Cum să redirecționați mai multe e-mailuri simultan în Gmail cu Chrome

Cum să redirecționați mai multe e-mailuri simultan în Gmail cu Chrome
⏱️ 2 min read

Pentru unii oameni, redirecționarea e-mailurilor este un lucru supărător pe care îl fac zilnic. Pentru utilizatorii Gmail (și mulți alți clienți de e-mail), știți că vă permite să redirecționați doar un e-mail pe rând. Deci, dacă aveți o mulțime de e-mailuri care trebuie redirecționate, trebuie să deschideți fiecare dintre acestea și să faceți clic pe opțiunea Redirecționare pentru a le redirecționa. Doriți să existe o modalitate de a redirecționa rapid mai multe e-mailuri simultan? Din fericire, există.

Redirecționare multiplă pentru Gmail este o extensie pentru browserul Chrome care vă permite să redirecționați rapid mai multe e-mailuri în contul dvs. Gmail.

Iată cum să faci asta.

Redirecționarea simultană a mai multor e-mailuri în Gmail utilizând Chrome

1. Mergeți la Redirecționare multiplă pentru Gmail pagina extensiei din Magazinul Chrome și faceți clic pe „Adăugați la Chrome” pentru a adăuga extensia în browserul dvs.

2. Ar trebui să apară o solicitare care vă întreabă dacă doriți cu adevărat să adăugați extensia în browser. Faceți clic pe „Adăugați” pentru a permite adăugarea extensiei.

redirecționați-mai multe-e-mailuri-gmail-chrome-add

3. Extensia ar trebui adăugată în browser. Puteți vedea pictograma acestuia în bara de meniu a browserului. Pentru ca acesta să funcționeze corect, trebuie să închideți browserul și apoi să îl redeschideți.

pictogramă de redirecționare-multiple-e-mail-gmail-chrome-extension

4. Aici începe procedura efectivă de redirecționare. Deschideți căsuța de e-mail Gmail și selectați mai multe e-mailuri pe care doriți să le redirecționați. Faceți clic pe pictograma săgeată mică care apare lângă opțiunile obișnuite de e-mail din partea de sus.

redirecționare-multiple-e-mailuri-gmail-chrome-forward

5. În acest moment, extensia vă va cere să vă „conectați” pentru a o autoriza. Trebuie să faceți acest lucru o singură dată. Faceți clic pe „Conectare”, apoi conectați-vă la contul dvs. Gmail pentru a autoriza aplicația.

redirecționați-mai multe-e-mailuri-gmail-chrome-autorizați

6. După ce ați terminat, faceți clic din nou pe pictograma de redirecționare din căsuța de e-mail, apoi introduceți numele destinatarilor cărora doriți să le trimiteți e-mailurile. Puteți introduce mai multe adrese de e-mail și, când ați terminat, faceți clic pe butonul „Multi-Forward” pentru a începe procesul de redirecționare.

redirecționați-mai multe-e-mailuri-gmail-chrome-multi-redirecționare

7. Va dura ceva timp pentru a redirecționa e-mailurile selectate. Veți primi următorul ecran în timp ce vă procesează e-mailurile.

redirecționați-mai multe-e-mailuri-gmail-chrome-in-progress

8. Când se termină redirecționarea tuturor e-mailurilor, veți vedea un mesaj care indică faptul că redirecționarea multiplă a fost trimisă tuturor destinatarilor săi.

Concluzie

Durerea de cap s-a încheiat cu trucul de mai sus, deoarece vă scutește de dificultatea de a deschide individual e-mailurile și de a le redirecționa. Acum le puteți redirecționa pe toate dintr-o singură dată, cu o mică extensie Chrome.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x