Cum să readuceți tastatura Samsung la normal

Samsung Keyboard Reset Settings Get Back Normal
⏱️ 6 min read

Samsung vă permite să-și personalizați tastatura în mai multe moduri. Adesea, în timp ce vă jucați cu setările de personalizare ale tastaturii Samsung, este posibil să nu vă placă aspectul tastaturii mai târziu. Vrei să revii la normal și nu este nevoie să treci prin fiecare setare. Această postare vă va ajuta să vă resetați tastatura Samsung și să o reveniți la normal.

Cum să resetați tastatura Samsung

Cel mai bun mod de a reveni la normal tastatura Samsung este să-i resetați setările folosind funcția nativă. Procedând astfel, se vor reseta complet toate setările tastaturii, cum ar fi dimensiunea, tema, modul etc. Va trebui să modificați setările necesare în funcție de preferințele dvs. după resetarea acesteia.

Pentru a reseta tastatura Samsung, urmați acești pași:

1. Deschide Setări pe telefonul tău Samsung Galaxy.

2. Accesați „Gestionare generală” și apăsați pe Setările tastaturii Samsung.

Setări tastatură Samsung

2. Derulați în jos și atingeți setările „Resetați la implicit” urmate de „Resetați setările tastaturii”. Confirmați când vi se cere.

Setările de resetare a tastaturii Samsung

Dacă nu găsiți setările tastaturii Samsung prin pașii de mai sus, accesați „Setări -> Gestionare generală -> Limbă și introducere -> Tastatură pe ecran -> Tastatură Samsung”. Alternativ, deschideți tastatura Samsung în timp ce utilizați orice aplicație, apoi atingeți pictograma Setări de pe tastatură pentru a accesa setările acesteia.

Are Rescue Dogs Grateful

Dacă știți setările la care doriți să reveniți, nu trebuie să resetați toate setările. Resetați fiecare setare individual. De exemplu, puteți reseta dimensiunea, temele etc. și puteți recupera tastatura implicită.

Cum să resetați dimensiunea tastaturii

Deschideți setările tastaturii Samsung așa cum se arată mai sus. Atingeți „Dimensiune și transparență”. Pe următorul ecran, atingeți butonul Resetare.

Resetează dimensiunea tastaturii Samsung

Cum să resetați simbolurile tastaturii

Tastatura Samsung vă permite să schimbați simbolurile de pe tastatură și să le înlocuiți cu simbolurile la alegere. Dacă doriți să readuceți aspectul original al simbolurilor, deschideți setările tastaturii Samsung și accesați Simboluri personalizate. Atingeți Resetare.

Simboluri de resetare a tastaturii Samsung

Cum să resetați tema tastaturii

Există două moduri de a schimba culoarea tastaturii Samsung, în funcție de metoda folosită pentru a schimba tema. Mai întâi, deschideți setările tastaturii Samsung și accesați Tema. Alegeți o altă temă decât opțiunea preferată.

Tastatură Samsung Schimbă tema Lumină Întunecată

Dacă asta nu resetează tema tastaturii, este posibil să fi schimbat tema telefonului, ceea ce la rândul său schimbă tema tastaturii. Iată cum să schimbi asta.

1. Deschide Setări pe telefon și accesează Teme. Veți fi dus la povestea Galaxy Theme.

Tema de schimbare a tastaturii Samsung

2. Atingeți pictograma cu trei bare din partea de sus și selectați „Lucrurile mele”.

Tastatura Samsung Lucrurile mele

3. Apăsați pe opțiunea Temă implicită.

Tema implicită pentru tastatură Samsung

Cum să dezactivați tastatura cu contrast ridicat

Dacă vedeți o tastatură galbenă, neagră sau albastră, este posibil să fi activat setarea de contrast ridicat. Pentru a o dezactiva, accesați setările tastaturii Samsung și dezactivați comutatorul de lângă „Tastatură cu contrast ridicat”.

Tastatură Samsung Galben Albastru Negru

Cum se schimbă modul tastaturii

Puteți utiliza tastatura Samsung în modurile cu o singură mână, plutitoare și împărțită, în afară de modul standard. Toate modurile arată tastatura în diferite dimensiuni și poziții. Dacă resetarea dimensiunii tastaturii nu a ajutat, ar trebui să încercați să schimbați modul tastaturii.

Pentru asta, deschideți setările tastaturii Samsung și atingeți Mod. Alegeți modul Standard din opțiuni.

Tastatura Samsung Schimbare mod Floating Split

Așa este cât de ușor este să-ți readuci tastatura Samsung la normal. Dacă te gândeai să schimbi tastatura, știi că mai trebuie, dar dacă tot ți-ar plăcea, verifică aceste tastaturi uimitoare pentru telefoanele Android. Dacă nu vă plac tastaturile de pe ecran, puteți utiliza o tastatură fizică pentru a tasta pe telefon.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x