgomotului în Microsoft Teams pentru o experiență mai bună, să adăugați aplicații terță parte în Microsoft Teams și să activați modul comun pentru ca apelurile dvs. video să se simtă ca și cum ați fi într-o clasă. .


În concluzie, memele au devenit o parte importantă a vieții noastre și, pentru a lua în considerare această realitate, Microsoft a adăugat capacitatea de a crea meme în Teams. În acest articol, am învățat cum să utilizăm generatorul de meme din Microsoft Teams și am aflat că, în timp ce funcția este eficientă pentru șabloanele de meme prezente în platformă, trebuie să fim selectivi în privința creării de meme personalizate. În plus, am fost încurajați să încercăm funcția de creare a meme-urilor din Teams și să împărtășim feedback-ul nostru în comentarii.
“Iar a sosit momentul să vă spunem “la revedere” pentru astăzi. Sperăm că în timpul petrecut în compania noastră ați aflat noutăți interesante din lumea tehnologiei, care să vă inspire și să vă ajute să luați decizii informate în ceea ce privește aparatele și serviciile de care vă folosiți zilnic. Reveniți cât mai curând pe blogul nostru pentru a descoperi noi informații din universul tehnologic! Până data viitoare, să aveți o zi în care lumina verde a bateriei să vă însoțească mereu!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x