Cum să profitați la maximum de Steam cu Steam Augmented

Cum să profitați la maximum de Steam cu Steam Augmented

Steam este un caz unic, un hibrid ciudat al unui magazin online de jocuri online și o platformă pentru gestionarea și lansarea jocurilor preferate. Și, dacă doriți, alte mass-media și programe. Creația lui Valve are mulți fani, care obișnuiau să spună că nu o vor înlocui cu nimic. Dar asta nu înseamnă că este perfect, fără loc de îmbunătățire.

Augmented Steam este o extensie pentru cele mai populare două browsere, Chrome și Firefox. Se trezește și începe să funcționeze ori de câte ori vizităm magazinul Valve prin browserele respective, transmutându-l în culise. Rezultatul este Steam-ul pe care îl știm cu toții, dar mai bun, mai prietenos și, pe termen lung, mai ieftin.

Unele dintre adăugările utile Augmented Steam palme pe Steam sunt:

  • Compararea prețurilor pe baza datelor de la multe magazine online populare
  • Cel mai mic preț disponibil și cel mai mic preț istoric afișat pentru fiecare titlu
  • Scorurile jocului din OpenCritic și MetaCritic pe pagina fiecărui titlu
  • HowLongToBeat.com estimează timpul necesar pentru a finaliza un titlu
  • Titlurile „ignorate” sunt ascunse de rezultatele căutării

Instalare

Pentru a instala Augmented Steam, căutați-l prin intermediul extensiilor / magazinului de suplimente din browser. Sau vizitați site-ul său oficial și faceți clic pe butonul corespunzător browserului dvs. pentru a vizita intrarea oficială Augmented Steam într-unul din cele două magazine de browser. Instalați-l ca orice altă extensie / supliment pentru browserul dvs.

Acceptați avertismentul de securitate al browserului dvs. că Augmented Steam vă va accesa datele de pe site-urile Steam și IsThereAnyDeal.

Configurare și utilizare

Înainte de a începe să îl utilizați, parcurgeți toate opțiunile de configurare ale Augmented Steam. Pentru a face acest lucru, vizitați lista de programe de completare de pe browserul dvs. și, de acolo, opțiunile Augmented Steam.

Preferințe de abur augmentate

Augmented Steam oferă o mare varietate de opțiuni și parametri care vă permit să schimbați modul în care funcționează, selectați modificările pe care doriți să le aplicați pe Steam și chiar să schimbați culorile pe care le va folosi pentru a „marca” unele titluri.

Opțiuni Steam augmentate

Deși merită să ne uităm la toate opțiunile, considerăm că majoritatea valorilor implicite sunt adecvate pentru majoritatea utilizatorilor. Singurele lucruri pe care le-am schimba – și le-am făcut – sunt:

  • GENERAL: Deschideți linkuri externe într-o filă nouă> ACTIVAT
  • GENERAL: Afișați butonul „Vizualizați în bibliotecă” pentru jocurile deținute> ACTIVAT
  • Opțiuni pentru informații de pe site-uri terță parte: Afișați informații WSGF (ecran lat)> ACTIVAT
  • PREȚ: dezactivați detectarea automată și selectați moneda principală dorită

Steam Augmented Mai multe opțiuni

Dacă vizitați Steam acum, nu veți vedea imediat modificări semnificative. Cu excepția cazului în care observați noul meniu minuscul care apare lângă colțul din dreapta sus al Steam, oferind acces rapid la opțiunile Augmented Steam, pagina GitHub, site-ul său oficial etc. Practic, totuși, nu afectează sau joacă un rol în utilizarea sa zilnică. și probabil că niciodată nu veți face clic pe el după ce ați observat „este acolo”.

Meniul principal Steam Augmented

Cea mai importantă și utilă adăugare apare atunci când vizitați pagina oricărui joc. Chiar sub prezentarea de sus și chiar deasupra titlului jocului, veți vedea cel mai bun preț pentru titlu, așa cum se găsește pe alte site-uri concurente. Chiar sub acesta, veți vedea cel mai mic preț istoric al titlului.

Cum se face că este util? În primul caz, este evident: dacă un titlu are un preț mai mic în altă parte, îl puteți cumpăra de acolo. Merită remarcat câte dintre acele magazine alternative la Steam oferă și chei Steam. În astfel de cazuri, după ce ați cumpărat un joc într-un magazin diferit și ați obținut o cheie Steam pentru a merge cu acesta, veți putea reveni la Steam și o „activați” acolo. Rezultatul va fi același ca și când l-ați cumpărat inițial de pe Steam.

Un „preț istoric scăzut” ar putea părea mai degrabă o tachină, o oportunitate pierdută, deoarece de obicei arată un preț drastic mai mic decât ceea ce va trebui să plătiți acum pentru a obține un titlu.

Dacă vă gândiți la asta, un preț istoric scăzut înseamnă că titlul, dacă sunteți dispus să jucați jocul de lungă așteptare, poate sa și probabil voi să fie disponibil mult mai ieftin, din nou, cândva în viitor – poate în timpul următoarei vânzări Steam. Cu alte cuvinte, dacă nu doriți titlul aici și acum, portofelul vă va mulțumi că așteptați.

Cele mai mici prețuri cu Steam Augmented

Lăsați indicatorul mouse-ului deasupra prețului titlului și veți vedea cum fluctuează între diferite țări. O diferență dramatică în prețul său într-o țară poate fi un bun indiciu că o reducere similară va apărea în curând în altă parte. Din nou, în astfel de cazuri merită să joci jocul de așteptare în loc să cumperi jocul propriu-zis.

Preț regional regional Steam

Dacă verificați panourile informative din partea dreaptă a Steam, veți vedea câteva intrări noi în rândul mulțimii familiare. Unul dintre ele este un link direct la pagina jocului de pe IsThereAnyDeal, site-ul de unde Augmented Steam își extrage datele de preț. Imediat după acesta, în același panou de informații, veți găsi link-uri către Steam Database și PCGamingWiki, acesta din urmă fiind mai util pentru majoritatea oamenilor. Acolo puteți găsi informații despre compatibilitatea titlului cu sistemele de operare mai noi și instrucțiuni, sfaturi și instrumente pentru a-l ajuta să ruleze la maximum.

Panouri de informații Steam abilitate

În panoul de detalii al jocului, unde puteți vedea dacă este single sau multi-player, acceptă Steam Workshop etc., veți vedea și o notificare mai vie despre orice „protecție a conținutului” utilizată în titlu. A fost deja acolo, dar Augmented Steam îl face să apară mai mult pentru a vă asigura că nu îl pierdeți în cazul în care doriți să evitați astfel de „supărări”.

Protecțiile și gestionarea drepturilor digitale (DRM) sunt bune pentru protejarea drepturilor unui creator de jocuri asupra titlului, dar pot deveni o problemă semnificativă pentru toți cei care doresc doar să se bucure de un joc. Solicitați oricui a cumpărat Darkspore, doar ca cutia să adune praful pe un raft, deoarece jocul nu poate fi jucat astăzi, datorită protecției sale online care nu mai este la fel de „online”. Sau încercați să jucați orice joc cu cele mai recente versiuni (de atunci) ale protecțiilor SafeDisc și TAGES pe orice altceva mai nou decât Windows XP pe un PC fără unități optice și pregătiți-vă pentru o durere de cap regală.

Dacă un joc pe care îl doriți vine cu o protecție împotriva copierii pe care ați prefera să îl evitați, îl puteți uita sau îl puteți verifica dacă este disponibil pe GOG. Magazinul GOG are politica de a nu purta titluri cu DRM.

În cazul jocurilor relansate prin intermediul acestuia, echipa lor încearcă să elimine orice DRM oferind în același timp compatibilitate îmbunătățită cu sistemele mai noi.

În afară de cele de mai sus, veți putea verifica dintr-o privire și evaluările titlului la MetaCritic, UserScore și OpenCritic. Acest lucru este extrem de util în timpul desfășurării cumpărăturilor, când portofelul dvs. este uscat și abia aveți suficiente fonduri pentru doar unul din două jocuri. Scorul jocurilor pe aceste site-uri ar putea ajunge să fie ceea ce te ajută să alegi unul peste celălalt.

La fel de utile, informațiile HowLongToBeat oferă o cifră de bază despre cât timp va trebui să investiți într-un joc pentru a-l finaliza. Dacă este o perioadă frenetică în viața ta, fără prea mult timp pentru jocuri, probabil că ar trebui să eviți cazuri precum seria Witcher (peste 100 de ore fiecare)!

Augmented Steam Drm

Concluzie

Augmented Steam face o mulțime de modificări mici, abia vizibile și nu pare a fi o îmbunătățire după ce îl instalați și revizitați Steam. În curând, însă, caracteristicile pe care le adaugă devin indispensabile, puțin câte puțin, ridicând întreaga experiență de utilizare a site-ului Steam.

Schimbări mici cu Steam augmentate

La fel ca majoritatea dintre noi care folosim deja Augmented Steam, probabil că îi veți aprecia utilitatea numai atunci când, după ce l-ați folosit de ceva timp și din anumite motive, va trebui să navigați pe site-ul Steam fără el.

Scroll to Top