Cum să profitați la maximum de Samsung Galaxy S7

Cum să profitați la maximum de Samsung Galaxy S7
⏱️ 4 min read

Dacă citiți acest lucru, fie aveți Samsung Galaxy S7, fie vă gândiți să obțineți unul, dar nu sunteți sigur ce poate face acest mare smartphone. Continuă să citești și vei descoperi ce poate face cu adevărat cea mai recentă creație Samsung pentru tine.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Activați afișajul întotdeauna

Ai luat vreodată S7-ul tău doar pentru a vedea ce oră este? Sau poate ai, dar de fiecare dată când faci asta îți ucizi bateria. Cu următorul sfat, veți avea întotdeauna acces la informații de bază, cum ar fi ora de pe Galaxy S7.

Accesați „Setări Android -> Afișare -> Afișare întotdeauna” și de acolo puteți alege să aveți fie Ceas, Calendar, fie o imagine. Dacă decideți să aveți ceasul întotdeauna aprins, veți vedea că aveți destul de multe opțiuni, dar dacă alegeți o imagine, atunci mă tem că opțiunile dvs. sunt limitate acolo.

Most_Of_Galaxy_S7_Clock

Cele dintre care puteți alege vor avea la bază un fundal negru, pentru a evita consumul bateriei.

Eliminați acel Bloatware!

Este ceva ce vedem cu fiecare smartphone, inclusiv telefoane Samsung. Acel bloatware enervant pare să fie peste tot, dar cu Galaxy S7 îl poți elimina niste din aceasta, dar nu toate.

Most_Of_Galaxy_S7_Edge_Minus

 • Deschideți sertarul de aplicații.
 • Selectați butonul Editați.
 • Alegeți simbolul minus pe care îl au aplicațiile în colțul din dreapta sus.
 • Confirmați selecția când apare fereastra pop-up.

Acces rapid la cele mai utilizate setări

Poate consuma puțin timp pentru a căuta o anumită opțiune dacă nu sunteți sigur unde este exact. Cu acest sfat puteți pune setările pe care le utilizați cel mai mult chiar în partea de sus pentru acces ușor.

Most_of_Galaxy_S7_Settings_Edit

Accesați Setări -> Editați (în colțul din dreapta sus) și alegeți până la nouă setări bifând sau debifând cele pe care le doriți sau nu.

Activați amprenta digitală

1. Accesați Setări

2. Selectați Blocare ecran și Securitate

3. Alegeți Amprente digitale

4. Apăsați pe Adăugare amprentă

5. Urmați instrucțiunile pe care le veți vedea pe ecran

Scoateți panoul de informare Flipboard

Scoaterea panoului informativ Flipboard vă va ajuta să economisiți o durată de viață a bateriei și, dacă nu îl utilizați, va fi o ușurare să nu-l mai vedeți.

Most_of_Galaxy_S7_Briefing

 • Cu două degete, ciupiți ecranul de pornire
 • Glisați până când vedeți pagina Briefing
 • Atingeți butonul de comutare pentru a-l dezactiva

Dacă l-ați activat, ar trebui să vedeți o jumătate sau un semicerc gri pe ecran. Pentru a începe să-l utilizați, atingeți semicercul pentru ao aduce în partea de sus și trageți pictograma din meniu în Windows pentru ao deschide.

Controlează-ți Galaxy S7 Edge cu o singură mână

Ne plac ecranele mari, dar pot fi puțin dificil de manevrat cu o singură mână. Pentru a vă facilita administrarea Galaxy S7 Edge, dați șansa următorului sfat.

Cele mai multe_de_Galaxy_S7_One_hand

 • Accesați Funcții avansate din setările principale
 • Activați operațiunea cu o singură mână
 • Apăsați triplu butonul de pornire pentru a activa funcția în viitor

Acum puteți controla întregul afișaj, deoarece ecranul se va micșora spre dreapta, dar îl puteți glisa spre stânga datorită săgeții. În acest meniu puteți muta, de asemenea, tastatura în lateral pentru a menține totul la îndemână.

Sfaturi și trucuri rapide pentru Galaxy S7 Edge

Cum se creează foldere: Trageți și fixați o aplicație deasupra alteia, iar folderul va fi creat automat. Pentru a retrage o aplicație dintr-un dosar, apăsați lung aplicația și trageți-o afară.

Aplicații în ordine alfabetică: Accesați tava de aplicații și atingeți AZ în partea de sus. Dacă descărcați aplicații noi mai târziu, va trebui să repetați acest lucru, deoarece noile aplicații vor fi adăugate la sfârșitul aplicațiilor alfabetizate.

Dezactivați notificările pentru o aplicație: Setări> Aplicații> Manager aplicații> Selectați aplicația de interes. În notificări, puteți dezactiva toate notificările pentru o aplicație.

Activați rapid camera

 • Mergi la Setari
 • Caracteristici avansate
 • Activați camera de lansare rapidă
 • Atingeți de două ori butonul fizic de acasă

Cum să porniți ceasul de noapte

Most_of_Galaxy_S7_Night_Clock

 • Setări
 • Afişa
 • Ceas de noapte

Concluzie

Samsung Galaxy S7 Edge este un telefon fantastic care i-a impresionat pe mulți, deoarece este plin de caracteristici extraordinare care ne fac viața mai ușoară. Vă bucurați de Galaxy S7 Edge sau vă gândiți să obțineți unul? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x