Cum să redați în flux jocurile desktop și non-Steam cu Steam Link

Cum să redați în flux jocurile desktop și non-Steam cu Steam Link

⌛ Reading Time: 4 minutes

Steam Link este o piesă fantastică de kit, care transmite toate bucuriile computerului dvs. de joc pe un ecran la alegere. Am luat-o din capriciu într-o vânzare nu cu mult timp în urmă și am fost surprins de cât de bine a funcționat printr-un adaptor de priză pentru acasă.

Dar nu a trecut mult până am început să mă experimentez puțin mai mult cu el.

Dincolo de streamingul întregii biblioteci Steam, Steam Link poate fi folosit și ca dispozitiv general de streaming pentru desktop, astfel încât să îl puteți folosi pentru a reda în flux Netflix, pentru a naviga pe Web sau pentru a juca jocuri non-Steam din interfața „Big Picture” a Steam Link. . Puteți chiar să jucați jocuri emulate din vechea școală direct prin Steam Link. Următorul tutorial vă va arăta cum.

Porniți aplicația Steam Link direct pe desktop

La mijlocul anului 2018, Valve a lansat Aplicația Steam Link, care rulează pe dispozitive Android, inclusiv telefoane, tablete și televizoare (Samsung are, de asemenea, propria sa aplicație Steam Link separată). Această aplicație are o interfață de pornire ușor diferită față de hardware-ul Steam Link despre care vorbește restul acestui ghid și oferă un mod rapid și ușor de a porni Steam Link direct pe desktop.

Pe ecranul principal Steam Link din aplicație, înainte de a accesa „Începeți redarea”, accesați „Setări -> Streaming -> Avansat”. În partea de sus a acestui ecran, puteți selecta activarea sau dezactivarea „Start Streaming Desktop”. Setați-l la „Activat”, iar Steam Link-ul dvs. va porni pe desktop când începeți să jucați!

Minimizați Steam Link către desktop

Chiar dacă Valve nu a făcut prea multe probleme cu privire la cât de ușor este să ieșiți din Steam Big Picture pe desktopul dvs. Windows (probabil pentru că vor să vă păstreze jocurile și cheltuielile în micul lor ecosistem), este de fapt foarte simplu.

După ce v-ați conectat Steam Link la computer și ați trecut în modul Imagine mare, faceți clic pe pictograma de alimentare din partea dreaptă sus, apoi „Minimizați imaginea mare”.

utilizați-steam-link-windows-desktop-minim

Asta e! Acum ar trebui să vă aflați pe desktop-ul Windows și să îl puteți controla folosind un mouse, tastatură sau Steam Controller. Dacă aveți probleme cu grafica în acest moment (ecran verde sau negru etc.), încercați să vă actualizați driverele GPU.

Creați un fișier Notepad dacă nu puteți minimiza Steam Link

Câțiva utilizatori au raportat că desktop-ul Windows nu funcționează după minimizarea modului Big Picture. O soluție posibilă aici este să conectați o aplicație externă (chiar și ceva de genul Notepad) la Steam, activând-o ca un joc non-steam pe Steam Link. Pentru a face acest lucru, urmați instrucțiunile de mai jos, deoarece este exact același proces.

Transmite jocuri non-Steam pe Steam Link

Este de la sine înțeles că, dacă aveți acces la desktop, puteți rula cam tot ce vă place pe computer, dar dacă sunteți limitat la un gamepad, atunci doriți să vă configurați pentru a rula jocuri non-Steam de la Big Mod imagine.

Acest lucru nu este prea dificil, din fericire. Puteți face chiar și din modul Imagine mare. Faceți clic pe pictograma roată (Setări) din partea dreaptă sus, apoi sub titlul Sistem faceți clic pe „Adăugați o scurtătură de bibliotecă” (Acțiunea echivalentă în versiunea desktop a Steam este să faceți clic pe „Adăugați un joc” în partea stângă jos a ferestrei Steam, apoi pe „Adăugați un joc non-Steam”.) Din aceste liste puteți adăuga aproape orice joc sau altul programează din Windows în biblioteca ta, apoi rulează-l folosind modul Big Picture și, prin extensie, Steam Link.

folosiți-steam-link-windows-desktop-add-non-steam-game

Transmite jocuri emulate pe Steam Link

Din păcate, sfatul anterior nu vă va ajuta dacă încercați să jucați jocurile preferate din vechea școală printr-un emulator, deoarece Steam Link nu vă va identifica controlerul atunci când încercați să le utilizați (adică Steam Link vă recunoaște controlerul doar ca controler de joc cu interfața de utilizare Big Picture).

Redarea în flux a jocurilor emulate este puțin mai complicată, deoarece va trebui să configurați analizoare folosind un instrument excelent numit Steam Rom Manager. Dacă doriți să faceți acest lucru, consultați ghidul nostru dedicat de streaming emulat N64, PS1, SNES și alte jocuri prin Steam Link.

Concluzie

Link-ul Steam este subevaluat. Mulți oameni au făcut greșeala că se așteptau să transmită jocuri fără cusur prin WiFi, dar strălucește cu adevărat doar când îl utilizați printr-o conexiune prin cablu. Avantajul suplimentar de a-l putea folosi pentru lucruri non-Steam îl face mai robust decât ceva de genul unui Chromecast și este aproape o piesă perfectă de kit pentru streamer-ul înclinat spre jocuri.

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în noiembrie 2017 și a fost actualizat în decembrie 2018.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *