Cum să remediați „Locația nu este disponibilă” pe iPhone?

findmy
⏱️ 4 min read

Serviciile Apple de partajare a locației sunt foarte utile atunci când vine vorba de urmărirea locației unui membru al familiei sau a unei persoane dragi. Deși funcționează perfect în cea mai mare parte, uneori utilizatorii nu pot urmări locația contactului și se confruntă cu mesajul „Locația nu este disponibilă”. În acest articol, vă arătăm cum să remediați problema „Locația nu este disponibilă” în aplicațiile Mesaje și Găsește-mi pe iPhone.

Citeste si: Cazinourile online din Singapore sunt legale?

Remedieri pentru telefonul dvs

Dacă locația unei anumite persoane de contact nu este disponibilă pe Găsește-l pe al meu sau aplicația Mesaje de pe iPhone, problema se poate afla pe dispozitivul dvs. sau pe cel al prietenului dvs. Puteți încerca următoarele remedieri pe telefon, dar dacă locația încă nu apare în niciuna dintre aceste aplicații, problema se află cel mai probabil la capătul contactului dvs.

Închideți și redeschideți aplicația Găsește-mi

Repornirea aplicației Găsește-mi poate scăpa de eventualele erori de fundal. Găsiți pur și simplu piesa Găsește aplicația mea în comutatorul de aplicații și glisați în sus pentru a închide aplicația. Apoi relansați aplicația Găsește-mi atingând pictograma acesteia din sertarul de aplicații.

Reporniți iPhone-ul

Reporniți iPhone-ul

Repornirea iPhone-ului este, de asemenea, o soluție rapidă pentru orice probleme de fundal. Dacă există o problemă minoră legată de rețea sau locație, aceasta va fi rezolvată printr-o simplă repornire a dispozitivului. Apăsați tasta laterală până când glisorul de alimentare apare pe ecran. Odată ce telefonul s-a oprit, apăsați din nou tasta laterală până când pe ecran apare sigla Apple. De asemenea, puteți utiliza tastele de reducere a volumului și de creștere a volumului pentru a închide și a porni iPhone-ul.

Remedieri pentru telefonul prietenului tău

Dacă metodele menționate mai sus nu au funcționat, problema se află probabil pe iPhone-ul prietenului tău. Distribuiți-le următoarele remedieri pentru a rezolva problema „Locația nu este disponibilă” pe iPhone-ul lor.

Activați „Partajați locația mea”

Activați „Partajați locația mea”

Acesta este ceva care trebuie efectuat pe telefonul prietenului tău. Dacă locația lor nu se înregistrează în aplicația Găsește-mi, accesează Setări> ID Apple> Găsește-mi și activați bara de comutare pentru „Partajați locația mea”. Chiar dacă bara de comutare este activată, încercați să o resetați dezactivând-o și apoi pornind-o din nou.

Activați partajarea locației în Mesaje și aplicația Găsește-mi

Este posibil ca prietenul tău să dezactiveze partajarea locației în aplicațiile Mesaje și Găsește-mi. În aplicația iMessage, atingeți fotografia de profil a persoanei căreia îi partajează locația. Selectați „Partajați locația mea”. Dacă își partajează deja locația, dezactivează-l și apoi repornește-l.

În aplicația Găsește-mi, accesează pagina Contacte și selectează numele destinatarului. Dacă prietenul dvs. îi partajează deja locația, selectați „Opriți partajarea locației”, apoi atingeți pictograma Plus și selectați „Partajați locația mea”.

Asigurați-vă că data și ora sunt corecte

Asigurați-vă că data și ora sunt corecte

iPhone-ul dvs. trebuie setat la data și ora corecte pentru ca unele aplicații să funcționeze. Aceasta include aplicațiile Găsește-mi și Mesaje. Mergi la Setări>General>Dată și oră și verificați dacă afișează detaliile corecte. Dacă nu, îl puteți schimba la data și ora curente activând bara de comutare pentru „Setare automată”.

Citeste si: Evoluții tehnologice cheie în industria pariurilor micro

Concluzie

Acesta este modul în care puteți remedia problema „Locația nu este disponibilă” pe iPhone. De asemenea, ar trebui să continuați să verificați pentru actualizări periodice ale aplicației Găsește-mi și Mesaje pentru a vă asigura că aplicația nu funcționează din cauza unor erori anterioare. De asemenea, puteți încerca să vă verificați conexiunea la internet deschizând o pagină web pe Safari. Spune-ne în comentarii dacă ai găsit aceste remedieri utile.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x