Cum să reamintim e-mailurile trimise în Outlook

Come richiamare le e-mail inviate in Outlook
⏱️ 5 min read

În circumstanțe specifice, vă puteți reaminti e-mailurile în aplicația desktop Outlook. Acest lucru este destul de util dacă nu doriți ca destinatarii să citească un anumit mesaj sau dacă aveți un mesaj de înlocuire pentru aceștia.

Metoda de a aminti astfel de e-mailuri Outlook este prezentată mai jos. Singura condiție este ca atât expeditorul, cât și destinatarul să utilizeze conturi de e-mail Microsoft 365 sau Microsoft Exchange. De exemplu, această tehnică ar funcționa numai pentru angajații aceleiași organizații care utilizează programul Outlook.

Pași pentru a reaminti e-mailul Outlook

După trimiterea e-mailului, verificați dacă se află încă în folderul Ciorne din cutia poștală Outlook. Acestea sunt mesaje neterminate care pot fi șterse, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la trimiterea lor.

Cu toate acestea, dacă e-mailul este afișat în folderul „Trimis”, nu puteți face multe pentru a împiedica citirea acestuia de către destinatar. Astfel de e-mailuri sunt deosebit de greu de reținut dacă destinatarul a primit deja o alertă pe computerul, laptopul sau aplicația mobilă Outlook. Cu toate acestea, dacă au trecut doar câteva secunde sau minute, puteți risca și încerca să vă amintiți e-mailul. Aceste capturi de ecran sunt pentru desktopul Outlook 2020, dar aceste metode vor funcționa până la Office 2007.

Accesați folderul „Trimis” cu articole din aplicația desktop Outlook. Faceți dublu clic pe e-mail pentru a-l deschide. Aceasta va deschide o fereastră nouă așa cum se arată mai jos. Accesați meniul „trei puncte” din dreapta e-mailului, sub fila „Mesaj”. În „Acțiuni”, puteți vedea opțiunea „Reamintim acest mesaj”.

Valorile mesajelor de recuperare a clientului Outlook

Ideea de rechemare a mesajului în Outlook este de a șterge sau a înlocui copii ale mesajului din căsuțele primite ale destinatarului numai dacă mesajul nu a fost deja citit.

Detaliile mesajului de rechemare a clientului Outlook

Ce se întâmplă după ce amintiți mesajul din Outlook?

Odată ce vă amintiți mesajul din Elemente trimise în Outlook, aveți două opțiuni: fie ștergeți copiile necitite ale mesajului, fie ștergeți și înlocuiți copiile necitite cu un mesaj nou. Puteți permite Outlook să vă informeze dacă retragerea reușește sau nu pentru fiecare destinatar.

Outlook Client Recall Mesaje necitite

Acțiunea de rechemare a mesajului va fi afișată în mod vizibil în articolele trimise din cutia poștală. Dacă ați înlocuit mesajul, acesta va afișa o alertă: „Aceasta este cea mai recentă versiune, dar ați făcut modificări la o altă copie. Faceți clic aici pentru a vedea celelalte versiuni. ”

Starea de rechemare a clientului Outlook

Dacă destinatarul este un utilizator Microsoft Outlook din aceeași organizație, mesajul va fi reamintit cu succes. Presupunând că mesajul original nu a fost citit, mesajul original este șters și destinatarul este informat că dvs., expeditorul, ați șters mesajul din căsuța sa poștală.

Cu toate acestea, dacă mesajul original este marcat ca citit (vizualizarea în panoul de citire nu contează) atunci când mesajul de rechemare este procesat, destinatarul este informat că dvs., expeditorul, doriți să ștergeți mesajul. Cu toate acestea, mesajul rămâne în folderul Outlook al destinatarului.

Desigur, dacă destinatarul nu este un utilizator Outlook, tehnica de rechemare nu va funcționa în nicio condiție. Destinatarul va putea vedea originalul, precum și mesajele de reamintire de fiecare dată când își deschide căsuța de e-mail.

Destinatarul Recall Client Outlook

Dacă doriți să evitați problemele legate de trimiterea de e-mailuri nedorite în Outlook care nu pot fi reamintite, este mai bine să utilizați funcția „Trimite mai târziu” și să programați e-mailul în avans.

Reclamare Outlook Web Trimite mai târziu

În comparație cu Outlook, Gmail are o strategie mai flexibilă pentru a face față e-mailurilor care trebuie să nu fie trimise. Are o fereastră de rechemare generoasă de 30 de secunde, în cadrul căreia puteți anula e-mailurile trimise către orice destinatar și nu doar Gmail.

Legate de:

  • 5 Probleme comune Microsoft Outlook și soluțiile lor
  • Microsoft interzice 38 de extensii de fișiere din Web Outlook – Iată cum să le trimiteți
  • Gmail vs. Outlook.com: Care este cel mai bun?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x