Cum să remediați cu ușurință orice problemă WiFi pe Windows 11

1643427424 Cum sa remediati cu usurinta orice problema WiFi pe Windows
⏱️ 3 min read

Pe Windows 11, conectivitatea WiFi este printre cele mai frecvente probleme în rândul utilizatorilor, deoarece întâlniți întotdeauna rapoarte care se plâng de viteze WiFi reduse, mesaje de eroare precum „Acces limitat”, „Rețea neidentificată” sau lipsa accesului la internet.

Dacă întâmpinați probleme de rețea, Windows 11 are o funcție pentru a reseta adaptoarele de rețea WiFi și Ethernet pentru a remedia cele mai frecvente probleme de conectivitate, chiar și viteze Wi-Fi mici pe Surface și alte computere.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a reseta adaptoarele de rețea pe Windows 11.

Avertizare: Acești pași vă vor reseta acreditările wireless, ca atare trebuie să vă cunoașteți parola Wi-Fi înainte de a continua, astfel încât să vă puteți reconecta mai târziu.

Resetați adaptorul de rețea WiFi pentru a remedia problemele pe Windows 11

Pentru a reseta WiFi și orice alte setări ale adaptorului de rețea pentru a remedia problemele de conexiune, închideți toate aplicațiile care rulează și urmați acești pași:

 1. Deschis Setări pe Windows 11.

 2. Click pe Rețea și internet.

 3. Apasă pe Setări avansate de rețea fila din partea dreaptă.

  Setări avansate de rețea

 4. În secțiunea „Mai multe setări”, faceți clic pe Resetarea rețelei fila din partea de jos a paginii.

  Resetarea rețelei Windows 11
  Resetarea rețelei Windows 11

 5. Apasă pe Resetează acum buton.

  Windows 11 resetează adaptorul WiFi
  Windows 11 resetează adaptorul WiFi
  Notă: Nu puteți alege un anumit adaptor Wi-Fi sau Ethernet, această funcție va elimina și va reinstala automat toate adaptoarele de rețea. După ce finalizați procesul, poate fi necesar să reinstalați sau să reconfigurați alt software de rețea, cum ar fi un software client VPN.
 6. Clic da a confirma.

 7. Clic Închide în caseta de dialog care vă anunță că computerul se va închide.

 8. Reporniți computerul.

După ce ați finalizat pașii, dacă utilizați un adaptor WiFi, asigurați-vă că vă reconectați la rețeaua wireless și apoi ar trebui să puteți accesa din nou internetul.

Pe lângă resetarea adaptoarelor de rețea, luați în considerare că problemele de rețea pot fi cauzate de mulți factori. De exemplu, ar putea o problemă cu driverul, o configurare greșită, o problemă cu routerul sau punctul de acces și multe altele.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x