de Theo Strauss

Cum să proiectați un e-mail rece pentru un CEO cu o rată de citire, clic și răspuns 100%

Ghidul e-mailului către Galaxy: Partea II

Cum sa proiectati un e mail rece pentru un CEO cu
Începutul e-mailului meu rece

După cum am explicat în ultima mea postare, am 17 ani, deci rețeaua mea nu este încă prea mare încă. Pentru mine, e-mailurile reci sunt cel mai simplu și mai direct mod de a ajunge la un fondator. În ultimul an, am trimis peste o sută de e-mailuri către CEO, fondatori și șefi de design și am primit un răspuns de la peste 80% dintre ei.

E-mailurile mele au început neconvențional – pline de paragrafe lungi, introduceri masive și, sincer, foarte puțin despre destinatar. Dar, cu testele A / B, doar cantitatea potrivită de analize și persistența, am putut observa ce s-a blocat.

Majoritatea oamenilor doar presupun că sunt scriitori răi, alții cred că este nevoie de un grad în comunicare. Nu eu. În această postare, vă voi oferi un manual play by play despre ceea ce am învățat în ultimul an. Și, până la final, ar trebui să puteți bloca o întâlnire cu oricine doriți.

Adresa de e-mail

În funcție de cine trimiteți prin e-mail, adresa la care alegeți să trimiteți e-mailul vă poate decide soarta.

De ce? Am intrat în asta în prima postare a acestei serii – Cum să găsiți adresa de e-mail a oricărui CEO în câteva minute. Ating să decid ce adresă de e-mail să folosesc în prima parte a postării respective. Probabil ar trebui să citiți acest lucru înainte de a intra în acesta.

Compunerea e-mailului

Linia subiectului

În lumea e-mailurilor, lupta începe înainte ca mesajul dvs. să fie deschis chiar.

Este subiectul dvs. împotriva celorlalți din căsuța de e-mail. Ești un simplu țăran printre sutele de alți care se luptă pentru atenția regelui. Pentru a ajunge în fața tronului, pentru ca regele să vă audă gândurile, subiectul e-mailului dvs. trebuie să fie perfect. Există două moduri de a face acest lucru:

 1. Calul troian
 2. Bătând la ușa din față

Strategia calului troian este un alt nume pentru camuflaj. Iată un exemplu:

Ce crezi?

Amintiți-vă, cu sute de e-mailuri care vin într-o zi, CEO-ul pe care îl trimiteți prin e-mail își respinge e-mailul pentru cele care au nevoie de cea mai mare atenție. Această linie de subiect se integrează perfect în nenumăratele e-mailuri de lucru pe care le primesc.

“Ce crezi?” se poate aplica unei propuneri care trebuie examinate, unei întâlniri care trebuie confirmate sau unei întrebări aleatorii. Dacă faceți clic în mod constant pe linii de subiect similare cu acesta, este posibil să vă deschideți e-mailul.

Bătând la ușa din față este opusul complet al calului troian. Aceste tipuri de linii de subiect sunt perfecte pentru un pitch sau dacă vă remarcați și puteți profita de acest lucru. Iată un exemplu:

Venituri de 10 milioane de dolari pe o lună, acum am nevoie de ajutorul tău

Acesta este un clickbait complet, dar se poate plăti în moduri mari. Restul acestei postări vă va ghida să păstrați atenția lor acum că ați apucat-o.

Urarea

„Bună”, „hei”, „salut”, „ce se întâmplă”, „eu”, „dragă”, „bună dimineața”, „oricui îl poate preocupa”. Primele două cuvinte ale e-mailului dvs. dau tonul întregii note.

De aceea, este decis să decid ce fel de salut să utilizăm. Cel cu care am avut cel mai mare succes este „Bună [first name],” și Business Insider este de acord. Acest lucru se datorează faptului că nu este prea obișnuit (de exemplu, „hei” sau „ce se întâmplă”) și nu este prea formal, cum ar fi „draga” sau „oricine ar putea să o preocupe”.

Totuși, depinde de persoana pe care o trimiteți prin e-mail. Când răspund, s-ar putea să folosească un salut diferit de tine. De atunci încolo, folosiți-le de salut în timp ce trimiteți prin e-mail cu ei. Dacă aceștia răspund cu același salut, ai lovit o fugă acasă.

Prima linie

Ați convins persoana pe care o trimiteți prin e-mail să se uite la nota dvs. și ați dat tonul cu salutarea. Acum, este timpul să le atragem atenția.

Iată o privire la linia pe care o folosesc:

Nu sunt un normal copil. Sunt 17, mergi la Școala Dalton, dreapta centrul orașului din [insert their company here], și mi-ar plăcea să întreb o întrebare.

Să descompunem asta. Într-o frază, am spus:

 1. Cine sunt
 2. De ce sunt diferit
 3. Cum suntem îndepărtați
 4. Care este scopul meu cu acest e-mail

Directorii executivi nu au mult timp și au și mai puțin pentru oamenii pe care nu îi cunosc. Captivarea lor în prima teză este cheia.

Cuvintele cu caractere aldine sunt cele mai importante. Având 17 ani, un copil, îmi stabilește cine sunt și ce mă diferențiază. Pentru că sunt local în locul unde sunt, le oferă un stimulent să afle de ce îi contactez. Și, în loc să spun doar „Bună, mă bucur să te cunosc”, declar că am o intenție.

Să vedem un exemplu de deschidere:

Sunt junior la Stanford, 95% din campus este în aplicația mea și am vrut să vorbesc despre YC.

Aceleași patru taste apar în această propoziție. Expeditorul este student la Stanford, sunt diferiți din cauza numărului de utilizatori pe care îi au, destinatarul exemplu este un alum din Stanford și a trecut prin YCombinator.

Prima teză stabilește scena pentru restul e-mailului și oferă o previzualizare rapidă din căsuța de e-mail. În acest subiect, iată cât spațiu de previzualizare există pentru diferiți clienți de e-mail.

Apple Mail: 140 de caractere
Gmail: 110 caractere
AOL: 75 de caractere
Outlook: 55 de caractere

Exemplul de mai sus are 88 de caractere, iar dacă includeți subiectul, acesta este 109, chiar sub limita Gmail.

Biografia

Iată un lucru pe care trebuie să-l țineți cont în timp ce scrieți un e-mail: la fel cum a fost o luptă pentru a face clic pe e-mailul dvs., este încă o luptă să le citiți rând după rând. Captivarea cititorului cu fiecare paragraf este esențială.

Cheia pentru a-l face pe CEO să citească fiecare linie este să trasezi conexiuni între voi doi. Cu mai multe în comun, destinatarul va dori să continue să citească, doar pentru a vedea ce vă diferențiază. Este exact ca și cum este mai ușor să obții un loc de muncă dacă ai merge la aceeași școală ca și fondatorul companiei.

Biografia este locul unde se poate face asta. În timp ce faceți conexiuni, susțineți tot ceea ce ați făcut, care este impresionant și modul în care ați ajuns acolo unde sunteți.

Trucul pentru a face aceste conexiuni în fiecare paragraf este cercetarea. Vă recomandăm să găsiți cinci link-uri despre fondator, CEO sau persoana la care contactați înainte de a începe chiar schița:

 • 1 interviu cu ei
 • 2 articole care le acoperă
 • Site-ul lor / pagina despre
 • LinkedIn-ul lor (companii anterioare, educație, muncă voluntară și informații de contact)

Pe fiecare pagină, trebuie să găsiți o informație care vă ajută cazul. Fie că este vorba despre un oraș sau o școală comună, sau chiar dacă aveți un prieten care a lucrat pentru o companie pe care au făcut-o, este util să introduceți asta în biografia dvs.

Iată un exemplu de biografia pe care am folosit-o pentru ultimul meu e-mail:

New York m-a învățat să mă interesez profund de lumea din jurul meu: energia, inovația și perspectivele.

Acum câțiva ani am început să fac firme de marcă, dintre care una Hillary Clinton Instagrammed despre, ceea ce m-a determinat să încep să proiectez aplicații, creând soluții la problemele zilnice ale newyorkezilor.

Pentru a le aduce la viață, m-am învățat să codez, ceea ce m-a atras WWDC ca savant.

Întâlnind fondatorii acolo, am început să conduc studii de caz, analizând modul în care designul poate ajuta la rezolvarea problemelor pe care vi le pune viitorul, analizând modul în care plimbare-urlare pot fi făcute mai accesibile.

După WWDC, în timpul verii, eu Citi Biked de-a lungul podului Brooklyn în fiecare zi pentru a face stagii la un startup în DUMBO.

Și toamna trecută, eu antrenat să alerge un maraton, care rulează în fiecare zi în Central Park. În noiembrie, am trecut linia de sosire în Cape Cod.

Probabil că vă gândiți: „asta este o biografie lungă”. În realitate, cu cât aveți mai mulți în comun acolo, cu atât sunt mai dispuși să citească.

Să descompunem această bio. Persoana pe care am trimis-o prin e-mail 1) locuiește în New York și făcea parte din echipa de comunicare și marketing a fostului primar, 2) a lucrat la campania lui Hillary, 3) a etichetat WWDC pe Instagram, 4) se află la Citi Bike chiar acum lucrează la transport alternativ, și 5) este un alergător.

Cinci lucruri în comun de la cinci site-uri web, toate în ordine cronologică. Acest lucru face ca e-mailul să curgă, progresând din trecut în prezent.

Măgulirea și întrebarea

După ce ați făcut legătura între fondator și dvs., acum este punctul de a face legătura între dvs. și compania pe care au fondat-o / o conduc.

Arătarea de ce îi iubești atât de mult compania lor este etapa perfectă pentru a-ți oferi cererea. Această secțiune este scurtă, dar are un impact. Înainte de a intra De ce acest lucru este atât de reușit, să vedem un exemplu:

Munca și mentalitatea ta, sincer, mă inspiră. Ca cofondator al unui startup și aspirant la design, mă uit la tine, la munca ta din trecut și la [company name].

Platforma dvs. a schimbat modul în care oamenii comunică, dar într-un fel niciodată nu a făcut-o până acum: s-a făcut cu designul.

Acum, vreau să ajut [company name] inspirați mai mulți oameni alăturându-vă echipei dvs. de interacțiune. Având în vedere că trecutul meu este împletit cu cuvântul design, el însuși, sunt sigur că pot ajuta cu adevărat să fac diferența. Cunosc ambele fețe ale monedei, ingineria și partea de design și sper să aduc asta cu mine.

În trei paragrafe scurte, explic de ce cred că CEO-ul este atât de special, de ce cred că compania lor este atât de specială și de ce trimit prin e-mail în primul rând.

Acest lucru funcționează deoarece, în primul paragraf, lingușirea îl face pe destinatar să fie entuziasmat. În al doilea, CEO vede o adevărată înțelegere a companiei lor. Și până la al treilea, accelerarea rapidă a adus cititorul la întrebare într-o dispoziție bună, permițându-le să se absoarbă De ce a meritat să ajungem la acest e-mail și ceea ce îl separă pe scriitor de medie.

Așa cum ați fi observat în acest e-mail și în această postare medie, paragrafele sunt menținute la maximum două sau trei propoziții.

Paragrafele mai scurte fac ca e-mailul să fie mai scurt în ansamblu. În loc de derulare nesfârșită, cititorul se simte ca și cum ar face progrese după încheierea fiecărui paragraf.

Paragrafele mai lungi conduc, de asemenea, la skimming, iar undeva în propozițiile din mijloc, cititorul își pierde concentrarea.

În cele din urmă, deoarece majoritatea CEO-urilor își citesc e-mailul pe un dispozitiv mobil, paragrafele lungi par lungi, iar paragrafele scurte arată normal.

Concluzia

La felul în care e-mailul a accelerat rapid până la apex, trebuie să decelereze și el. Odată ce cititorul cunoaște punctul de e-mail, nu le pasă prea mult de restul. Deci, în concluzie, trebuie să vă încheiați și să ieșiți.

Aș fi încântat să vă aud gândurile și mi-ar plăcea să continui această conversație. CV-ul meu este atașat și scrisorile de referință sunt incluse în acesta. Portofoliul meu este doar site-ul meu web, deci este legat și el. Spune-mi ce crezi.

Acest lucru rezumă tot ce aveți nevoie, puteți chiar copia și lipi. Motivul pentru care funcționează este că continuă atitudinea pozitivă și entuziasmul în timp ce oferă lecturi suplimentare, cum ar fi un CV sau un portofoliu.

Semnatura

Similar cu atunci când vorbim despre prima linie, sunt disponibile multe opțiuni pentru a vă deconecta.

„Toate cele bune”, „cele mai bune”, „mulțumesc o tonă”, „mulțumesc”, „urale”, „sincer” și o simplă liniuță sunt câteva exemple.

Dezvăluire completă, folosesc „noroc”, dar Business Insider recomandă „mulțumesc”. Uita-te la ce fac și ce nu pentru aceasta.

La fel cum cinci linkuri au fost recomandate în cercetare, cinci linkuri sunt recomandate pentru semnătură. După ce am testat doar un link către un număr de șase, am constatat că este un echilibru perfect. Ar trebui să adăugați:

 • Site web / portofoliu / Github
 • Relua
 • LinkedIn
 • E-mail
 • Număr de telefon

Sfat de formatare: puneți un spațiu între primele trei și ultimele două, pentru a vă separa linkurile personale de informațiile de contact.

Butonul de trimitere (nu-l apăsați încă!)

Un ultim lucru: înainte de a apăsa butonul de trimitere, trebuie să pregătiți camera de război.

Dacă trimiteți un e-mail fără un tracker sau analiza corectă, șansele de a primi un răspuns scad semnificativ. Deci, în a mea următoarea postare, Voi prezenta cum să vă asigur un răspuns, văzând când vă citesc e-mailul, ce fac clic și cum vă poate informa cum ar trebui să fie urmărirea dvs.

Dacă ți-a plăcut această postare, ține-o apăsată? pictogramă (puteți merge până la 50, știți). Rămâneți la curent cu următoarea postare și cea următoare, care va intra în urmărirea progresului e-mailului dvs.

Urmărește Mediumul meu pentru a afla mai multe despre design dintr-o nouă perspectivă, la propriu. În următoarele luni, mă scufund în modul în care designul se va intersecta cu viitorul. Pe această pagină, veți vedea studii de caz care privesc mașini și autovehicule cu conducere automată care evidențiază interfețele care depășesc limitele în lumea UI / UX.

Poți să mă prinzi și pe mine Instagram și Stare de nervozitate!