Cum să programați mesaje text pe Android

Cum să programați mesaje text pe Android

Flexibilitatea este numele jocului atunci când vine vorba de viața socială. Uneori nu ai luxul de a-ți folosi telefonul când știi că ai nevoie de el. Alteori, mai ales în relații, nu doriți să răspundeți imediat, dar nici nu doriți să lăsați capetele libere. În nenumărate situații pe care viața le aruncă, programarea mesajelor vine ca o ușurare.

În timp ce programarea poate veni în mai multe forme, inclusiv roboții Telegram, aplicația Google Messages este una dintre cele mai elegante soluții. Iată cum puteți programa mesaje text pe Android cu ajutorul Google Messages.

Programați un mesaj text pe Android cu Google Messages

Google Messages este aplicația SMS implicită în majoritatea telefoanelor Android, dar dacă telefonul dvs. nu vine cu acesta, îl puteți instala de la Play Store. Dacă nu este aplicația SMS implicită, vă va solicita să înlocuiți aplicația implicită de mesagerie SMS / MMS.

Creați un mesaj nou pentru cineva atingând „Începeți chatul”.

Acum, în loc să atingeți pur și simplu pictograma săgeată de trimitere, țineți degetul pe pictogramă până când apare un meniu de programare. Deoarece această caracteristică este nouă, este posibil să vedeți doar o opțiune suplimentară pentru ca SMS-ul să fie „URGENT”.

Dacă vedeți în schimb un meniu de programare, sunteți unul dintre norocoșii cărora le-a fost acordată această nouă funcție. Puteți să-l setați pentru una dintre cele trei ore stabilite în timpul zilei sau să alegeți ora și data exactă cu opțiunea de jos „Alegeți data și ora”.

ad-banner
Programare

După ce ați selectat programul pentru mesajul dvs., atingeți Salvare. Aceasta va afișa ora și data selectate deasupra textului mesajului cu un ceas mic care apare pe pictograma săgeată de trimitere. Acest lucru va funcționa pentru toate tipurile de mesaje atâta timp cât telefonul este conectat fie la o rețea mobilă, fie la Wi-Fi în timpul trimiterii acestuia.

Și nu uitați să treceți la modul întunecat atingând pictograma cu trei puncte din dreapta sus și apoi atingând „Activați modul întunecat”. Acest lucru nu numai că vă va prelungi încărcarea bateriei, dar va fi mai ușor pentru ochi în timp ce trimiteți mesaje în medii cu lumină slabă.

Ce altceva poate face Google Messages?

Ca înlocuitor anticipat al aplicației SMS implicite a telefonului dvs., Google Messages este destul de impresionant. Odată ce ați început să îl utilizați, vă veți întreba de ce aplicațiile SMS implicite sunt atât de primitive! Mai bine, continuă să fie actualizat aproape în fiecare lună.

Iată doar câteva dintre îmbunătățirile privind calitatea vieții de așteptat:

  • Reacțiile pot fi adăugate la mesajele deja trimise.
  • Atingând emoticoanele de reacție, puteți vedea cum au reacționat diferiți oameni.
  • Extinde drastic gama de fonturi, grafică, capacitatea de a adăuga locație, fișiere media și așa mai departe.
  • Văzând imediat dacă cineva are instalat Mesaje Google – va apărea „Mesaj text” în loc dacă nu are.
  • Funcția de răspuns inteligent vă permite să răspundeți cu cele mai frecvente fraze fără să tastați nimic. Aceasta este caracteristica identică implementată în serviciul Gmail Google.
  • Nu puteți trimite doar fotografii, dar le puteți edita – adăugând text pe părți ale imaginii, similar cu TikTok, dar mai simplu.
  • Atingând pictograma microfonului, puteți înregistra și trimite un chat vocal, similar cu WhatsApp.

După cum puteți vedea, pierdeți o mulțime de îmbunătățiri ale serviciului SMS implicit, cimentat, care este mai potrivit epocii pre-Internet. Vorbind despre mesaje și luând în considerare cea mai recentă încălcare masivă a datelor de la Facebook, vă recomandăm să aruncați o privire la aceste alternative pentru Facebook Messenger.

Legate de:

  • 6 moduri de a trimite cu ușurință mesaje text (SMS) de pe computer
  • Cum se remediază problema telefonului Android care nu primește mesaje text
  • 4 dintre cele mai bune aplicații de programare WhatsApp, e-mail și SMS pentru Android
Scroll to Top