Cum să remediați „iMessage nu este livrat” pe iPhone-ul dvs.? Top modalități ușoare

iphonenname
⏱️ 5 min read

Nu este neobișnuit ca iMessage să nu mai funcționeze din când în când. De obicei, problema este minoră și rezolvată rapid, dar uneori, mesajele nu sunt livrate pentru o perioadă lungă de timp. Când un mesaj nu reușește să fie livrat, lângă el apare un mic semn de exclamare roșu. În primul rând, ar trebui să verificați dacă serverele iMessage se confruntă cu o întrerupere. Puteți afla acest lucru cu o simplă căutare pe Google. Cu toate acestea, dacă nu este cazul, va trebui să găsiți alte modalități de a remedia această problemă. În acest articol, vă oferim cele mai ușoare modalități de a remedia problema „iMessage nu este livrat” pe iPhone.

Citeste si: Mivi Duopods F50 Review: Nu arde nicio gaură în buzunar

Asigurați-vă că iMessage este activat și configurat

Asigurați-vă că iMessage este activat și configurat

Unul dintre motivele pentru care mesajele dvs. nu sunt livrate poate fi că ați dezactivat accidental iMessage pe iPhone. Pentru a remedia acest lucru, accesați Setări, derulați în jos și selectați Mesaje. Activați bara de comutare pentru iMessage. În timp ce vă aflați în această fereastră, asigurați-vă că și iMessage este configurat corect. Atingeți „Trimiteți și primiți” și verificați dacă numărul de telefon pe care îl utilizați pentru iMessage este prezent pe listă.

Asigurați-vă că sunteți conectat la Internet

Asigurați-vă că sunteți conectat la Internet

Orice mesaje text sau media pe care le trimiteți prin iMessage nu se vor trimite dacă nu sunteți conectat la internet. Dacă mesajele nu reușesc să fie livrate, asigurați-vă că verificați dacă sunteți conectat la WiFi sau dacă conexiunea dvs. de date este funcțională. Chiar dacă sunteți conectat la Internet, asigurați-vă că conexiunea funcționează încărcând orice pagină web aleatorie Safari. Dacă pagina se încarcă cu succes, problema nu ține de conexiunea ta la internet.

Trimiteți mesajul dvs. ca SMS

Dacă conexiunea dvs. la internet este întreruptă, vă puteți trimite mesajul ca SMS. Veți fi taxat corespunzător de către furnizorul dvs. de rețea, deoarece SMS-urile sunt trimise printr-o conexiune celulară. Mesajele trimise către dispozitivele Android folosind un iPhone sunt întotdeauna trimise ca SMS și apar într-o bula verde. Puteți trece la SMS accesând Setări> Mesaje> Trimiteți ca SMS.

Reporniți dispozitivul

Este posibil să existe o eroare de fundal sau o problemă care ar putea împiedica livrarea mesajelor dvs. pe iMessage. Puteți rezolva această problemă repornind iPhone-ul. O repornire simplă se ocupă de orice probleme minore de fundal de pe telefonul dvs. de care este posibil să nu fiți conștient. Pentru a reporni iPhone, pur și simplu apăsați și mențineți apăsat fie butonul de volum, fie butonul lateral până când apare glisorul de oprire. Trageți glisorul pentru a opri telefonul. Apăsați și mențineți apăsată tasta laterală din nou pentru a reporni dispozitivul.

Actualizați software-ul sistemului

Actualizați software-ul sistemului.  cum să remediați mesajul care nu a fost livrat

Dacă ați actualizat recent la iOS 16, este posibil ca iMessage să nu fie livrat din cauza unei erori software. Acest lucru este extrem de comun ori de câte ori o platformă apare cu un nou sistem de operare. Probleme minore ca acestea sunt rezolvate în actualizări succesive care sunt lansate imediat după ce este întâlnită eroarea. Pentru a verifica dacă există actualizări de software, accesați Setări>General>Actualizare software.

Conectați-vă din nou la ID-ul Apple

Deconectarea și apoi reconectarea la ID-ul Apple funcționează mai des decât ați crede. Orice probleme minore legate de ID-ul dvs. Apple sunt rezolvate imediat printr-o reconectare rapidă. Pentru a face acest lucru, accesați pur și simplu Setări> Mesaje> Trimiteți și primiți și selectați „Deconectați-vă” după ce atingeți ID-ul dvs. După aceea, selectați „Utilizați ID-ul Apple pentru iMessage” și conectați-vă din nou utilizând acreditările corespunzătoare.

Resetați setările de rețea

Resetați setările de rețea.  cum să remediați mesajul care nu a fost livrat

Efectuând o resetare a setărilor de rețea restaurează toate setările și configurația legate de rețea la setările din fabrică. Orice erori sau probleme cu care vă puteți confrunta cu rețeaua dvs. vor fi șterse. Pentru a reseta setările de rețea, accesați Setări>General>Transfer sau resetați iPhone>Resetare>Resetare setări de rețea.

Citeste si: Pe versiunile beta de iOS și Android, WhatsApp testează funcția „Mesajează-te singur”.

Concluzie

Acestea sunt cele mai ușoare modalități de a remedia problema „iMessage nu se livrează” pe iPhone. Dacă mesajele dvs. nu sunt livrate unui singur destinatar, dar funcționează pentru alte persoane din lista dvs. de contacte, este posibil ca destinatarul să se confrunte cu unele probleme pe dispozitivul său. De asemenea, este posibil ca destinatarul să vă fi blocat. Pentru a ști cu siguranță, verificați dacă destinatarul este accesibil pe alte platforme. Dacă reușiți să îi contactați acolo, este puțin probabil să vă fi blocat pe iMessage.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți fi la curent cu ajutorul Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x