Cum să redenumești Windows pe Microsoft Edge

1643217282 Cum sa redenumesti Windows pe Microsoft Edge
⏱️ 2 min read

Microsoft Edge include acum o caracteristică care vă permite să redenumiți ferestrele deschise pentru a îmbunătăți în continuare sistemul de gestionare a filelor. Capacitatea de a redenumi ferestrele va fi utilă pentru persoanele care de obicei își separă munca în mai multe ferestre, deoarece va ajuta la identificarea rapidă a ferestrelor pe baza numelui atunci când treceți cu mouse-ul peste aplicație în bara de activități sau când utilizați experiența comutatorului de aplicații.

Funcția este disponibilă în prezent în cea mai recentă versiune Chromium a Microsoft Edge disponibilă în Canalele Dev și Canary, dar este de așteptat ca în cele din urmă să ajungă pe canalul stabil.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a atribui un nume unei ferestre Microsoft Edge pe Windows 10.

Cont Netflix Gratis
Cont Netflix Gratis

Redenumiți fereastra pe Microsoft Edge

Pentru a redenumi o fereastră Microsoft Edge, urmați acești pași:

  1. Deschis Microsoft Edge.

  2. Faceți clic dreapta pe fereastra de titlu (nu pe filă) și selectați Fereastra de nume opțiune.

    Fereastra de nume Microsoft Edge

  3. Confirmați numele ferestrei.

    Microsoft Edge confirma numele ferestrei
    Microsoft Edge confirma numele ferestrei

  4. Apasă pe O.K buton.

După ce ați finalizat pașii, când treceți cu mouse-ul peste aplicație în bara de activități sau folosiți comanda rapidă de la tastatură Alt + Tab, veți putea identifica rapid fereastra pe baza numelui pe care l-ați atribuit. Dacă aveți mai multe ferestre deschise, poate doriți să repetați pașii pentru a denumi celelalte ferestre.

Este demn de remarcat faptul că numele au sens doar în timp ce browserul este deschis. În momentul în care redeschideți Microsoft Edge, va trebui să redenumiți ferestrele.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x