Cum să reînvieți butonul „Vizualizați imaginea” în Google Image Search

Cum să reînvieți butonul „Vizualizați imaginea” în Google Image Search
⏱️ 2 min read

Google a eliminat recent butonul „Vizualizare imagine” din căutarea de imagini Google, spre furia utilizatorilor de hardcore. Acest buton a făcut posibilă vizualizarea versiunii mari a unei imagini fără a face clic pe pagina web la care este atașată.

Deși acest lucru a făcut mult mai ușor să capturați imagini de dimensiuni mari din Google Image Search, a dus, de asemenea, la mai multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor, ceea ce a determinat Google să elimine butonul după ce a încheiat o înțelegere cu furnizorul de imagini stoc Getty Images.

Dacă aveți nevoie de această funcționalitate, nu vă temeți! Puteți să o recuperați în câțiva pași simpli.

Casa din lemn de la Sibiel
Casa din lemn de la Sibiel

Utilizați o extensie pentru browser

Vizualizare imagine este un Crom și Firefox extensie care readuce butonul la Google Images, restabilind astfel funcționalitatea de legătură directă.

Pentru a instala această extensie în browser, faceți clic pe „Adăugați la Chrome” sau „Adăugați la Firefox” și începeți o nouă căutare Google Image. Ar trebui să vedeți butonul „Vizualizați imaginea” înapoi în locul său familiar.

Utilizați StartPage Image Search

Alternativ, Pagină de start este un motor de căutare care oferă rezultate Google, dar fără reclame sau urmăriri direcționate. De asemenea, oferă o căutare de imagini care funcționează la fel ca Google Images și are o interfață similară.

startpage-image-search-1

Pentru a începe, introduceți interogarea dvs. de căutare pe Site-ul principal StartPage și comutați la fila „Imagini” din pagina cu rezultate pentru a obține o vizualizare în miniatură a imaginilor similare cu cea oferită de Google Images.

pagina de pornire-căutare imagine

Dacă faceți clic pe orice imagine, va apărea un link „Vizualizare imagine” care poate fi utilizat pentru a deschide imaginea direct. Imaginile sunt deschise folosind un proxy, astfel încât datele dvs. să nu fie difuzate accidental pe site-ul web care găzduiește imaginea.

Nu uitați să lăsați un comentariu mai jos dacă aveți întrebări sau dacă cunoașteți metode alternative pentru a restabili această funcționalitate în Căutarea de imagini Google.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x