Cum să remediați Instrumentul Snipping care nu funcționează pe Windows 11

So beheben Sie dass das Snipping Tool unter Windows 11.webp
⏱️ 2 min read

Pe Windows 11, aplicația Snipping Tool provoacă probleme în rândul multor utilizatori. Potrivit diverselor rapoarte ale utilizatorilor de la forumurile comunității Microsoft (prin intermediul WindowsLatest), aplicația se blochează cu „Această aplicație nu se poate deschide – O problemă cu Windows împiedică deschiderea Screen Snipping. Reîmprospătarea computerului ar putea ajuta la remedierea acestuia” mesaj de eroare.

O persoană de la forumurile comunității Microsoft explică că folosind Tasta Windows + Shift + S comanda rapidă de la tastatură nu deschide experiența pentru a face capturi de ecran. De asemenea, este posibil să lansați aplicația, dar crearea unei noi capturi va duce la eroarea menționată mai sus, iar repararea sau resetarea Instrumentelor de tăiere prin Setări nu rezolvă problema.

La început, problema era neclară, dar Microsoft a actualizat rapid Tabloul de bord pentru sănătate Windows 11 site-ul web care explică că problema se datorează unei probleme cu un certificat digital Microsoft, care a expirat la 31 octombrie 2021. Această problemă nu afectează numai aplicația Snipping Tool, ci și alte elemente, inclusiv tastatura tactilă, tastarea vocală și panoul Emoji, intrare. Interfața de utilizator Method Editor (IME UI) și aplicațiile Începeți și Sfaturi.

In conformitate cu companie, problema a fost deja rezolvată cu actualizarea KB5008295. Inițial, era disponibil doar în canalele Beta și Release Preview, dar compania l-a testat rapid și este acum disponibil pe orice dispozitiv care rulează Windows 11.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a atenua mesajul de eroare „această aplicație nu se poate deschide” pentru Snipping Tool pe Windows 11.

Remedierea oficială Microsoft pentru Snipping Tool nu funcționează

Pentru a remedia Instrumentul Snipping și alte elemente care nu funcționează pe Windows 11, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări.

  2. Click pe Windows Update.

  3. Apasă pe Verifică pentru actualizări butonul pentru a instala actualizarea KB5008295.

  4. Reporniți computerul.

După ce finalizați pașii, problema cu certificatul digital va fi rezolvată, reparând Instrumentul Snipping și celelalte aplicații și funcții.

De asemenea, îl puteți descărca manual din Site-ul web Microsoft Update Catalog. Odată ce aveți pachetul, faceți dublu clic pe el pentru a începe instalarea.

Actualizare 3 noiembrie 2021: S-au adăugat detalii Microsoft despre problemă și pași oficiali pentru a remedia problema.

Actualizare 4 noiembrie 2021: Adăugați soluția de atenuare sugerată de Microsoft la sfârșitul ghidului.

Actualizare (2) 4 noiembrie 2021: Microsoft se mișcă rapid pentru a remedia Instrumentul Snipping și alte aplicații care nu funcționează corect din cauza certificatului digital expirat prin lansarea actualizării KB5008295.

Actualizare 5 noiembrie 2021: Soluție originală actualizată cu remedierea permanentă și detalii Microsoft despre actualizarea KB5008295 care sunt acum disponibile pentru toate dispozitivele.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x