Cum să rădăcină Bluestacks | 2 metode | | 100% de lucru |

⌛ Reading Time: 4 minutes

Root Bluestacks 3: Bluestacks este o aplicație care rulează toate aplicațiile Android, inclusiv jocuri pe laptop sau computer. Cu acest instrument incredibil, puteți rula oricare dintre jocurile și aplicațiile Android în Bluestacks. dacă sunteți un ciudat de tehnologie și doriți să rulați aplicațiile Android pe ecrane mari, atunci răspunsul la acest lucru este – Bluestacks.

Acest lucru este cu siguranță un avantaj pentru Android Freaks, deoarece pot chiar Root Bluestacks, un emulator care este folosit pentru a avea Android App Experience pe PC-ul Windows. Cele două metode pe care le-am menționat în articolul de mai jos vă vor ghida despre modul în care puteți instala și rădăcini Bluestacks.

Ce este Bluestacks?

Bluestacks este într-adevăr unul dintre cele mai fiabile, populare și puternice emulatoare Android care a fost creat pentru Windows. În ultima perioadă, bluestacks și-a lansat cea mai recentă versiune, cu modificări majore în tehnologia de bază din Bluestacks 3, cunoscută și sub numele de Bluestacks Gaming Platform. Aici aveți șansa de a efectua o mulțime de personalizări și opțiuni pentru jocuri pentru jucătorii care joacă jocuri Android pe PC-ul Windows.

Cum se descarcă Bluestacks?

Pentru descărcarea Bluestacks, va trebui să urmați pașii de mai jos-

Pasul 1. Mergeți la site-ul oficial al Bluestacks- Bluestacks.com/download

Pasul 2. În curând, descărcarea va începe, indiferent de ce înseamnă că alegeți să descărcați bluestacks- Browser sau Manager de descărcări.

Pasul 3. Termină cu instalare proces.

Pasul 4. Pentru o lansare rapidă, Adăugați pictograma pe desktop scurtătură.

Și ai terminat! Ați descărcat și instalat cu succes Bluestacks Emulator.

Cum să rădăcină Bluestacks-urile?

În acest ghid, v-am oferit două metode prin care puteți înrădăcina bluestacks-urile. Primul este Rooting Bluestacks cu ajutorul aplicației KingoRoot și celălalt pe Bluestacks Tweaker.

Metoda 1. Root Bluestacks by KingoRoot App

Pasul 1. Pentru început, Descărcați KingoRoot Aplicați cu ajutorul link-ului dat mai jos. În curând Bluestacks-ul se va instala în scurt timp.

Pasul 2. Acum deschideți și rulați aplicația KingoRoot în Bluestacks.

Pasul 3. După finalizarea instalării, porniți Bluestacks. Veți vedea că KingRoot APK este instalat. Deschideți KingRoot și apăsați tasta „Încercați să rădăcinați‘buton. KingRoot va cere acum mai multe permisiuni; permite KingRoot toate permisiunile. Procesul rădăcină va începe acum. Durează aproximativ un minut sau două, așa că aveți răbdare și așteptați să se termine.

Pasul 4. Apoi Reporniți software-ul Bluestacks.

Pasul 5. Procesul de rădăcină Bluestacks este finalizat aici. Cu toate acestea, dacă doriți să verificați dacă Bluestacks a fost sau nu înrădăcinat, puteți face acest lucru descărcând și instalând fișierul Rădăcină Checker. Puteți obține această aplicație pentru a verifica dacă software-ul dvs. Bluestacks a fost înrădăcinat sau nu Magazin Google Play.

Și ați terminat procesul de instalare și rootare a Bluestacks cu ajutorul aplicației KingoRoot.

Metoda 2. Root Bluestacks prin Bluestacks Tweaker

Cerință prealabilă:

Iată cum puteți înrădăcina Bluestacks într-un ghid simplu pas cu pas. Dar înainte de asta, asigurați-vă că ați instalat și extras fișierul zip al Super Su Pro și Root Checker. Puteți instala aceste aplicații făcând dublu clic pe ambele sau selectând și apoi trageți-le în Bluestacks 3 App player.

Pasul 1. Pentru început, Descărcați BS Easy Tool. Descărcați BSTweaker

Pasul 2. Acum extrageți fișierul Descărcați fișierul zip pe desktop.

Pasul 3. Apoi Deschideți folderul și mergeți la BSTweaker> BluestackTewaker.exe

Pasul 4. Odată ce ai făcut asta, vei da peste Forțați uciderea BS pe ecranul din dreapta. Faceți clic pe el și așteptați câteva secunde. Veți vedea BS Stopped în secțiunea de service.

Pasul 5. Acum îndreptați-vă către Meniul Helpers și faceți clic pe Deblocați. După aceea Du-te la Meniu principal și faceți clic pe Porniți Bs opțiune.

Pasul 6. Apoi comutați din nou la Bluestacks Tweaker Aplicație și accesați Meniul de ajutor.

Pasul 7. Veți găsi acum opțiunea de Plasture în partea de sus a ecranului. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe el. Dacă nu vedeți Plasture opțiune poate exista Deblocați opțiune. Asa de Punct complet BS din Principalși deblocați, apoi porniți din nou BlueStacks și Patch pentru root.

Pasul 8. Acum, deschideți fișierul Aplicația SuperSU și instalați binarul SU și apoi așteptați câteva minute.

Ai terminat aici! Ați înrădăcinat cu succes Bluestacks-urile!

Iată cum puteți verifica același lucru:

Pasul 1. Deschide Bluestacks.

Pasul 2. Acum deschideți aplicația Root Checker.

Pasul 3. Acolo veți ști că Bluestacks-ul dvs. este acum înrădăcinat.

Avantajele înrădăcinării Bluestacks

Este posibil ca majoritatea dintre voi să fi auzit de asta Înrădăcinarea și avantajele sale, de asemenea. Înrădăcinarea sistemului de operare Android vă va permite să accesați și să modificați fișierele de sistem. Vă permite să obțineți permisiuni de sistem pentru aplicații terțe care nu sunt încorporate pe dispozitiv. Aplicațiilor terțe li se permite apoi să modifice și fișierele de sistem.

Cu ajutorul Rooted Bluestacks, puteți rula orice software de testare a penetrării, cum ar fi hackeri WiFi și sniffers de pachete, care sunt dezvoltate de Android. De asemenea, puteți edita datele aplicației și puteți utiliza trucuri pentru jocurile mobile de pe computer.

Încheierea:

Deci, băieți, totul a fost despre instalarea și procesul de înrădăcinare a Bluestacks prin intermediul aplicației Kingoroot și altele de Bluestacks Tweakers. Sper că voi ați găsit articolul util și presupun că ați putea începe procesul de instalare și înrădăcinare a Bluestacks-ului prin două metode diferite.

În opinia mea, prima care include aplicația Kingoroot este mult mai convenabilă decât cea de-a doua metodă care folosește pantaloni Bluestacks. Cu toate acestea, este complet opțională ce metodă să alegeți în funcție de comoditatea dvs.

Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți întrebări cu privire la subiect, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Continuați să vizitați pagina noastră pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.