Cum să răspundeți automat din mai multe aplicații Messenger

Cum să răspundeți automat din mai multe aplicații Messenger
⏱️ 3 min read

În lumea de astăzi este imposibil să ignori bipuri constante la telefon. Există atât de multe distrageri, în special din alerte text și messenger, încât ne pot lăsa iritabili și arși. Alegerea de a ignora expeditorul nu este întotdeauna o opțiune. În timp ce suntem în ședințe, conducând vehicule sau doar pe cale să ne relaxăm, este bine să facem o pauză de la care trebuie să răspundem imediat. Aici vom discuta despre modul în care puteți răspunde automat din toate aplicațiile dvs. de messenger fără a vă exercita.

Pe Android, următoarele aplicații terțe vă ajută să automatizați imediat răspunsurile de la mai mulți mesageri și SMS-uri.

Departe – Răspuns automat gratuit pentru toate aplicațiile de socializare

Departe este o aplicație de răspuns automat ușor de utilizat, care funcționează cu SMS și WhatsApp pentru toate telefoanele Android. Cu toate acestea, pentru Facebook Messenger ar trebui să aveți Android 7.0 sau o versiune ulterioară. Versiunea gratuită este tot ce aveți nevoie pentru a face o pauză de la mesajele primite (cu unele reclame). În afară de răspunsurile automate standard, puteți salva mai multe mesaje proprii, care pot fi activate pentru a asigura o expirare de la întreruperi. O opțiune de răspuns inteligent vă permite să întârziați timpul de răspuns automat, astfel încât destinatarii să știe că „tocmai” ați aflat despre mesajele lor. Cu toate acestea, dacă credeți că își vor exprima nemulțumirea într-o întâlnire, ascundeți pur și simplu această aplicație de ochii lor care ascund.

TextAssured

TextAssured este puțin mai intuitiv în răspunsul automat la mai multe alerte de messenger. Nu funcționează atât de bine gratuit, deci trebuie să alegeți o opțiune Premium ieftină. Printre caracteristicile deblocate, puteți crea mai multe profiluri de răspuns (în funcție de expeditor, desigur) și puteți seta ordinea prioritară. Deci, un membru al familiei poate primi o prioritate mult mai mare decât cineva pe care tocmai l-ați întâlnit online.

Capturi de ecran de personalizare TextAssured Auto Răspuns

Crearea unui profil de răspuns este ușoară și puteți alege dacă doriți răspunsurile automate pentru mesaje SMS, apeluri sau aplicații. În prezent, compania acceptă doar WhatsApp și Facebook Messenger, dar intenționează să aducă mai multe aplicații în dosarul lor.

Setări TextAssured pentru SMS și WhatsApp și Facebook Messenger

Drivemode

Deși din punct de vedere tehnic nu este o aplicație de răspuns automat, Drivemode este foarte util pentru a gestiona apelurile și mesajele în timp ce conduceți. Puteți activa comenzile vocale utilizând setări hands-free, precum și butoane tactile extra mari pentru a vă deplasa fără probleme între aplicații. În afară de SMS, Facebook Messenger și WhatsApp, funcționează și cu Slack, Pandora, Spotify, Asistent Google, Muzică Google Play, Player.fm și Google Maps. Drivemode este, de asemenea, disponibil pentru iOS.

Setări pentru mesaje sigure Drivemode Mâini libere

După ce configurați aplicația de navigare, aceasta preia imediat ecranul de afișare al telefonului, cu excepția cazului în care îl închideți. Tot ce trebuie să faceți este să vă montați telefonul în suportul pentru pahar sau consolă al mașinii. Glisând săgeata „sus” sau „jos” vă permite să treceți la notificarea următoarei aplicații.

Navigare ușoară a aplicației Drivemode

Concluzie

Prea multe alerte Messenger pe telefon pot cauza probleme multor oameni. Google intenționa să introducă o „Aplicație de răspuns” în aprilie 2018, dar din motive necunoscute nu a ieșit niciodată din faza beta. Utilizatorii Apple nu au, de asemenea, această opțiune, deoarece iOS împiedică aplicațiile sale să schimbe informații despre utilizatori din motive de securitate. Acestea fiind spuse, iOS 11 și versiunile ulterioare au o caracteristică „Nu deranjați” în timp ce conduceți, cu suport pentru aplicația Drivemode discutată în acest articol.

Ați lua în considerare utilizarea unei aplicații de răspuns automat pentru toate aplicațiile de mesaje? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x