Cum să recuperezi contul Netflix spart – Ghid pas cu pas

Netflix Account Hacked Here's What to Do
⏱️ 15 min read

Titlul “Cont Netflix spart? Iată cum să-l recuperezi” se referă la o problemă cu care mulți utilizatori ai platformei Netflix pot fi familiarizați – posibilitatea ca cineva să fi spart contul lor. În astfel de situații, utilizatorul afectat poate pierde accesul la experiența de vizionare fără întreruperi pe care o oferă Netflix, ceea ce poate fi frustrant și poate fi necesară o intervenție rapidă.

Articolul ar putea furniza informații despre ceea ce poate face utilizatorul în cazul în care contul lor Netflix este spart și cum să recupereze accesul la contul lor. S-ar putea să se discute, de asemenea, despre măsurile de precauție pe care utilizatorii le pot lua pentru a preveni astfel de probleme, precum schimbarea parolei și verificarea privind accesul neautorizat la contul lor.

Pentru a recupera contul Netflix, utilizatorii ar putea fi îndrumați să utilizeze o serie de opțiuni disponibile, cum ar fi resetarea parolei prin adresa de e-mail asociată contului sau utilizarea opțiunii “Verificare prin SMS”. În plus, ar putea fi prezentate sfaturi și trucuri generale pentru a obține un cont Netflix sigur și securizat, inclusiv evitarea folosirii aceleiași parole pentru diferite conturi și ajustarea setărilor de confidențialitate ale contului.

Prin urmare, articolul ar putea oferi un ghid util și practic pentru utilizatorii care se confruntă cu o problemă comună în timp ce folosesc serviciul Netflix și poate ajuta la protejarea conturilor lor de utilizatori neintenționați.

Riscurile cibernetice cresc în fiecare zi, iar dacă credeai că serviciile tale de streaming precum Netflix sunt sigure, gândește-te din nou. Au existat multe cazuri în care conturile Netflix ale utilizatorilor au fost sparte, fie din cauza lipsei de igienă adecvată a parolei, fie din cauza altceva. Deci, dacă contul dvs. Netflix este spart, iată ce trebuie să faceți și să îl recuperați.

Ce să faci dacă contul tău Netflix este spart (2022)

Nu are sens de ce cineva ar pirata un cont de platformă OTT. Totuși, hackerii încearcă în mod repetat să încalce baza de date Netflix și să-ți fure informațiile personale. Acesta conține detaliile contului dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon etc., iar o încălcare în masă poate divulga informațiile dvs. sensibile către public. Între timp, hackerul poate fi cineva pe care îl cunoști și care are acces la parola ta Netflix. Vom arunca o privire la cum să identificăm dacă contul dvs. a fost piratat și ce pași importanți puteți lua pentru a-l proteja.

Cum să identifici dacă contul tău Netflix este piratat

Puteți folosi câteva metode pentru a verifica dacă cineva vă accesează contul Netflix fără informațiile dvs. O modalitate obișnuită este de a căuta emisiuni sau filme necunoscute în lista Continuați vizionarea. Sau dacă există un profil nou necunoscut în contul tău. Să ne uităm la câteva dintre aceste metode pentru a verifica dacă există activități suspecte în contul dvs.

Parola de conectare a fost schimbată

O schimbare a parolei este cea mai simplă modalitate de a afla că altcineva a modificat contul dvs. Dacă nu ți-ai actualizat parola Netflix și tot nu te poți conecta, este posibil ca altcineva să fi schimbat-o. În primul rând, întreabă-ți membrii familiei despre asta. Dacă nu v-au schimbat parola, ar trebui să vă recuperați rapid contul; Mai multe despre asta mai târziu.

Titluri necunoscute în secțiunea Vizualizate recent și Continuați vizionarea

Dacă puteți vedea titluri necunoscute în secțiunea Continuați vizionarea și Vizionate recent, este posibil ca altcineva să fi transmis în flux folosind contul dvs. Ambele rânduri sunt disponibile pe pagina de pornire Netflix, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Verificați activitatea de streaming recentă

Netflix are această funcție grozavă prin care puteți verifica ce dispozitive v-au folosit ultima dată contul. Secțiunea Activitate recentă de streaming arată, de asemenea, adresa IP a fiecărui dispozitiv, locația și ora ultimului flux. Dacă găsiți dispozitive suspecte/necunoscute în lista activității de streaming, puteți fi sigur că este o infiltrare. Iată cum să verificați activitatea de streaming pe Netflix.

 • Conectați-vă la Netflix dintr-un browser web. Apoi plasați cursorul peste pictograma profilului din colțul din dreapta sus și treceți la „Cont” setări din meniul drop-down.
deschide setările contului netflix
 • Aici, faceți clic pe „Activitate recentă de streaming pe dispozitiv” în secțiunea Setări.
activitatea recentă de streaming a dispozitivului pe Netflix
 • Pagina următoare vă va arăta a lista tuturor dispozitivelor care folosesc contul dvs. Netflix, împreună cu ultimele trei ori când cineva a folosit un anumit dispozitiv pentru a transmite în flux de la o anumită adresă IP. Veți vedea, de asemenea, locația de unde dispozitivul vă accesează contul. Dacă găsiți ceva suspect, cum ar fi dispozitive necunoscute sau adrese IP, este mai bine să eliminați dispozitivul respectiv.
activitatea recentă de streaming pe dispozitiv

Verificați istoricul vizionărilor Netflix

Netflix vă permite să verificați ultimele titluri vizionate pentru orice profil din contul dvs. Istoricul variază pentru fiecare cont și ar trebui să examinați fiecare profil separat pentru activități suspecte. Acestea fiind spuse, iată cum să vizualizați istoricul vizionărilor pe Netflix.

 • În primul rând, acces în contul dvs. Netflix de la a browser.
 • apoi du-te la Setările contului făcând clic pe pictograma profilului.
deschide setările contului netflix
 • Acum derulați în jos și deschideți Profil și control parental pentru profilul pe care doriți să îl actualizați și să îl deschideți Vezi activitatea pentru profil
deschideți activitatea de vizionare pe Netflix
 • Următorul ecran va afișa lista de programe vizualizate din profil.
urmăriți activitatea pe netflix

Puteți verifica Istoricul vizionărilor pentru a vedea dacă cineva vă folosește contul. Cu toate acestea, nu este o opțiune sigură, deoarece oricine are parola contului dvs. vă poate șterge istoricul de vizionare de pe Netflix. Totuși, merită să încerci.

Măsuri de securitate importante pentru a recupera un cont Netflix piratat

Odată ce sunteți sigur că contul dvs. Netflix a fost piratat, este timpul să luați măsurile de securitate esențiale pentru a vă proteja contul. Iată câțiva pași importanți de luat în considerare în cazul unei infiltrări necunoscute a contului tău Netflix.

Schimbați-vă parola

Primul și cel mai important pas în cazul unei breșe de securitate este schimbarea parolei Netflix. Acest sfat se aplică oricărui cont online, inclusiv Netflix. Iată pașii pentru a vă schimba parola pe Netflix după ce vă conectați.

 • Conectați-vă la Netflix și plasați cursorul peste pictograma profilului din colțul din dreapta sus al ecranului și selectați „Cont” în meniul pop-up pentru a accesa pagina contului dvs.
deschide setările contului netflix
 • În pagina cu setările contului, faceți clic pe „Schimbaţi parolaopțiunea „mai jos”Calitatea de membru și facturarea “secțiune.
opțiunea de schimbare a parolei pe netflix
 • Introduceți parola curentă în prima casetă de text și parola nouă în a doua și a treia casetă de text. În cele din urmă, faceți clic pe „Salvați” pentru a vă schimba parola.
schimba parola contului netflix

Trebuie să selectați opțiunea care spune „Solicitați tuturor dispozitivelor să se conecteze din nou cu noua parolă” pentru a elimina pe oricine altcineva care folosește Netflix.

Schimbarea parolei dacă vă puteți conecta la cont este destul de ușoară. Cu toate acestea, este posibil ca hackerul să vă fi schimbat parola și să nu vă puteți conecta deloc. Într-un astfel de caz, citiți ghidul nostru detaliat despre cum să vă schimbați parola Netflix. Acesta acoperă tot ceea ce ar trebui să aveți nevoie, inclusiv pașii de urmat dacă hackerul v-a schimbat și ID-ul de e-mail.

Deconectați-vă de pe toate dispozitivele

Acesta este un pas prudent de luat chiar dacă v-ați schimbat parola pentru a evita probleme. Evacuarea altor dispozitive din contul dvs. va necesita ca toată lumea să se conecteze din nou pentru a utiliza Netflix. Cu toate acestea, ei nu vor putea face acest lucru dacă v-ați schimbat deja parola. Iată pașii pentru a elimina rapid orice dispozitiv din contul tău Netflix dacă cineva are acces la el.

 • Conectați-vă la Netflix folosind un browser web. Apoi mergeți la „Cont” plasând cursorul peste pictograma profilului în colțul din dreapta sus.
deschide setările contului netflix
 • Acum faceți clic pe „Deconectați-vă de pe toate dispozitivele” opțiune disponibilă sub Setări secțiune.
deconectați-vă de la toate dispozitivele de pe netflix
 • Confirmați alegerea pe pagina următoare făcând clic pe butonul albastru „Deconectatbutonul “.
confirmați deconectarea de la toate dispozitivele

Si asta e. Netflix vă va deconecta acum de la contul dvs. pe toate dispozitivele, inclusiv pe cel pe care îl utilizați pentru acest proces. Puteți citi ghidul nostru detaliat despre cum să eliminați dispozitivele de pe Netflix pentru a afla mai multe.

Contactați Serviciul Clienți Netflix

Dacă ați încercat totul și încă nu vă puteți accesa contul, este timpul să contactați Serviciul Clienți Netflix. Puteți accesa rapid pagina de ajutor a Netflix și puteți începe un chat live cu directorii făcând clic Aici.

Pași suplimentari pentru a vă proteja contul Netflix

După ce v-ați recuperat cu succes contul și ați schimbat parolele, este timpul să luați în considerare măsuri de securitate suplimentare pentru a preveni aceste tipuri de probleme în viitor. Mai jos sunt câteva puncte cheie de reținut pentru a vă proteja identitatea online.

 • Păstrează-ți datele private– O modalitate rapidă de a intra în contul dvs., astfel încât hackerii să vă cunoască id-ul de e-mail și parola. Prin urmare, vă rugăm să nu stocați datele în fișiere publice sau să nu partajați detaliile contului dvs. prin mesaje în niciun caz. De asemenea, ar trebui să evitați să completați chestionare și formulare care vă solicită codul de e-mail, numărul cardului de credit, adresa și multe altele. Astfel de formulare vă pot adresa întrebări de securitate asociate contului dvs. care îi ajută pe hackeri să vă schimbe parola.
 • Faceți o parolă puternică: Este cunoscut, dar oamenii tind să-l ignore. O parolă puternică este cea mai necesară dacă nu doriți să vă pierdeți datele valoroase. Imaginați-vă dacă cineva v-ar putea sparge parola de e-mail. Persoana se poate conecta acum la toate platformele cu contul dvs. cu același ID de e-mail. Prin urmare, este vital să creați o parolă puternică. Dacă nu vă amintiți unul dificil, încercați să utilizați un manager de parole. Ghidul nostru despre cei mai buni manageri de parole vă va fi cu siguranță util.
 • Distribuiți contul numai membrilor de încredere: Netflix testează partajarea contului, ceea ce va permite utilizatorilor să-și partajeze conturile cu prietenii lor pentru o taxă suplimentară. Totuși, stabilește câteva reguli de bază și partajează contul doar celor în care ai încredere. Este foarte posibil ca prietenii tăi să vă divulge datele altora. Așadar, fiți atenți la activități de conectare suspecte dacă vă partajați contul.
 • Nu faceți clic pe linkuri suspecte: Există multe escrocherii de tip phishing care pot varia de la lucruri precum furtul acreditărilor dvs. Netflix până la obținerea de date și mai sensibile despre dvs. Este întotdeauna o practică bună să priviți cu atenție înainte de a face clic pe un link, mai ales dacă acesta provine din surse necunoscute.

Întrebări frecvente

 • Cum îmi modific informațiile de plată dacă nu mă pot autentifica?

Dacă tot nu vă puteți conecta la contul dvs. Netflix, este posibil ca hackerii să profite de contul dvs. atâta timp cât plata dvs. este activă. Vă puteți anula abonamentul Netflix după ce vă conectați. Cu toate acestea, dacă nu vă puteți accesa contul, cel mai bine este să contactați serviciul de plată. Companiile de carduri de credit/debit pot bloca plățile din partea dvs. pentru o mică taxă. Este o opțiune mult mai bună pentru a evita taxele inutile pe cardul dvs. pe termen lung.

 • De ce mi-ar sparge cineva contul Netflix?

Dacă utilizați un ID de e-mail și o parolă similare pentru contul dvs. Netflix și un alt cont de social media/finanțare, hackerii vă pot folosi informațiile de conectare pentru a se infiltra. Prin urmare, este crucial să utilizați o parolă diferită pentru fiecare cont. De asemenea, hackerii vând contul Netflix și datele acestuia pe dark web pentru profit suplimentar. Dezvoltatorii lipsiți de etică pot folosi datele pentru a vă cauza prejudicii financiare și personale.

 • Există autentificare cu doi factori pe Netflix?

Din păcate, Netflix nu are autentificare cu doi factori la momentul scrierii acestui articol. Cu toate acestea, având în vedere că compania se străduiește să își protejeze utilizatorii, ne putem aștepta la funcționalitatea în curând în viitor.

Păstrați-vă contul Netflix în siguranță

Nu este obișnuit ca hackerii să-ți atace contul Netflix. Totuși, o fac mai des decât ți-ai putea imagina. Între timp, cineva pe care îl cunoști ar putea să fi spart și contul tău Netflix. Sperăm că metodele pe care le-am menționat în acest articol v-au putut ajuta să vă recuperați contul. Dacă sunteți foarte îngrijorat de conturile dvs. de Internet, vă recomandăm, de asemenea, să utilizați un manager de parole pentru a crea parole puternice și a le stoca în siguranță. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare, vă rugăm să comentați mai jos.

Riscurile cibernetice sunt din ce în ce mai mari, iar conturile personale de streaming nu sunt sigure. Este important să vă protejați contul Netflix și să luați măsuri de securitate pentru a preveni problemele de securitate în viitor. În cazul unei încălcări a contului dvs., schimbarea parolei este primul pas important. De asemenea, este important să verificați activitatea de streaming și să eliminați orice dispozitive necunoscute din contul dvs. și să contactați Serviciul Clienți Netflix în cazul în care întâmpinați probleme. Păstrarea datelor private și crearea unei parole puternice sunt, de asemenea, esențiale pentru a vă proteja identitatea online.
Într-un univers tehnologic mereu în mișcare, rămâneți conectați cu cele mai noi tendințe și inovații la fiecare postare. Continuați să explorați lumea fascinantă a tehnologiei și să vedeți cum acesta ajută la progresul omenirii. Până la următoarea postare, nu uitați să vă mențineți curajoși și curioși. Salutări digitale!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x